Koray Akgerman
10 Numara!
- 4 Eylül 2012
- 11.431
- 5.978
- 503
Maicon a guvenmeyin demistim. Cunku herifi yolladiniz adamin evraklari yetismedi. Maicon asagilanip kendine guvenilmedigini anladi. Bu saatten sonra verim beklemeyin dedim.
Serdar muzmin sakat dedim.
Ahmet calik 2. Ig stoperi dedim.
Stoper en az Santrafor kadar sart dedim.
Belhandadan cacik olmaz ne 10 ne 8 dedim!
Bu sekilde son kaybedecegimjz mac degil bu diyorum simdi de! Buna benzer daha cok dagiliriz.
Bence belhanda icin hemen satis islemlerine baslanmali. Sakat denilip kadro disi birakilmali. Feghouli CL de kullanilmali mutlaka ki o da devre arasi satilsin. 4 miyon garanti maas arti bonus cok cok ucuk fiyat feghouli icin.
Maiconu da ilk firsatta satin.
Sene sonu artik bonuslari ile asagidaki maaslara sahip cöplerden kurtulun.
Feghouli 4.750 milyon euro
Belhanda 4 milyon euro
Selcuk 3.5 milyon euro
Maicon 3 milyon euro
Tarik 1.6 milyon euro
Ahmet calik 0.9 milyon euro
Eren 3 milyon euro
Bu ise yaramaz çöplere 20-21 milyon euro odememiz utanç vesilesi.
Bunlarin hic biri ile devam edemezsiniz seneye. Bu maas yukunden kurtulun. Yukaridaki coplerin en fazla 3 unu satabiliriz. Onlardan gelecek para ile kiralik , bonservissiz 3 stoper, 3 santrafor alin.
Son olarak olaganustu kongreye gidin, döve döve , yalvara yalvara Faruk Süreni tek yetkili başkan yapin. Yoksa hic bir halt olmaz bizden. GS i baska yonetebilecek capta kimse kalmamis GS da !!
Serdar muzmin sakat dedim.
Ahmet calik 2. Ig stoperi dedim.
Stoper en az Santrafor kadar sart dedim.
Belhandadan cacik olmaz ne 10 ne 8 dedim!
Bu sekilde son kaybedecegimjz mac degil bu diyorum simdi de! Buna benzer daha cok dagiliriz.
Bence belhanda icin hemen satis islemlerine baslanmali. Sakat denilip kadro disi birakilmali. Feghouli CL de kullanilmali mutlaka ki o da devre arasi satilsin. 4 miyon garanti maas arti bonus cok cok ucuk fiyat feghouli icin.
Maiconu da ilk firsatta satin.
Sene sonu artik bonuslari ile asagidaki maaslara sahip cöplerden kurtulun.
Feghouli 4.750 milyon euro
Belhanda 4 milyon euro
Selcuk 3.5 milyon euro
Maicon 3 milyon euro
Tarik 1.6 milyon euro
Ahmet calik 0.9 milyon euro
Eren 3 milyon euro
Bu ise yaramaz çöplere 20-21 milyon euro odememiz utanç vesilesi.
Bunlarin hic biri ile devam edemezsiniz seneye. Bu maas yukunden kurtulun. Yukaridaki coplerin en fazla 3 unu satabiliriz. Onlardan gelecek para ile kiralik , bonservissiz 3 stoper, 3 santrafor alin.
Son olarak olaganustu kongreye gidin, döve döve , yalvara yalvara Faruk Süreni tek yetkili başkan yapin. Yoksa hic bir halt olmaz bizden. GS i baska yonetebilecek capta kimse kalmamis GS da !!