Yasin Sansi
Parçalı Üye
- 9 Aralık 2012
- 3.152
- 615
- 1.103
Eger giderse suanki durumdan daha iyi mi olacagiz yoksa daha kotumu?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ft hocam yok iken sürekli mükemmel scout transferleri yapan(Her ne kadar scout birimini kuran/aktive eden adam olsa da), alt yapıdan senede 15 tane oyuncu çıkaran(Her ne kadar 70 yaşında Florya'daki bütün u19 maçlarını takip eden, ek olarak da 1997 yılında Galatasaray Futbol Akademisini Burak Elmas'la beraber kuran kişi olsa da), bir tane bile tutmayan transferi olmayan hepsi belli bir planlama dahilinde hareket eden bir yapımız olduğu için bir an önce gitmesi ve yerine herhangi birisinin getirilmesi yerinde olacaktır. Ek olarak total futbolun doruklarındaki futbol anlayışımız, derbilerde rakipleri perişan edişimiz(2000-2010 arası en efsane dönemimizdir bilen bilir, içerde-dışarıda...), sürekli kupalar kazanıp özellikle Avrupa'da şov yaptığımız yapıyı da kendisi bozmuştur(Karpaty lviv, tromso, ostersund vs). Kendisi gidince bunların hepsi onsuz sezonlardaki gibi olacak GS'miz daha önce bahsettiğim üzere mükemmel keyif veren bir futbol anlayışı içinde başarıdan başarıya koşacaktır. Yerine kimin geleceğinin önemi yok, Ft gitsin yeter.
Bu gönderisinden anladığım da tazminatım olmadan gitmem zaten transferlerdeki komisyon miktarı çok azaldı, bu kurlarla ayakta kalmak zor demek istemiş.
Ft hocam yok iken sürekli mükemmel scout transferleri yapan(Her ne kadar scout birimini kuran/aktive eden adam olsa da), alt yapıdan senede 15 tane oyuncu çıkaran(Her ne kadar 70 yaşında Florya'daki bütün u19 maçlarını takip eden, ek olarak da 1997 yılında Galatasaray Futbol Akademisini Burak Elmas'la beraber kuran kişi olsa da), bir tane bile tutmayan transferi olmayan hepsi belli bir planlama dahilinde hareket eden bir yapımız olduğu için bir an önce gitmesi ve yerine herhangi birisinin getirilmesi yerinde olacaktır. Ek olarak total futbolun doruklarındaki futbol anlayışımız, derbilerde rakipleri perişan edişimiz(2000-2010 arası en efsane dönemimizdir bilen bilir, içerde-dışarıda...), sürekli kupalar kazanıp özellikle Avrupa'da şov yaptığımız yapıyı da kendisi bozmuştur(Karpaty lviv, tromso, ostersund vs). Kendisi gidince bunların hepsi onsuz sezonlardaki gibi olacak GS'miz daha önce bahsettiğim üzere mükemmel keyif veren bir futbol anlayışı içinde başarıdan başarıya koşacaktır. Yerine kimin geleceğinin önemi yok, Ft gitsin yeter.
Bu gönderisinden anladığım da tazminatım olmadan gitmem zaten transferlerdeki komisyon miktarı çok azaldı, bu kurlarla ayakta kalmak zor demek istemiş.
Lütfen Allah'ı böyle seyler ile kiyaslamayalim.bu bahsettikleri proje bunca sancıdan sonra tutarsa terim galatasaray'ın tanrısı ilan edilir.
tutmazsa elmas ile birlikte giderler gibi duruyor.
İyi sorurenktaş bu yazdıklarının türkiyede sürekli enflasyon vardı şimdi ilk defa olmuyor hatta enflasyon şu almanyada da var malum kişi gidince ne olacak uzaya mı çıkacağız argümanından ne farkı var
mesela daha kaç sene kupa alamazsak, iyi oyun oynayamazsak gitmesini uygun görelim
Nick'i DepresifGSli. Bu durum sanırım sadece FT'nin kulübün başında olmadığı dönemler için geçerli.bu kafaya da ayrı bir hastayım
bu kafaya da ayrı bir hastayım
peygamberliğini ilan eder diyeyim o zamanLütfen Allah'ı böyle seyler ile kiyaslamayalim.
Bu rte-ft benzetmesini daha önce tartışmıştık diye hatırlıyorum Ft'nin başarıları-kupaları-kurduğu takımlar ve aldığı sonuçlar reeldir, Rte'ninki gibi yandaş pompalaması, manipüle edilen rakamlar üzerinden dönen spekülasyonlardan ötedir. Fiziksel olarak gidip müzede görebilirsin sonuçlarını ya da yabancı kaynaklardan bakabilirsin hangi dönemde neler yapılmış ne başarılar kazanılmış, hangi takımları çalıştırmış vs. Dolayısıyla bence alakasız iki örnek. He diyorsan ki FT'nin Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde takımın başında olduğu realitesi gibi RTE döneminde TR en iyi, en başarılı yıllarını geçirmiştir, bu da bir gerçektir, buna bir şey diyemem. Orası yoruma girer artık. Bunu iddia ediyorsan belirtmeni isterim, diğer türlü kıyaslamanın bir temeli olmuyor çünkü.renktaş bu yazdıklarının türkiyede sürekli enflasyon vardı şimdi ilk defa olmuyor hatta enflasyon şu almanyada da var malum kişi gidince ne olacak uzaya mı çıkacağız argümanından ne farkı var
mesela daha kaç sene kupa alamazsak, iyi oyun oynayamazsak gitmesini uygun görelim
Akp olayına üstte cevap verdim.üstad bu argümanlarla yıllardır akp ve reisi savunuyorlar ve hepimiz sen dahil sövüyoruz.
