- 6 Eylül 2014
- 83.192
- 56.767
- 4.283
Terim olmazsa Gs sira takimi olurmus. Bunlar harbiden Terimsporluflorentino cagiryor ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim olmazsa Gs sira takimi olurmus. Bunlar harbiden Terimsporluflorentino cagiryor ha
bahane falan aradığım yok senin ki baska bir boyut. yasanmamış bir şeyi olumlu olacağına inanmaktır, hayalperestliktir. onu da yapan sensin. varsayımlarla şu olsa bu olsa demekten vazgeçin artık. altı pastan atamıyor oyuncu sonra neden bu oynamadı. atsa alkıslayacaktın ama. kaypak olmayın bu kadar.Tamam Emre kılınç mı daha mantıklı onye mi?
bahane aramakta cağ atladın
Galatasaray'ı doğradıkları maçlardan sonra tepki koyduğu için ceza yedi. Yönetim yapmadığı için yaptı ve ceza yedi, hatalıydı.alakasi yok yonetimin isini yapmis biraksin bu masallari ne yapmis para bulup oyuncularin ucretinimi odemis kaynak mi bulmus ne yapmis cikip aptal aptal konusup ceza yemis bumudur yonetimin isi
Bek oyuncusu cikip iki gol aticak 3 golde yedirecek sonra diyecekki forvetler bir boka yaramiyor ben gittim gol attim tam buna benziyor antalyayi kayseriyi rizeyi yenmek icin hocaliga bile gerek yoktu adam gibi 11 i dizebilse acik ara sampiyonduk artik butun melekeleri bitmis geriye kalan tek sey medyadaki ve taraftar icindeki parali kalemleri
Hangi başkan gelirse bunu kovar?
Hangi başkan gelirse bunu kovar?
muhammed girdi ikinci yarı ne yapabildi skoru açan gene halil oldu. o yüzden iş işten geçtikten sonra şu girsin bu çıksın demeden vazgeçelim. varsayımlarla konusuyorsunuz bir şeye yaramaz bu. çift forvet baslasaydı hoca sistemi niye bozuyorsun diyeceklerdi. atak oynadık cabaladık beceriksizliğimizden atamadık ve gitti sampiyonluk. 79 orta mı ne açmışız ya. 19 u isabetli. çok bariz pozisyonda yok. halil in babel in kafa hatırladıklarım. emre akbabanın 18 den kaçırdığı var bide. 30 şut atıp 5 tane gol atamıyorsak bunu beceriksizliğimizle açıklarsın baska da acıklaması yok. alternatif oyuncularınla çıksan bu kadar atak gerçekleştiremicen belki. görmeden bilinemeyecek seyler bunlar.
yapılanma elbet olacak da zamanının olduğunu düşünmüyorum. ne zaman adam akıllı bir yönetim gelir o zaman yapılansın bu takım. o da deneme yanılmayla bilecek iş değil icraat görmemiz gerekiyor. seçim olsun bi bakalım süreç neler gösterecek. terim bile beceremiyorsa şu ortamda kimse beceremez. okanı falan harcalarlar. gelecek her hocaya yarim sezon dayanamayacak adamlar terim gitsin diyor ona deliriyorum. elbette gidecek ama sağlıklı yapı şart. elin hocası transfer yapamayan takımda durmaz, bütçe açamazsan durmaz, belki tff ye cevap vermez hak savunmaz ama bu sefer de gene susarsa yönetim daha beteri olur aleyhimize. o yüzden gerçekçi olalım duygusal yazıyor bir çoğu ama yarını da düşünmek gerekiyor.
sen diyor musun a hocası olsaydı bunca aksiliğe rağmen sampiyon yapardı bizi diye? gönül rahatlığıyla evet diyorsan diyecek bir şeyim yok.
