Mikail Çöloğlu
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2015
- 5.853
- 3.421
- 1.048
Hoca’nin pek umrunda değil kulübün hali, yoksa yardim kampanya olayında bir açıklama yapmaya cüret ederdi.Hoca niye Galatasaray paylaşımlarını rtlemiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca’nin pek umrunda değil kulübün hali, yoksa yardim kampanya olayında bir açıklama yapmaya cüret ederdi.Hoca niye Galatasaray paylaşımlarını rtlemiyor?
10 dolarda bendenTazminatı ne kadarsa aramızda toplayalım verelim kurtulalim yaw. Benden 25 dolar çalışır.
Tcmb gibi adamsın rengim.Tazminatı ne kadarsa aramızda toplayalım verelim kurtulalim yaw. Benden 25 dolar çalışır.
Sen hocayı tazminat ile gonderemezsin. Zaten vereceğin tazminatı kendide almaz. Alsada çocuk esirgemeye bağışlar. Sen milyon TL leri gorsen havalara uçarken hoca tek kalemde bağışlar onuda unutma. Sana tazminatını versekte böyle yorumlar yapmasan düzgünce elestirsen keşke. Bak bunu hocanın sistemini hiç beğenmeyen biri olarak antrenman yöntemlerini eksik bulan ve oyuncu seçimlerini hatali bulan biri olarak söylüyorum.Tazminatı ne kadarsa aramızda toplayalım verelim kurtulalim yaw. Benden 25 dolar çalışır.
100.000 dolara eleştirilerimi sonlandiririm renkdaş.Sen hocayı tazminat ile gonderemezsin. Zaten vereceğin tazminatı kendide almaz. Sana tazminatını versekte böyle yorumlar yapmasan düzgünce elestirsen keşke. Bak bunu hocanın sistemini hiç beğenmeyen biri olarak antrenman yöntemlerini eksik bulan ve oyuncu seçimlerini hatali bulan biri olarak söylüyorum.
Hak olan tazminatı bir hakaret, haksız fiil telakki etmeniz ve söylenmesini iftira saymanız başlı başına komik. profesyonel hayat,sözleşmesi varsa tazminatını alacak. Şöyle de okuyabilirsin durumu mesela,Ben gitmem siz kovun demek istiyor. Ayrıca bu sinir ne allasen. Tahrikkar tarzınız hoş değil.@Serhat Başbuğa komik olan ne Allah askina yazsana. Nedir seni güldüren. Ne oldu. Yazdığımda hangisini beğenmedim hangisi seni böyle güldürdü. Yada yazdığımı anlayacak kapasiten varmı bir yaz da anlayalım neye güldüğünü neyle dalga geçtiğini be. Seviyeni çok merak ediyorum bir yaz bakalım anlamak istiyorum
Hoca zamanında çok daha büyüğünü çocuk esirgemeye bağışladı. Ona say renktas100.000 dolara eleştirilerimi sonlandiririm renkdaş.
Tamamda adam hiçbir zaman Galatasaray dan tazminat almadı ki. Hakkı diyosun ya adam almamış hakkı olanı ne yapması gerekir anlamadım ben. Aldığı tek tazminat Federasyondan oda çocuk esirgeme ye gitti. Ben anlamadım bu işiHak olan tazminatı bir hakaret, haksız fiil telakki etmeniz ve söylenmesini iftira saymanız başlı başına komik. profesyonel hayat,sözleşmesi varsa tazminatını alacak. Şöyle de okuyabilirsin durumu mesela,Ben gitmem siz kovun demek istiyor. Ayrıca bu sinir ne allasen. Tahrikkar tarzınız hoş değil.