Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Tudor'un takımından Tudor'dan fazla randıman aldığı konusunda anlaştıysak sıkıntı yok. Ndiaye'siz hem de. Üstüne 1 şampiyonluk daha aldı o kadroyla hatta 3 kupa aldı işte. Çok geçmişe de gitmiyorum, geçtiğimiz sezon. E tabii zaman geçiyor Mariano, Maicon, Fernando, Feghouli falan doğal bir süreç olan yaşlanmanın etkilerini yaşıyorlar, yaşadılar. Kadronun diğer elemanları da genelde iyi paraya satıldı. Demem o ki o kadro yapacağını yaptı, alacağını aldı sonraki süreçte yapılan planlama riskliydi ve tutmadı. Bu doğru. Ama şu oyuncu grubu, kötü bir oyuncu grubu değil kesinlikle. Yani enkaz falan yok ortada. Terim şu anda oynatamıyor ama oyuncular kaliteli.
Ben zaten sezon başlamadan önce yaşanacak tabloyu aşağı yukarı yazmış birisiyim dolayısıyla oyundan memnun olduğum falan yok. Bu sene kötü planlama yapmış, kötü performans vermiş, yanlış oyuncular almış bunların hepsi tamam. Bütün sorumlu da kendisidir. Bunu söylerken tutarlı olmak lazım başarılı olursa da tüm başarı onundur. Bunu geçen sene de 8 puan gerideyken yazmıştım. Bu sene takımda hiç ışık yok yalnız, disiplin vs sorunları da var her şeye ek olarak. Eleştirilecek tonla şey var ama Tudor'un takımıyla ilgili yorum yapmak onlardan birisi değil bana göre, mantıksız.
Eger kurulu bir duzen varsa ve Terim bunu ele alirsa sampiyon yapiyor. Ama 2 yil gecince takim duzeni bozuluyor. Terim belirli durumlarda herkesten daha basarili olabiliyor. Ama simdiki gibi duzeni kacmis bir takim ile Terim calisamaz. Ha, yaparim diyorsa buyursun yapsin. 5 sene sozlesmesi var. Terim'i kimse kovmuyor yani. Áma yaptigi transfer hatalari ve yanlis planlama isi cikmaza sokuyor. Tudor icin kurulan takimdan Tudor'dan fazla verim aliyor. Ama 2 yil gectikten sonra kadro enkaza dönüyor. Tipik bir Terim döngüsü