Ya bilader hangi masalı anlatıyorsun? Daha geçen hafta Onye sağlam dı ve yıne Arda basşladıbahane falan aradığım yok senin ki baska bir boyut. yasanmamış bir şeyi olumlu olacağına inanmaktır, hayalperestliktir. onu da yapan sensin. varsayımlarla şu olsa bu olsa demekten vazgeçin artık. altı pastan atamıyor oyuncu sonra neden bu oynamadı. atsa alkıslayacaktın ama. kaypak olmayın bu kadar.
emre kılıncı kanada yazmam ben. onyekuru yoksa arda oynar. bana soruyorsan bu kararı kararım bu yönde.
Hakem hatalari olmasa sampiyon olacaktik oylemi kendi sahanda rize trabzon kayseri karagumruk deplasmanda ankaragucu ne puan kaybet sonra hakem averajla gitti sampiyonluk susup isine baksa su an 10 puan onde sampiyonduk
Yok pasam ille kendi isi olmayan seylere burnunu sokacak artik egosu kararlarinin onunde madem yonetim kotu baskan olsun ? iyisini yapsin ama olmaz camur atacak laf sokacak kavga edecek adam kalmaz bir hoca her baskanla kavga eder mi ya milan baskani fiorentina baskani unal aysal cengiz hepsimk suclu bu sutten cikmis akkasik tabi haklisiniz
oraya girersen çıkamayız konudan. önümüzde 1 maç vardi onu bjk ye karşı +2 yapıp bitirmek zorundaydık yapamadık. yoksa bjk karagümrük denen hiç bir hedefi olmayan takıma yenilmese bitmişti. fb için de geçerli. ts da alınan 1 puan bu kadar ümitlenmemize sebebiyet verdi. oynayamadık son saniye beraberlik aldık. rize maçında da alsaymışız bitirmiştik. o maçta taraftarın istediği gibi kazanmaya oynamıştık. 90 + larda tam tersi senaryo oldu. birsürü ince detay var averajla sampiyonluğu verdi bu detaylar.Ustad bu mac sansin yoktu denizli macinda da aynisi oldu yanlis 11 kac kere ilk yari cope gitti rize macinda da sanssizdik ankaragucune yenilirken hakem vardi 10 kisi kayseriye puan verirken zemin kotuydu trabzon denen les takimi yenemedik hava bulutluydu bu is buraya kalirsa sansa bala kalir is buraya gelmemeliydi nsakala wellington vida ridvan rosie ersin savunmasiyla adam sampiyon oldu daha neyini savunuyoruz hocanin su savunma terimde olsa her mac 3 golden az yemezdi
Hersey kavgayla olmazGalatasaray'ı doğradıkları maçlardan sonra tepki koyduğu için ceza yedi. Yönetim yapmadığı için yaptı ve ceza yedi, hatalıydı.
Kendi verdiğin örnek ile çelişiyorsun. Bek oyuncusunun görevi savunma olduğu için enerjisini başka yerde tüketmemeli. Öncelikle savunma yapmalı, işine odaklanmalı.
Oyuncularımıza rahatça çıkan ama rakiplerimize çıkmayan kırmızı kartlar, rakiplerimizin lehine verilen kararlar vs. uzar gider.
Bunlar göz önündeyken sen çıkıp TFF'ye teşekkür ediyorum diyemezsin. Eğer bu noktaya gelmişsen o koltukta oturamazsın.
Ben hocayı başarısız olduğu için eleştiririm ama bu başarısızlıktaki tüm payı hocaya vermem, veren ile sabaha kadar tartışırım.
