Fatih Terim, Sosyal Medyadan Sarı-Kırmızılı Taraftarlara Bilgilendirme Yapacak

Benim hafizam kötü olsa, sana Tudor ile nasil basladigimizi, ve durumun nasil oldugunu hatirlatmazdim zaten.

Su yazidan anladigim teksey, Tudor´a göre o dönemin kadrosunun bile yetersiz oldugu...

"Devre arasında 2-3 oyuncu daha almayı planlıyordum ve sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, yaz aylarında 2-3 oyuncu daha alacaktık. Futbolda işler böyle ilerler, sadece bir dönemde bir takım oluşturamazsın" şeklinde konuştu."

Fatih Terim o sezona takimin en kilit oyuncularindan bir tanesinden mahrum devam etti ikinci yariya, hatirlatalim. Bunu Özbek yönetimi Tudor´a söz verdigi gibi gercekten yapabilseydi, o dursunu alkislar ile indirdigimiz secimlerde, bize büüyk yazik olmus...

Fatih Hoca´ya daha da üzüldüm su an. Resmen yaprak dökümü yasamis. Ne 5-6 takviyesi, Ndiayesiz sampiyon olup, Gomis´siz samp ligine gittik bide.

Bunları yazdık geçen seneden beri. Milletimiz hem balık hafızalı hemde güne odaklanıyor. Tamam takım iyiye gitmedi ama Terim kabul edelim ki toplama takımlarla fpp kılıcı altında idare etti takımı. Öyle ya da böyle şampiyon yapıp geçen senede son dakikaya kadar kovaladık. Düşününce bunlar gerçekler. Arada Muslerasız, forvetsiz, yedeksiz, tribün desteksiz geçen maçları atlıyorum.

Bir Galatasaray efsanesinin Galatasaray düsmani olarak görülmesi üzücü bir durum

Gecmis te basarili oldu defalarca sampiyon oldu kupalar kazandi,son dönemde ise basarisiz oldu bu yuzden de taraftar destegi son buldu

Ne yazik ki taraftar desteginin son bulmasi bizim insanimiz icin galiba nefret ve dusmanlik anlamina geliyor

Takinti haline getirmemek lazim

Benim hafizam kötü olsa, sana Tudor ile nasil basladigimizi, ve durumun nasil oldugunu hatirlatmazdim zaten.

Su yazidan anladigim teksey, Tudor´a göre o dönemin kadrosunun bile yetersiz oldugu...

"Devre arasında 2-3 oyuncu daha almayı planlıyordum ve sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, yaz aylarında 2-3 oyuncu daha alacaktık. Futbolda işler böyle ilerler, sadece bir dönemde bir takım oluşturamazsın" şeklinde konuştu."

Fatih Terim o sezona takimin en kilit oyuncularindan bir tanesinden mahrum devam etti ikinci yariya, hatirlatalim. Bunu Özbek yönetimi Tudor´a söz verdigi gibi gercekten yapabilseydi, o dursunu alkislar ile indirdigimiz secimlerde, bize büüyk yazik olmus...

Fatih Hoca´ya daha da üzüldüm su an. Resmen yaprak dökümü yasamis. Ne 5-6 takviyesi, Ndiayesiz sampiyon olup, Gomis´siz samp ligine gittik bide.
Adam 10 maç sonunda tek trabzona yenildi, onda da yanlış hatırlamıyorsam Sosoya son derece gereksiz yere hiçbirşey yokken kırmızı verdiler. O maçtan sonra Dursun Özbek istifa istemiş, sebebi ne peki? Sosyal medyadan ve taraftardan memnuniyetsizlik varmış. Durumu anlayabiliyor musun Adem? Adam 10 maçta 1 maç kaybet, o dönem için Belhandasız, Sososuz 10 kişi kalmış takımla yap, istifan istensin. Sebebi ise FT boşa çıktı diye.

Rikerink Tudor dan daha başarılıydı. Tudor geldi şampiyonluk potasında olan takımı 2 haftada potadan uzaklaştırdı. Büyük bütçeyle kurulan takımda Tudor kalsaydı en fazla 3. olurdu. Dursun Özbek tam zamanında gönderdi. Fatih Terim bile 18 maçın 14 ünü kazanmasına rağmen son hafta şampiyon olmuştu.

Tudor zaten o kadroya illaki sampiyon olur diye bakmiyordu eger son aciklamalarini degerlendirirsek. Ki bunlari ilk defa okuyorum. Hatirladigim kadari ile o dönem aldigimiz bir tane bile 27 yas alti topcu yok zaten.

