Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

Mcengiz bu ortam senin eseriin
İş işten gecmeden s. gidiiin
Yeter artik daha zarar vermeyiiiin
Bize eski galarasarayi veriiiin

lalallala lalallaaaaa x3

Mcengiz bu ortam senin eseriin
İş işten gecmeden s. gidiiin
Yeter artik daha zarar vermeyiiiin
Bize eski galarasarayi veriiiin

BU TAKIM SÜPER LİG MAÇINA

OKAN K
EMRE T
TAYLAN
EMRE K
OĞULCAN
EMRE A

LARLA ÇIKIYOR MAÇI İZLERKEN HİÇ Mİ TRANSFER YAPAMADIK DİYE İÇİNİZ SIZLAMIYOR

ÇAPSIZ YÖNETİM
+ BU TAKIMDA SKORU DEĞİŞTİRMEK İÇİN KENARDAN

KEREM
SEKİDİKA GİRİYOR

TAKIMIN EN İYİSİ 35 YAŞINDAKİ ARDA

ÇAPSIZSINIZ MAKAM MEVKİ MERAKLISISINIZ YAZIKLAR OLSUN İNAN ETMİYORUZ
HAKKIMI HARAM EDİYORUM

Peki tamam transfer yapamıyoruz bok gibiyiz de, biz hocanın istediği adamları tam olarak nasıl alacağız? Visca'nın sözleşme 2025, İrfan'ın 2024'de bitiyor. Başakşehir kapıyı 10'dan aşağı açmaz. Visca'nın zaten randıman vereceği belki 2 senesi daha var. Diagne transferinde de aynı şey oldu, 13 milyon verdik hoca istemedi ayağı falan çektiniz burada bok gibi herif. Listede İrfan, Visca var işte çatneyi de bal gibi hoca istemiş. Bu adamlara hayvan gibi bonvervis versen dert, almasan dert. Yönetimlik bişey yok bence ortada, sadece Albayrak yerine adam gibi avrupadan transfer yapacak donanımlı biri gelebilir o kadar. O da hocaya yakın diye kalıyor zaten.

ultrAslan, yönetim ve Fatih Terim ile ilgili bir bildiri yayınlayacak.

Galatasaray ne Mustafa Cengiz'e ne Dalyaprak'a ne de kendini Galatasaray'in sahibi zanneden ultrTravesti'ne ait degildir.

Peki tamam transfer yapamıyoruz bok gibiyiz de, biz hocanın istediği adamları tam olarak nasıl alacağız? Visca'nın sözleşme 2025, İrfan'ın 2024'de bitiyor. Başakşehir kapıyı 10'dan aşağı açmaz. Visca'nın zaten randıman vereceği belki 2 senesi daha var. Diagne transferinde de aynı şey oldu, 13 milyon verdik hoca istemedi ayağı falan çektiniz burada bok gibi herif. Listede İrfan, Visca var işte çatneyi de bal gibi hoca istemiş. Bu adamlara hayvan gibi bonvervis versen dert, almasan dert. Yönetimlik bişey yok bence ortada, sadece Albayrak yerine adam gibi avrupadan transfer yapacak donanımlı biri gelebilir o kadar. O da hocaya yakın diye kalıyor zaten.
Çatneyi istemiş olsa yönetim niye son saniyede yapsın transferi yaw listesi zaten bütün basına sızmıştı hiçbirisini alamadılar. Bildiğin son saatlerde açıklandı transfer hatırlarsan.
Bu sene Coulibaly, moder, hauge, jozwiak vs bir dünya adamla uğraşıp davilla'dan etoboyu getirebildiler sadece gerçi sana göre o da hocanın listesinin tepesindedir, en çok istediği orta sahadır.

İşin kötüsü çatne transferine bütçe oluşturan Ozan da veto etmesine rağmen yönetim tarafından satıldı. Ki o konuda da sen hoca Ozan'ı beğenmiyor sattırmıştır falan diyordun hatırlarsan.

Geri
Üst Alt