Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Forza Cimbom on Instagram_ _SİZE ÇOK BÜYÜK SARACAĞ.webp

Bu utanç bize yeter hamsi kafalara bile dalga konusu olduk ya ben ne desem boş bu saatan sonra

Ne bok yemeye emre akbabayi aldik anlamak mumkun degil. Sende feghouli rodriguez onyekuru var. Forvetin yok. Defansin yok. Niye emre akbabaya o kadar para verilip alinir. Ne ozelligi vardir emre akbabanin?
çocukken bizim stadın önünde poz vermiş daha ne yapsın 29 tane gol mü atsın :)

Hocaya kizamam hicbirsekilde bu sezonu 5.de bitirsek kredisi vardir. Ama boyle bir sezon planlamasi olmaz. Yedek forvetin yokken as forvetin satilmaz. Gomis Galatasaraydan buyuk degildir gibi geyiklere girilmez. Eger oyuncu alamiyorsan seve seve zam yaparsin oyunucunun maasina ve oynatirsin simdi daha mi iyi oldu?

Ne bok yemeye emre akbabayi aldik anlamak mumkun degil. Sende feghouli rodriguez onyekuru var. Forvetin yok. Defansin yok. Niye emre akbabaya o kadar para verilip alinir. Ne ozelligi vardir emre akbabanin?

Yahu hoca ne dedi unutuyorsunuz herhalde. Bu capsizlara güvenip ne dedi. Stoper ,yedek sol bek, 2 forvet. Hoca bunları istemese bugün oynattığı oyun hariç kötü secimlerdi veya öyle gerekti. Hoca mali durum kötü muhabbeti yapıyordu ama eksikleri de istiyordu. Ft olmasa nagatomo gelmezdi, geçen sene ndiaye satıldıktan sonra Dink,Selçuk katmasa sapmiyonluk olmazdı. İyi yapmadığı şeyler olsada, iyi yaptığı şeyler bu beceriksiz yönetimlerin her halini örtüyor. Bence yüzdesel olarak vurursan %60 yönetim, %25 terim % 15 futbolcu şu an itibariyle

Önce yönetimi itin bi tarafina sok, sonra da boyle oyna Hocam:

Linnes Donk Serdar Nagatomo

Fernando Ndiaye

Feghouli Emre Rodriguez

Onyekuru/Mugdat

Karaktersiz Belhanda ve hain Maicon da bir daha bu takımda ilk 18e girmesin

Ekli dosyayı görüntüle 28286

Bu utanç bize yeter hamsi kafalara bile dalga konusu olduk ya ben ne desem boş bu saatan sonra

Aslında bunlara çok takılmam ben. Kazanan takım ufaktan dalgasını geçebilir, sıkıntı yok benim için.

Ama bizim her dönem bazı takımlar özelinde fobimiz oluşuyor, bunu bir türlü anlayamıyorum.

Fener zaten malum. Bir ara Bursa'yı hiç yenemiyorduk neyse ki onu kırdık. Trabzon da 3 sezondur yeni kabus oldu.

Yenilgiyi bile kabulleniyorum da her maç eziliyoruz yahu.

Transferlerde sictik, gecen sene 30 gol atmis forvetimizi gonderdik. Eren kazmasina Ahmete ve Sinan yarmasina fazla guvendik diye bir aciklama yapamayacagina gore hocanin aciklamasinda sikinti yok. Ama hocanin yanlislari var. Bunu kabul edelim.

Açıklamalarında iki şey yok. Birincisi taktik teknik yok. İkincisi ise Feghouli. Oyuncu tercihlerine dair bölümde Badou ve Garry'e değinmiş ama Feghouli'ye hiç değinmemiş.

yönetimm konuşşanaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!! nerdesiniz . bu taraftara bi özür borçlusunuz .

Apo konuştu mu gerçi hangi yüzle konuşacak.

Geri
Üst Alt