Daha 1 hafta önce denizli faciası (tromso ostersund kdr rezalet bi durumdur) yaşamışız fakat öyle bir tepkisiz durumdayız ki sıradan bir şeymiş gibi görüp yolumuza bakıyoruz.
Liderden 19 puan fark yemişiz fakat avrupada gruptan çıktığımız için görmezden geliyoruz.
yeni jen teknik direktörlerin neredeyse tamamı tarafından tokatlanıyoruz ligde ama bir türlü bitmek bilmez hoca gitse kulüp batar korkuları içerisindeyiz hala.
şuan ki durumun 1 tık kötüsü küme düşersin üstadım. öyle birini de getirmezler muhtemelen. yani raads olmakta fayda var.
Bu rte-ft benzetmesini daha önce tartışmıştık diye hatırlıyorum Ft'nin başarıları-kupaları-kurduğu takımlar ve aldığı sonuçlar reeldir, Rte'ninki gibi yandaş pompalaması, manipüle edilen rakamlar üzerinden dönen spekülasyonlardan ötedir. Fiziksel olarak gidip müzede görebilirsin sonuçlarını ya da yabancı kaynaklardan bakabilirsin hangi dönemde neler yapılmış ne başarılar kazanılmış, hangi takımları çalıştırmış vs. Dolayısıyla bence alakasız iki örnek. He diyorsan ki FT'nin Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde takımın başında olduğu realitesi gibi RTE döneminde TR en iyi, en başarılı yıllarını geçirmiştir, bu da bir gerçektir, buna bir şey diyemem. Orası yoruma girer artık. Bunu iddia ediyorsan belirtmeni isterim, diğer türlü kıyaslamanın bir temeli olmuyor çünkü.
Lütfen Allah'ı böyle seyler ile kiyaslamayalim.
Bu rte-ft benzetmesini daha önce tartışmıştık diye hatırlıyorum Ft'nin başarıları-kupaları-kurduğu takımlar ve aldığı sonuçlar reeldir, Rte'ninki gibi yandaş pompalaması, manipüle edilen rakamlar üzerinden dönen spekülasyonlardan ötedir. Fiziksel olarak gidip müzede görebilirsin sonuçlarını ya da yabancı kaynaklardan bakabilirsin hangi dönemde neler yapılmış ne başarılar kazanılmış, hangi takımları çalıştırmış vs. Dolayısıyla bence alakasız iki örnek. He diyorsan ki FT'nin Galatasaray'ın en başarılı dönemlerinde takımın başında olduğu realitesi gibi RTE döneminde TR en iyi, en başarılı yıllarını geçirmiştir, bu da bir gerçektir, buna bir şey diyemem. Orası yoruma girer artık. Bunu iddia ediyorsan belirtmeni isterim, diğer türlü kıyaslamanın bir temeli olmuyor çünkü.
Şakasız ben gitmesini istiyorum 3 senedir falan. Gönderilsin yaw belki siz haklısınızdır uçup gideriz Ft gidince. Sizden çok ben bıktım futbolu bilmez, transfer bilmez, komisyoncu vs argümanlarına(!) savunma yapmaktan. Zira 2006 yılından beri forumda aktifim bu argümanlar sürekli döner durur. Zaten yazmıyorum da artık bu konularda.
Derdim sanki FT öncesinde her şey mükemmelmiş de her şeyi batırmış gibi bir algı yaratılması. Buna dair de tek bir veri yok bana göre. Sanki ortada bir yapı varmış işleyen scout birimi, alt yapı, transfer komitesi varmış da FT kendi adamlarını getirip bunları bypass etmiş gibi davranılması saçma.
Akp olayına üstte cevap verdim.
Denizli faciası bence Ostersund-Tromso'yle falan kıyaslanamaz kesinlikle. Orada anlaşalım. Ş.l. grubunda gelen geçenden 6 yediğimiz dönemi falan örnek verebilirsin buna karşılık. PSV-Madridli grup.
Şimdi hocanın 5 yıllık karnesine baktığımızda 2 şampiyonluk 1 ikincilik var. İkincilikte de puanlar aynı. Burada bir tokatlanma durumu yok bana göre hakem performanslarını da hatırlarsak geçen seneki Bjk maçlarında. Pandeminin olduğu dönem için bir şey demiyorum bütün etkenleri yok sayıp rezalet diyelim ona. Bu sene de ikinci rezaleti olsun. Şimdi gönderilsin ya da sene sonunda, benim bunlarla alakalı bir problemim yok. Ama Rijkaard'ın gelip beşinciydik üçüncü olduk başarılıyız dediği zamanları sen de hatırlarsın. Her kim gelirse gelsin 5 senede 3 kez zirvede bitirirse ben başarılı sayacağım kendisini. 5 senede 5 şampiyonluk isteyen Bayern Münihi falan tutsun. Öyle yapılanma falan diye de zırvalamasın yalnız.