Trollerde mı kuş olduBen bir kusum itirafimdir
Senin rakibin 2 saat önce kavga ederek kazandığı şampiyonluğu ilan etti.Hersey kavgayla olmaz
ulkede bu halde ulke yonetimi neyse bizim klupte oyle yonetiliyor asip kesmekle bu isler olmuyor sen sahada iyi top oynuyorsan hakem calamiyor sen rezilsen hakemde seni dogruyor en cok hakem hatasi gecen sene yapildi en kotu sezonumuzda
Sen cikip sallasanda asip kessende sahada futbol yoksa hikaye kimse acimaz sana
Belhandali gomisli sezonda uc hata varsa aleyhimize bu iki sezonda 30 hata var neden sen top oynamiyorsun
Once hoca topunu oynatsin eze eze 5 6 mac icerde disarda iyi futbol oynatsin hakemler halen caliyorsa ozaman yonetime soveriz burda sen top oynatmayacaksin duran.toptan rakiplerin leblebi gibi.gol atip puan alirken sen bakacaksin yok oyle yok boyle geciniz Terim donemi bitmistir seneye kalsin ayni mazaretleri tekrar dinleriz yeni yonetimle kavga eder
Yok eski çamlar bardak oldu. Imparatorluk eskide kaldiTrollerde mı kuş oldu
Gscimbom mobil
bak adamın problemi karagümrük maçında başlıyor annesinin vefatyıyla. ardından sakatlanıyor 4 maç yok. ardından sakatlık dönüşü beşiktaş maçında baslıyor bekleneni veremeyip bir sonraki maç zorlanmaması için yedeğe çekiliyor. yani denizli maçı. son 30 da giriyor gene ama bu maça. akabinde malatya maçı öncesi gene yok. neden? sakat diye. tam iyileşmemiş adamı sahaya sürdük diye bu sefer de alt adele gidiyor. maç eksiğiyle alakalıdır bu işte.Ya bilader hangi masalı anlatıyorsun? Daha geçen hafta Onye sağlam dı ve yıne Arda basşladı
"Mazi kalbimde bir yaradırYok eski çamlar bardak oldu. Imparatorluk eskide kaldi
Boş boş neden ler bulup terim in hatalarını kapatmak yerine, biraz eleştirseydiniz bu durum da olmazdık. 40 mactır korner golü atamıyoruz, o da yüzde yüz Venüs ile Jüpiter in yanlış yolda olduğundan kaynaklanan bi olaydır.bak adamın problemi karagümrük maçında başlıyor annesinin vefatyıyla. ardından sakatlanıyor 4 maç yok. ardından sakatlık dönüşü beşiktaş maçında baslıyor bekleneni veremeyip bir sonraki maç zorlanmaması için yedeğe çekiliyor. yani denizli maçı. son 30 da giriyor gene ama bu maça. akabinde malatya maçı öncesi gene yok. neden? sakat diye. tam iyileşmemiş adamı sahaya sürdük diye bu sefer de alt adele gidiyor. maç eksiğiyle alakalıdır bu işte.
detaylı anlattım kafana oturur belki diye. aynı şeyi adam eksikliğinden sezon başı feguliye de yaptık. falcao nun ispanyaya gidip uzun süre gelmediğinde de yaptık. onyekuru ya da yaptık. hepsi elimizde patladı. hala şu konusmaları yapabiliyonuz.
hiç sans verilmese anlayacağım çıkıp 32 dk oynamıs adam için konusma şöyle bari. sen öyle diyorsan bende denizli maçı oynamasa bu maç sakatlanmazdı diyorum. var mı bunu çürütecek bir cevabın??? ama o macta da gole ihtiyacımız vardı onyekuru oynamasa yeri göğü inletirdiniz. yalan mı?
öyle kağıda yazıldığı gibi kurulmuyor kadro. geçin bu işleri gerçekçi olun biraz. muhammed in yüzde yüz sağlıklı olduğunu nerden biliyoruz? var mı bunun cevabı sende? belki iğnelerle oynadı buraya kadar? bjk maçında sedyeyle çıktı ya hani. denizli maçı şiş diz ile oynadı ya? antrenmanı tamamlamış olması sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. bunu idrak edemiyorsunuz daha.
varsayım tabi bendekilerde senin yaptığın gibi. haftanı florya da geçirmediğin süre bu soruların cevabını bilemezsin.