Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Maicon a guvenmeyin demistim. Cunku herifi yolladiniz adamin evraklari yetismedi. Maicon asagilanip kendine guvenilmedigini anladi. Bu saatten sonra verim beklemeyin dedim.

Serdar muzmin sakat dedim.

Ahmet calik 2. Ig stoperi dedim.

Stoper en az Santrafor kadar sart dedim.

Belhandadan cacik olmaz ne 10 ne 8 dedim!

Bu sekilde son kaybedecegimjz mac degil bu diyorum simdi de! Buna benzer daha cok dagiliriz.

Bence belhanda icin hemen satis islemlerine baslanmali. Sakat denilip kadro disi birakilmali. Feghouli CL de kullanilmali mutlaka ki o da devre arasi satilsin. 4 miyon garanti maas arti bonus cok cok ucuk fiyat feghouli icin.

Maiconu da ilk firsatta satin.

Sene sonu artik bonuslari ile asagidaki maaslara sahip cöplerden kurtulun.

Feghouli 4.750 milyon euro
Belhanda 4 milyon euro
Selcuk 3.5 milyon euro
Maicon 3 milyon euro
Tarik 1.6 milyon euro
Ahmet calik 0.9 milyon euro
Eren 3 milyon euro

Bu ise yaramaz çöplere 20-21 milyon euro odememiz utanç vesilesi.

Bunlarin hic biri ile devam edemezsiniz seneye. Bu maas yukunden kurtulun. Yukaridaki coplerin en fazla 3 unu satabiliriz. Onlardan gelecek para ile kiralik , bonservissiz 3 stoper, 3 santrafor alin.

Son olarak olaganustu kongreye gidin, döve döve , yalvara yalvara Faruk Süreni tek yetkili başkan yapin. Yoksa hic bir halt olmaz bizden. GS i baska yonetebilecek capta kimse kalmamis GS da !!

Hocam hala Alanya maçı 11'i doğruydu diyorsun, neden şu saplantılarını bırakmıyorsun. Trabzon - Sivas maçını hiç mi izlemedin hocam, adamlar yarım saatte 3-0 yaptı o maçta da. İlk yarım saat büyük baskı ile oynayacakları, çok koşacakları belliydi. Biz bile dedik burada koşan takım lazım diye.

Sinan
Belhanda
Emre Akbaba
Eren
Onyekuru

5 oyuncu onun takım savunmasına zerre katkısı yok.
Stoperler zaten çuval.
E ne bekliyordun ki?

Bi düşünsenize; 1- Maicon’un evrakları yetişse 2- Emre doğuştan GS’li olmasa 3- Stoke City küme düşmese Bu üç madde de bizim elimizde değildi. Bunlar olsaydı şuan takım bitik durumda olacaktı. Bu yüzden siz yönetime fazla güvenmeyin. İlla birine güvenecekseniz bu Fatih Hoca olsun

Yav benim anlamadığım bir şey var; Hoca 3 aydır santrafor ve stoper diye bas bas bağırmıyor mu? Kendi kendine mi bağırıyor? Yok efendim kulübü Fatih Terim yönetiyormuş da bilmem ne. Bu adam antremanda kovulmadı mı nereye kulübü yönetecek? En fazla Ultraslan'ı veya bir kısım medyayı yönetir o kadar abartmayın. Hele Tudor avatarları tekrardan piyasaya çıkmış ya iyi güldüm yalan yok ;D

Bugünkü maçın affedilebilir bir tarafı yok. Hocanın hanesine de eksi yazıldı elbet. Hatta Emre Akbaba'yı özellikle istediyse ve bizim santrafora gömmemiz gereken paranın Emre'ye gömülmesine izin verdiyse çok büyük hata. Yönetime de temiz laf sokmuş ama ne işe yarar bu saatten sonra o da muamma.

Geçen seneki başakşehir maçından sonra ne hissediyorsam bu akşam da aynı duyguları hissediyorum; Utanç.

Yonetime cok kızdık, hakaretler ettik.. Ben dahil..

Ama bu maçı, oynanan futbolu yönetime baglayanlar futbol cahilidir.

4-0 maglubiyetin tek bir sorumlusu var : FT

terimin bu sezonki büyük maç karnesi 1 de 0 öyle ankaragücünü alanyayı yenmekle olmaz bu işler bu kadro zaten elini kolunu sallayarak yener o maçları büyük maçlar TD kalitesini belirler

Ulan adam söyledi iki forvet bir stoper istiyorum diye. Beceriksiz herifler nasıl alamadınız? Maçta kaleyi bulan şutumuz yok, stoper hatasından iki gol yedik. Adamı da bizi de rezil ettiniz.

Bir tek aysala yapamadı işte Aysal hain oldu . Savunduğumdan değil oda çok sıvadı ama taraftarın her sorunda suçu yönetime atması tuhaf kim ne yaptıysa onu söylemek gerek.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir tek aysala yapamadı işte Aysal hain oldu . Savunduğumdan değil oda çok sıvadı ama taraftarın her sorunda suçu yönetime atması tuhaf kim ne yaptıysa onu söylemek gerek.

Yapmayın arkadaşlar takımdaki eksikler tamamlanmadan lige başladık. Hoca geçen seneden beri defans ve golcü isterken malesef elimizde olanlarıda gönderip takımıda zayıflattık.