Bıktık senin bu mağdur edebiyatından yeter be ! Bir kerede kaos çıkarmadan git nereye gidiyorsan! Açıklamaya falan gerek yok.

Adam 10 maç sonunda tek trabzona yenildi, onda da yanlış hatırlamıyorsam Sosoya son derece gereksiz yere hiçbirşey yokken kırmızı verdiler. O maçtan sonra Dursun Özbek istifa istemiş, sebebi ne peki? Sosyal medyadan ve taraftardan memnuniyetsizlik varmış. Durumu anlayabiliyor musun Adem? Adam 10 maçta 1 maç kaybet, o dönem için Belhandasız, Sososuz 10 kişi kalmış takımla yap, istifan istensin. Sebebi ise FT boşa çıktı diye.
Beşiktaş'ın tarihi farkı kaçırdığı maç sonrası ipler koptu; ardından deplasmanda kaybetmeye başladı.

Yoksa ilk maçlarda Bursa deplasmanı vs. iyi gidiyordu. Arena'da Fener maçıyla başlayan çöküş süreci (çünkü herkes fark atmayı bekliyordu tabii) Beşiktaş (dep) ile malumun ilanı olmuştu. Kovulmasa o sezon 3-4 arası bir yerde ancak bitirirdik.

Açıklamayı bile beceremiyor şimdi yardım alıyordur kızlarından ve yalakalarından nasıl kendimi mağdur durumuna düşürürüm diye.

Tudor gıderken son 4 deplasmanı kaybetti. Trabzon Malatya Bjk Başakşehir. Başakşehir 5 attı bjk 3 tane atmişti. Bjk biraz şanslı olsa 7-8 atardı. İçerde bile zor kazanır olmuştu. O takım ilk 4-5 maç sonrası patlamiştı. Tudorun ilk 3 e girmesi bile zordu. Terım geldi 18-14 galibiyet alıp son hafta şampiyon oldu.

Fatih Terim Trabzon macindan sonra mi bosa cikti ? Dursun´da iki gram beyin olsaydi, o secimlerde follos olmazdi. Ancak yine de link icin sagol, Tudor´un kurdugu takim ile ilgili degerlendirmesi gözümden kacmisti.
Dursun´da zamaninda önce kadroyu zayiflatti, sonra bir kac ay önce 3 kupa kazanmis hocayi dehledi taraftar istedi diye.

Tudor Terim degisikligini daha erken yapsaydi, o secimlerde rezil olmazdi belkide...

Beşiktaş'ın tarihi farkı kaçırdığı maç sonrası ipler koptu; ardından deplasmanda kaybetmeye başladı.

Yoksa ilk maçlarda Bursa deplasmanı vs. iyi gidiyordu. Arena'da Fener maçıyla başlayan çöküş süreci Beşiktaş (dep) ile malumun ilanı olmuştu. Kovulmasa o sezon 3-4 arası bir yerde ancak bitirirdik.
Ben Tudor başarısız başarılı konusu açmadım, o dönem başarılı olduğu zamanda bile FTnin nasıl Galatasaray'ın başına geçmek için uğraştığını yazdım. Yoksa sonrasında bu kadar baskıda Tudorda dağıldı, takımda dağıldı. Medya kimsenin üstüne Tudorun üstüne gittiği kadar gitmedi Türkiyede. Hemde başarılı olduğu dönemde.

Yanniz dursunun terimden once lucescuya gittigini unutuyorsunuz
Ostersunda elendigimizde yonetim tudoru daha o zama kovacakti ve terim yine bostaydi
Hatta tostos baskanin ucakta efsane bi fotosu vardi luceye gidip milli takimdan calim yemeden hemen once

Yoksa ilk maçlarda Bursa deplasmanı vs. iyi gidiyordu. Arena'da Fener maçıyla başlayan çöküş süreci (çünkü herkes fark atmayı bekliyordu tabii) Beşiktaş (dep) ile malumun ilanı olmuştu. Kovulmasa o sezon 3-4 arası bir yerde ancak bitirirdik.
Şimdi millet unuttu ama 2017-2018 de Gs ı Terim den başka kimse şampiyon yapamazdı. 6 aylık süreçte başarısız olup Ostersunds a elenen Tudor a tarihin en büyük harcamalarını yapmak büyük hataydı.

