- 2 Temmuz 2011
- 132.633
- 55.577
- 5.338
zaman içinde elbet.nöbette konustugumuz gibi işte,gerekirse genclerden birini oynatacak.mecburuz.bilmiyomuş gibi alıntı yapma abiYa olm sen şaka mısın 2 gündür neyle yaratıyorsun bu forveti anlatsana bana ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaman içinde elbet.nöbette konustugumuz gibi işte,gerekirse genclerden birini oynatacak.mecburuz.bilmiyomuş gibi alıntı yapma abiYa olm sen şaka mısın 2 gündür neyle yaratıyorsun bu forveti anlatsana bana ?
Herşeyi hoca yapıyor emın ol. Cıkıp 2 forvet gelecek gelen gidenlere şaşıracaksınız diyen adamın haberi olmadıgını sanmıyorum.Transferi hodza yapmıyor ama kardesim.
zaman içinde elbet.nöbette konustugumuz gibi işte,gerekirse genclerden birini oynatacak.mecburuz.bilmiyomuş gibi alıntı yapma abi
Gunah kecisi belhandaBu maçı Belhanda nın kırmızısı yuzunden mi kaybettik yani? Tek suclu o mu? Vay beeee
çocukken bizim stadın önünde poz vermiş daha ne yapsın 29 tane gol mü atsınNe bok yemeye emre akbabayi aldik anlamak mumkun degil. Sende feghouli rodriguez onyekuru var. Forvetin yok. Defansin yok. Niye emre akbabaya o kadar para verilip alinir. Ne ozelligi vardir emre akbabanin?
ya neyse beni rahat bırak,takıma bak : )Ya bu çocuk saf falan mı arkadaşlar yoksa deliye mi yatıyor ?
ya neyse beni rahat bırak,takıma bak : )
Ne bok yemeye emre akbabayi aldik anlamak mumkun degil. Sende feghouli rodriguez onyekuru var. Forvetin yok. Defansin yok. Niye emre akbabaya o kadar para verilip alinir. Ne ozelligi vardir emre akbabanin?
Ali diye bi topcu var o oynarYok sen şu takımı rahatlacak şampiyonlar liginde ve ligde sırtlayacak forveti açıkla bilelim.
Ali diye bi topcu var o oynar
Ekli dosyayı görüntüle 28286
Bu utanç bize yeter hamsi kafalara bile dalga konusu olduk ya ben ne desem boş bu saatan sonra
Alak alakSarışın mı ?