Şimdi bunları görüp hala hoca eksik demek çok yanlış. Bakın ligdeki rakibimiz Beşiktaş’ın kaç forveti kaç defansı var ve hala Başkan ile Şenol hoca forvet kavgası yapıyor.

Hoca almayalım dese bile yönetimin alması takımı eksik bırakmaması lazım dı.

Rodellega'yı almadığımıza bile pişman olduk ya neler yaşatıyorsunuz lan bize yazıklar olsun.

Savunabileceğim bir mağlubiyet almadık.
Bir sezonda yapılacak bütün hataları bu maçta yaptık.
Belhandayı tembihlememe rağmen sorumsuz bir kırmızı kart gördü. Altından kalkamadık 10 kişi kalınca.
Belhanda anlatsın bakalım ne olduğunu ona göre cevap verelim bizde.
Takılacaktık ama takılmayı burada beklemiyordum.
Rodrigues hazır değil sakatlıktan döndü. 10 kişi kolay olmayacaktı zaten.

Belhanda saplantısından derhal vazgeçmesi lzm. O adamın bu kulübe verebileceği tek şey, satışından gelecek 3-5 milyon avro. bunun dışında hiçbir şey veremez.

Bi düşünsenize; 1- Maicon’un evrakları yetişse 2- Emre doğuştan GS’li olmasa 3- Stoke City küme düşmese Bu üç madde de bizim elimizde değildi. Bunlar olsaydı şuan takım bitik durumda olacaktı. Bu yüzden siz yönetime fazla güvenmeyin. İlla birine güvenecekseniz bu Fatih Hoca olsun

Fatih terim olmasaydi hic transfer olmazdi ki.

Yapmayın arkadaşlar takımdaki eksikler tamamlanmadan lige başladık. Hoca geçen seneden beri defans ve golcü isterken malesef elimizde olanlarıda gönderip takımıda zayıflattık.

Şimdi bunları görüp hala hoca eksik demek çok yanlış. Bakın ligdeki rakibimiz Beşiktaş’ın kaç forveti kaç defansı var ve hala Başkan ile Şenol hoca forvet kavgası yapıyor.

Hoca almayalım dese bile yönetimin alması takımı eksik bırakmaması lazım dı.
Ben transfer yapılmaması doğru demedim saçmaladılar tepki gördüler ve görmeye devam edecekler. Ben diyorum ki belhanda niye oynadı, Ahmet niye oynadı, feghouli niye oynamadı, ndiaye veya donk nerede?Sen elindekilerle en iyi şablonu oynat yenilsende eleştiri olmaz.Dalga geçer gibi rodrigues feghouli seksende oyuna alınmaz.

Hoca burda yönetime mi laf sokuyor emin olamadım. Sanki transfer isteyen taraftara yazara çizere laf sokuyor gibi, para yok ne konuşuyorsunuz der gibi.

Direk yönetime. Para yoksa bu adam basin onunde istek soylemezdi.

Yav benim anlamadığım bir şey var; Hoca 3 aydır santrafor ve stoper diye bas bas bağırmıyor mu? Kendi kendine mi bağırıyor? Yok efendim kulübü Fatih Terim yönetiyormuş da bilmem ne. Bu adam antremanda kovulmadı mı nereye kulübü yönetecek? En fazla Ultraslan'ı veya bir kısım medyayı yönetir o kadar abartmayın. Hele Tudor avatarları tekrardan piyasaya çıkmış ya iyi güldüm yalan yok ;D

Bugünkü maçın affedilebilir bir tarafı yok. Hocanın hanesine de eksi yazıldı elbet. Hatta Emre Akbaba'yı özellikle istediyse ve bizim santrafora gömmemiz gereken paranın Emre'ye gömülmesine izin verdiyse çok büyük hata. Yönetime de temiz laf sokmuş ama ne işe yarar bu saatten sonra o da muamma.

Geçen seneki başakşehir maçından sonra ne hissediyorsam bu akşam da aynı duyguları hissediyorum; Utanç.

Altına imzamı atarım fakat, şu Emre işinde hocaya kabahat bulmayın koca kulübün transfer bütçesini 4 milyon Euro ile Bitemez. Bakın aynı şartlarda millet nasıl transfer yapıyor.

Bu gün bizim defansı dağıtan adamların maliyetleri 1,2 milyon Euro., şu rodelaga bizde olsa forvetimiz yok demezdik.

Sorun para pul değil, malesef plan program beceri sorunu. Bakın bir tane yönetici Yok meydanda 30 milyon taraftarı olan bir kulübün , taraftarla bu kadar kopuk ve iletişim kurmaması çok tuhaf.

Kulüp çok kötü yönetiliyor, daha öncekilerde kötüydü şimdikilerde kötü.

Hoca burda yönetime mi laf sokuyor emin olamadım. Sanki transfer isteyen taraftara yazara çizere laf sokuyor gibi, para yok ne konuşuyorsunuz der gibi.
Aynen öyle. Bütün yapılan transferler bu adamın onayıyla yapılıyor hala bunu anlamadılar, ama yönetimin böyle sıvayacağını düşünemedi yoksa gomisi salmazdı

Geri
Üst Alt