Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Fatih Terim: “Fenerbahçe maçında Diagne’nin penaltı pozisyonundan önce, Halil Umut, düdük çaldım dedi. Ve Fenerbahçeli oyuncuya ikinci sarı kartı verdi. O pozisyonun ikinci sarı kartla alakası yok. O penaltıyı vermemek için.”

2 lafta yonetime soylesene hoca.

beyler konudan bağımsız bir şey soracağım.

erkek basketbol takımına forma ya da top imzalatmam gerekiyor. idmanlar şu an nerede yapılıyor sinan erdem de mi? abdi ipekçi sonrası nereye geçti takım?

Fatih Terim: “Fenerbahçe maçında Diagne’nin penaltı pozisyonundan önce, Halil Umut, düdük çaldım dedi. Ve Fenerbahçeli oyuncuya ikinci sarı kartı verdi. O pozisyonun ikinci sarı kartla alakası yok. O penaltıyı vermemek için.”
O pozisyon dogruydu yaw.

Fatih Terim: "Maçın başında Tolga'nın Kerem'e arkadan bir müdahalesi var. Direkt kırmızı göstermesi lazım. Hiç topla alakası yok. Yalancı dediği Kerem kendini yere atmadı."

Birisi de keşke dese, golü kırımızı karttan sonra yedin Allah’ın rezili

Yanlış yok konuştuğu konularda. Arda'nın özel hayatında veya geçmişinde nasıl davrandığı hakemi zerre ilgilendirmez.
Konuştuğu yanlış değil kendisinin söylemesi yanlış. Ne görevi ne yetkisi.hesabını vermesi gereken puan durumu ve izlerken kurdeşen döktüren oyunudur.

Catir catir hakemlere giydriyior.maalesef yönetimin yapamadigini yapiyor bu korkak baskandan birsey olmaz

Fatih Terim: "Yaşar Kemal, Halil Umut, Cüneyt Çakır, Mete Kalkavan gibi her maçımızda aleyhimizde karar verenlerin hepsi ertesi hafta maç alıyorlar. Ali Palabıyık 9 haftadır maç almıyor. Hakemlere bir mesaj mı vermek istiyorlar?"

Fatih Terim: "Geçen sene Ali Palabıyık yüzünden şampiyonluğu kaybettik."

Geri
Üst Alt