- 18 Mayıs 2011
- 53.309
- 57.257
- 4.613
Inanmıyorum bu habere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün Hamza hoca çok durgundu.Sanki orada yöneticiler ufaktan ona çıtlattı gibi bir düşünceye kapılıyor insan son iddiaları duyunca.Teknik direktör nöbetinde Hamza'nın geldiğini görür gibiyim.Bu yönetimin çapı o kadar işte varın gerisini siz düşünün.
2003 Lucescu olayını anlatmadın.Bildiğin 2-3 cümle var zaten onları da kullansana..Nemi anlatıyorum seri,lemina,andore,nzonzi gibi adamlara maaşlarıyla 15 m euro çöpe gitti 1 senede bu adamları terim istemedi deme gülerler para bitti aşk bitti daha bonservisiyle alınanları saymadım
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih hocamız 3 sene önce geldiğinde her türlü lobi çalışmasını yapmıştık ve çokta başarılı oldu dönem fakat yönetimle ters düşmesi abdurrahimle aralarının bozulması herşeyi mahvetti takım bozuldu oyuncu kalitesi düştü abdurrahimle hocanın konuşmadığıda söyleniyor nolacak belirsiz
cris reis adamdı
Güvenilir mi ?
Hamlelerimize dikkat edelim.Yönetim!G.tu organ olarak yazmak yasak mı arkadaşlar neden editleniyor ? kimsenin şahsına demedim neticede
He yok yakini.Terime yakin oldugunu umuyor musun dedim kovuldugunu degil.
Son yillarda yeterince tecrübe edindik, her önüne gelene inanmamak lazim.