Fatih Terim Kovuldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aday olsa 3-4 satılmışın oyundan fazlasını alamaz. Rezil olur. Sokağa çıkamaz. Mustafa Cengiz

Bu yönetim daha transfer yapamıyor hoca mı kovacak? Kaldı ki Terim'i.

fatih hocamız 3 sene önce geldiğinde her türlü lobi çalışmasını yapmıştık ve çokta başarılı oldu dönem fakat yönetimle ters düşmesi abdurrahimle aralarının bozulması herşeyi mahvetti takım bozuldu oyuncu kalitesi düştü abdurrahimle hocanın konuşmadığıda söyleniyor nolacak belirsiz

ben inanmıyorum hakiki olduğuna bu iddiaların

fatih hocamız 3 sene önce geldiğinde her türlü lobi çalışmasını yapmıştık ve çokta başarılı oldu dönem fakat yönetimle ters düşmesi abdurrahimle aralarının bozulması herşeyi mahvetti takım bozuldu oyuncu kalitesi düştü abdurrahimle hocanın konuşmadığıda söyleniyor nolacak belirsiz

1610549884736.webp

Cris

eğerki bu haber kolpa çıkarsa artık şu duyumcularında ipini çekme vakti gelmiştir

Bu olaylarda suçlu sucuk çetesi ve yönetimdir.Hocayı ne kadar sevmesem de bu tür olaylara hiç bulaşmadan ayrılacaksan gidip adam gibi konuşup yolları ayırırsın.Transferler için satılmış kalemlere fahiş bonservis ücretleri yazdır sucuk tayfası ile iş birliği falan yap.Ayıp şeyler...

eeeeee yalansa bu baslık yüzünden ceza alan uyelerımıze gecmıs olsun o halde

Yav mustafa cengiz zaten yarin aciklamalarda bulunmiyacakmi en gec ozamana kadar belli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt