Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Benim hafizam kötü olsa, sana Tudor ile nasil basladigimizi, ve durumun nasil oldugunu hatirlatmazdim zaten.
Su yazidan anladigim teksey, Tudor´a göre o dönemin kadrosunun bile yetersiz oldugu...
"Devre arasında 2-3 oyuncu daha almayı planlıyordum ve sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak, yaz aylarında 2-3 oyuncu daha alacaktık. Futbolda işler böyle ilerler, sadece bir dönemde bir takım oluşturamazsın" şeklinde konuştu."
Fatih Terim o sezona takimin en kilit oyuncularindan bir tanesinden mahrum devam etti ikinci yariya, hatirlatalim. Bunu Özbek yönetimi Tudor´a söz verdigi gibi gercekten yapabilseydi, o dursunu alkislar ile indirdigimiz secimlerde, bize büüyk yazik olmus...
Fatih Hoca´ya daha da üzüldüm su an. Resmen yaprak dökümü yasamis. Ne 5-6 takviyesi, Ndiayesiz sampiyon olup, Gomis´siz samp ligine gittik bide.
Bunları yazdık geçen seneden beri. Milletimiz hem balık hafızalı hemde güne odaklanıyor. Tamam takım iyiye gitmedi ama Terim kabul edelim ki toplama takımlarla fpp kılıcı altında idare etti takımı. Öyle ya da böyle şampiyon yapıp geçen senede son dakikaya kadar kovaladık. Düşününce bunlar gerçekler. Arada Muslerasız, forvetsiz, yedeksiz, tribün desteksiz geçen maçları atlıyorum.