Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

emre-aytaç-arda orta sahası seçimin berbat. sekidika -alpaslan-lyu-marcaoü-bayram geri dizilimi berbat hiç bir şekide alanı paylaşamadılar ne yapacaklarını bilemediler. muslera hayatının en kötü maçı da denk gelince orta sıra bir takımdan fark yedik.

paraya yazık olur diye diye arda'ya filan kaldık işte yav. öbür türlü herif geliyo galatasaray'ın parasını çarçur etmem diyo, oyuncuyu alamayıp arda'ya mecbur kalınca da 5'lik oluyoruz bu sefer de galatasaray bu mu deniyo. 10 tane aldırsın işte tudor gibi, 3'ünden, 5'inden verim alsa gene iyidir. bugün sistemi, oyuncuyu geçtim de orta saha-bekler bu seviye için rezil bi seviyedeydi. berkan-gedson başka orta saha var mı bilmiyorum hepsi toplanmalı. terim faydalanmazsa sonraki faydalanır. bugünkü oyunun ayıbı belki terim'e yazar ama kadronun fecaatliği galatasaray'ı kötü gösterior.
Orası öyle kanka ben uzun yıllar bu kadar vasat gs kadrosu görmedim. 10-11de bile rezil bir haldeydik ama o kadroda bile şuan buraya gözü kapalı yazacağımız adamlar vardır. Rezalet resmen rezalet konya kıvamı bişeyiz

Bu "basin toplantisinda" hocamizdan derin bir mac analizi beklerdim: mesela bu ilk 11'i belirlemede genis bir aciklama beklerdim.. Hangi takitigi neye göre ve hangi sebepten dolayi sectigini duymak isterdim.. Kadro degeri farkina ragmen takimin neden 90 dakika boyunca ezildiginin sebebini duymak isterdim.

Yok yok.. hep bi tavir hep bi sinir.. artik biz özür dileyecek hale geldik

O değilde gaza gelmiştim ben hocanın sözleriyle. Futbolcular gaza gelmiyorsa hoca napsın?

Orası öyle kanka ben uzun yıllar bu kadar vasat gs kadrosu görmedim. 10-11de bile rezil bir haldeydik ama o kadroda bile şuan buraya gözü kapalı yazacağımız adamlar vardır. Rezalet resmen rezalet konya kıvamı bişeyiz

bu akşamki orta sahayı fortis türkiye kupasına çıkarsan organizasyonun adına zarar verdin diye kınama alırdın.

Fiziki antrenmanları uzun zamandır artık bildiğim hiçbir TD veya yardımcıları yaptırmıyor; her kulübün bunun için ayrı Staff ları var. Tabii ki o profesyonelleri de TD ler belirliyor; bizim Hoca Scott Piri' yi tuttu bırakmıyor; bir bildiği var desek, takım en çok o konuda sıkıntı çekiyor; göz var iz'an var! :danyal:
Necati, Selçuk ne katabilir abi oyunculara yada Galatasaray'a. Yani biraz bu işleri yapmış ve başarılı olmuş kişiler seçilmeliydi bence. Fatih Terim zamanın gerisinde kalmış bu gün bunu daha net anladım. Ben geçen sezon bırakmalı diyordum hatta Burak Elmas başkan seçilsin ama kendisi nasıl genç başkansa yeni genç bir Td ile yeni bir başlangıç, yeni bir Galatasaray mottosuyla yola çıkmalıydı.

20 yılı aşan başkanlıktan sonra melih gökçek'in “bizden önceki dönemden kalan borçlar yüzünden” gibi cümlesi vardı. Birisi de "başkan senden önce orada hititler vardı" yazmıştı 🤣

Hocanın 3 yıl istemesi de buna benziyor. Hoca ne 3 yılı 30 yıldır kulüptesin, bu kadroyu kuran da sensin. Neyin vakti, nolacak 3 yıl sonra meşhur hayalani mi gerçekletireceksin???

bu akşamki orta sahayı fortis türkiye kupasına çıkarsan organizasyonun adına zarar verdin diye kınama alırdın.
Yav sorma bakıyorum bakıyorum bu ortasahayla ne oynanır diye bi cevap bulamıyorum. Hiçbir oyun planına uymayacak bir ekibe sahibiz, buna sahip olmak da büyük başarı yemin ederim :))

Necati, Selçuk ne katabilir abi oyunculara yada Galatasaray'a. Yani biraz bu işleri yapmış ve başarılı olmuş kişiler seçilmeliydi bence. Fatih Terim zamanın gerisinde kalmış bu gün bunu daha net anladım. Ben geçen sezon bırakmalı diyordum hatta Burak Elmas başkan seçilsin ama kendisi nasıl genç başkansa yeni genç bir Td ile yeni bir başlangıç, yeni bir Galatasaray mottosuyla yola çıkmalıydı.
Galatasaray diye bir şey kalmadı. Fatih Terim ve çetesi var. Arda, Selçuk İnan, Necati, Hakan Balta ve evlatları 100 yıllık kulübü kafasına göre yönetiyorlar.

Son düzenleme:
Bırak, neden babeli aldırdın neden Gs kalibresinde olmayan adamlarla sözleşme yeniledin, neden futbolcular fit değil, sorulacak bin tane soru var, mesele zaman falan değil, sen eskisi gibi değilsin hoca, bu takım top oynamıyor yıllardır
Ft nin yaptırdığı transferlere bi bakalim bi ara baya baya bizi batiriyordu

4 senede takımı ve kulübü maddi manevi bitirdin. 3 senede ne yapacaksın da Psv gibi olacağız Allah aşkına? Doyamadım yemeye desene şuna.

Geri
Üst Alt