FT hocamız FFP'yle cebelleşmiş yokluk içinde çalkantı içinde iki kritik şampiyonluk almıştır sonrasında Covid belasıyla ve TFF gaspıyla mücadele etmiş ve yarışmacı olmayı başarabilmiştir. Gençleşme politikasında da doğru davranmış ekseriyetle doğru yatırımlar yaptırmıştır FFP'nin bitişiyle beraber. Hatta bu seneye çok ümitvar başlamış TFF ve gasp ile fişi çekilmiş bunlara rağmen Avrupa'da özlenen Galatasaray'ı izletmiştir bizlere.

Bu demek değildir ki gelinen noktada kovulmayı hak etmiyordu. Artık son birkaç maç hakemlik bir şey olmamasına rağmen aynı hatalar aynı inatlar aynı açıklamalar aynı şeylerin denenmesi kan değişiminin şart olduğu belliydi kendisi de istifa edemedi yönetim de ellerinin üstünde oturup beklemeyecekti elbette.

Şu an değerli hocamıza düşen mirasını zedelememek adına kulübü karıştırmamaktır. Yönetimimiz de bu meseleyi asla kaşımamalı hocanın arkasından atıp tutmamalıdır.

Tudor tam tersine çok iyi başladı. Sadece kadro oluşturulmadan avrupa maçında elendik. Yanlışın var. Ne zaman Fatih Terim evet demedi, aynı zamanda milli takımdan kovuldu, ertesi gün Tudor'a karşı medyanın yüklenmesi başladı. Terim için hep iki ihtimal vardır, 1. ihtimal milli takım, rahat, senede 4 maç oyna, havanı at. Ordan kovulduğunda bekle, Galatasaray iyiyse çök, değilse iyi olana kadar bekle. O dönemleri çok iyi hatırlıyorum, Terim'in gelmek için nasıl alttan alta yırtındığını röpörtajlarından hatırlıyorum. Adamlarının Tudor aleyhine ve Terim lehine nasıl haberler yaptırdığını çok iyi biliyorum. Tudor'un o avrupa maçı dışında sıkıntısı yoktu, herkes oynanan futboldan memnunken medya abuk gubuk adama sorular sorup sıkıştırıyordu. O 'medya' dediğim elemanların hepsi Terim biatçısı.

O dönem Hari Vukas'ın açıklaması
Tudor iyi değildi son dönemde. Büyük ve iddialı maçlarda hep ezilerek ve skor anlamında bizi rezil ederek yeniliyordu. En son takımın kötüye gittiği çok belliydi. Yani takım iyiyken kovuldu diye bir şey yok. Haa Fatih Terim'in son durumu kadar elbette kötü değildik, 2.ydik ama gidişatın iyi olmadığı belliydi yani. O dönemi çok daha iyi hatırlayanlar vardır.

tudor dönemini izlemesek bazı ftcilere inanacagız

takım iyi giderken terim boşa cıktı diye baskılayıp adamı takımdan gönderip yerine cöktünüz biride ilk 4 hafta iyiydi yazmıs körmüsün sagırmısın neyse..

Normalde hiç konuşma açıklama yapmamalı yazacaktım ama arkasından yapılan dedikodular o kadar aşağılık ki açıklama yapması ne oldu ne bitti iş nerede açıklaması gerekiyor

tudor dönemini izlemesek bazı ftcilere inanacagız

takım iyi giderken terim boşa cıktı diye baskılayıp adamı takımdan gönderip yerine cöktünüz biride ilk 4 hafta iyiydi yazmıs körmüsün sagırmısın neyse..
Tudor iyi gidiyor derken deplasmanda maç kazanamiyorduk bjktan 10 tane yiyiyorduk bu mu iyi gitmek? Kalsaydı şampiyon olamayacaktık bjkta talisca aboubakar her türlü şampiyondular gunesle

Terim en ağır şekilde eleştirilmeyi hak ediyor sonuna kadar ama yok Tudor'muş yok sadece onun kadrosuyla şampiyon olmuş bilmem ne bunlar aşırı saçma şeyler.

O Tudor denen itoğlunun ben keline tüküreyim. FT'nin o zaman gelmesi ne kadar doğruysa, Tudor'un kovulması da en az o kadar doğruydu. Terim'i ben de eleştiriyorum ve şimdi gitmesini destekliyorum ama hocayı sevmediğiniz için şu hırvat hıyarını yüceltmeyin Allah aşkına.

Geri
Üst Alt