Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

ceza alacağı belli

istese sadece yönetime söyledim tepki koyun diye koymadılar dese doğruyu işaret ederdi

ama sportif nedenlerle gideceği aşikar olunca topa sert girip gidişinin sebebini değiştireceğini hesaplıyor

Bence harika konustu. Üzücü olansa bu konusmayi hocanin degil başkanın yapmasi gerekiyordu. Evet hoca basarisiz ama hala bizim hakkimizi koruyan tek insan.

terimin istifa etmesi gerektiği doğru ama önyargıyla adama sallamayın boşuna, güzel konuştu. bizim kulüpte birinin çıkıp aynen böyle konuşması lazımdı. saha içi mevzu ayrı, tff mevzusu ayrı.

Gayet güzel açıklamalar yaptı.
Sorun bu açıklamaları Galatasaray'ın hocasının değil basın sözcülerinin başkanının yapmaması. Hoca yine ceza yiyecek takım diye birşey bırakmadılar. Tff alenen savaş açmış Burak Elmas denen sözde Galatasaray başkanı hocanın arkasına sığınmış. Geçtiğimiz sene twitter'dan bol bol sallıyordu ama hocayı yalnız bırakmayın diye.

Rezillik, yemin ediyorum kulüp rezil bir halde şu an. Çoğu insan bu çelimsizlik güçsüzlükten soğumuştur kulüpten.

Fatih Terim: "Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakemi en az 15-20 gün önceden belli olması gerekir. UEFA, Şampiyonlar Ligi hakemlerini maçtan 1 gün önce atamayacağına göre MHK, Galatasaray-Fenerbahçe maçına Halil Umut Meler'i nasıl verir?"

Fatih Terim: "Hakemler üstünden Galatasaray maçlarında nasıl bir mesaj veriliyor, lütfen bize açıklasınlar."

Ne reklamı yav voleybol kaçına geçtiler, devamı olaydı daha önce yayınlanırdı bu maçın olacağı belli değil miydi sanki hoca 3 saat konuşacak hepi topu maç yarım saat daha olur.

*İsim vererek konuşması hoş da bu kulübün başkanı ya da basın sözcüsü ne iş yapar?

*TFFnin net şekilde Terim ve Arda takıntısı var.

*Galatasaray'ın şu an AL konumu dışında umutlu olacağı bir durumu yok. Bu masalı geçelim.

*Devre arası bunca yaşanan olaya rağmen takım neden geri çekilmedi? İç sahada olduğumuz için sözlü protesto da yapılabilirdi. Bu fırsatı tepmek ekstra korkaklık.

*Hakem bizim maçı yönettikten sonra bir maça gittiyse burada bizi bağlayan nedir?

*Biraz da kendini eleştir ama yok maalesef. Boşuna bekliyoruz bunu. Gitmeye de niyeti yok. Bu daha büyük sıkıntı.

Kendisi hariç hiçbir paydaşa faydası olmayan ne amaçladığı belirsiz açıklamalar. şimdi bir ceza daha yer uzatmalı ücretli tatilinin tadını çıkartır. Ne hakem rezillikleri yaşandı Türk Futbolunda. Evet konu ama asıl konuyu gizleyecek raddede bu halin öne çıkartılması,aksiyon olmadan köpürtülmesi bana cambaza bak çağrışımı yapıyor.

Sorumsuzluk ve en önemlisi pişkinlik yeni Türkiye'nin yükselen değerleri zaten.

Açıklamalar gayet net. Burak Elmas'ın bu şekilde isim vererek yapması lazımdı hocaya bu iş kalmamalıydı.
Beyfendi hoca ceza alsın diye uğraşıyor heralde maçlara takımın başıda çıkması gereken Hoca değil de burak heralde.

Yönetimde bu konuşmayı yapacak adamlar vardı biri geri çektirildi diğeri de istifa etti. Çık konuş desen konuşurdu.

Herif bayağı bayağı aman arkada kalayım kafasında.

Başkan mı editör mü belli değil

FT düşmanı olanların mesajları mantık yoksunluğuyla direkt ele veriyor kendilerini. Bunların bazıları zaten hocaya sövebilmek için takımın yenilmesi yönünde isteklerini de utanmadan foruma yazabilen tipler. Artık ``Gerekirse hakemleri de yeneceksin.```temalı aptalca postlar görmekten usandık burada. Adamın kulübün hakkını savunmak için çıkıp konuşmasından bile kaşıntıya tutuluyorsunuz , yazık yahu.

Takımı savunmasin diyen yok zaten ama artık bezdik tek sorumlu benim zirvaligindan.. Bunu doladı diline uyutuyor 2 senedir bence hiçbir hatasının farkında bile değil babacan bir adam egosu da yüksek başarısızlığı ustlenirim diyor işte.. Madem devamlı kendinde hata görüyor bir noktadan sonra istifa eder insan ben bu işi beceremiyorum der..

Eleştirdiğim hocaya kızamıyorum şimdi aslanlar gibi çıktı bizi korudu. Isim isim vererek konuştu. Burak elmas iş kariyerim tehlikeye girer diye konuşmaktan aciz. Böyle korkun var ise başkan olmayacaksın Galatasaraya.

kesmeye gerek yoktu konuşmayı zaten sevk edilir yine

Geri
Üst Alt