Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'un takımından Tudor'dan fazla randıman aldığı konusunda anlaştıysak sıkıntı yok. Ndiaye'siz hem de. Üstüne 1 şampiyonluk daha aldı o kadroyla hatta 3 kupa aldı işte. Çok geçmişe de gitmiyorum, geçtiğimiz sezon. E tabii zaman geçiyor Mariano, Maicon, Fernando, Feghouli falan doğal bir süreç olan yaşlanmanın etkilerini yaşıyorlar, yaşadılar. Kadronun diğer elemanları da genelde iyi paraya satıldı. Demem o ki o kadro yapacağını yaptı, alacağını aldı sonraki süreçte yapılan planlama riskliydi ve tutmadı. Bu doğru. Ama şu oyuncu grubu, kötü bir oyuncu grubu değil kesinlikle. Yani enkaz falan yok ortada. Terim şu anda oynatamıyor ama oyuncular kaliteli.

Ben zaten sezon başlamadan önce yaşanacak tabloyu aşağı yukarı yazmış birisiyim dolayısıyla oyundan memnun olduğum falan yok. Bu sene kötü planlama yapmış, kötü performans vermiş, yanlış oyuncular almış bunların hepsi tamam. Bütün sorumlu da kendisidir. Bunu söylerken tutarlı olmak lazım başarılı olursa da tüm başarı onundur. Bunu geçen sene de 8 puan gerideyken yazmıştım. Bu sene takımda hiç ışık yok yalnız, disiplin vs sorunları da var her şeye ek olarak. Eleştirilecek tonla şey var ama Tudor'un takımıyla ilgili yorum yapmak onlardan birisi değil bana göre, mantıksız.

Eger kurulu bir duzen varsa ve Terim bunu ele alirsa sampiyon yapiyor. Ama 2 yil gecince takim duzeni bozuluyor. Terim belirli durumlarda herkesten daha basarili olabiliyor. Ama simdiki gibi duzeni kacmis bir takim ile Terim calisamaz. Ha, yaparim diyorsa buyursun yapsin. 5 sene sozlesmesi var. Terim'i kimse kovmuyor yani. Áma yaptigi transfer hatalari ve yanlis planlama isi cikmaza sokuyor. Tudor icin kurulan takimdan Tudor'dan fazla verim aliyor. Ama 2 yil gectikten sonra kadro enkaza dönüyor. Tipik bir Terim döngüsü

Eger kurulu bir duzen varsa ve Terim bunu ele alirsa sampiyon yapiyor. Ama 2 yil gecince takim duzeni bozuluyor. Terim belirli durumlarda herkesten daha basarili olabiliyor. Ama simdiki gibi duzeni kacmis bir takim ile Terim calisamaz. Ha, yaparim diyorsa buyursun yapsin. 5 sene sozlesmesi var. Terim'i kimse kovmuyor yani. Áma yaptigi transfer hatalari ve yanlis planlama isi cikmaza sokuyor. Tudor icin kurulan takimdan Tudor'dan fazla verim aliyor. Ama 2 yil gectikten sonra kadro enkaza dönüyor. Tipik bir Terim döngüsü
Bu eleştiriye saygı duyarım. Yalnız 11/12 söylediğine uymuyor. Sıfırdan kurulan kadro %100 verim 2 şampiyonluk+ş.l. çeyrek finali. 96-2000 çok eski olduğu için oraya gitmiyorum.
Ama kötü bir tecrübemiz de var 2003/04 döneminde ki başarısız olunduğu dönemlerde hemen oraya gidiyor çoğu insanın aklı.

Hoca sana tek diyeceğim şu takımın halini bi gör. Bu ne herkes yürüyor sokarım böyle oyuncu topluluğuna be
Çok pis sövmüştüm bu pozisyonda. Çaresizlik, acizlik, işbilmezlik ne ararsan var şu sahne de.

Halısaha maçlarında bile bizim takımdan daha fazla tempo var.

sent via GSC

Burada ihanet var hainlik var sabote var. Bu nedir ya yürüye yürüye top oynuyor herifler

Onu bile yapmiyorlar. Dikilip kaliyorlar. Topa bomba mudahelesi yapan bir ekip var sahada. Sen surada, sen surada, sen de surada duracaksin deyip taktik verdigini zannediyor. Onlar da duruyor.

Fatih Terim takımın başında kalmalı, şu an bu kadro ve maddi durum ile kimi getirirsek getirelim perişan olur, 3 ay sonra Hoca geri gelsin diye başlar herkes. Geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

Ne sabotesi ya taktik oyun soğutmak kimse ne yapacağını bilmiyor hoca zannediyor ki çok kaliteli adamlar olunca bunlara taktik öğretmeye gerek yok. En basiti duran top kullanamıyor bu takım futbolun en basit olgusu bak. Topu takip et 2 kişi karıştırsın biri aradan yapıştırsın bu da mı sabotaj.
Dk:80 falandı babel topu rakip ceza sahası yakınlarında aldı durdu 10 saniye bekledi, orta sahada topu alan basıp duruyor.

Bunun adı ne yapacağını bilmeyen oyuncu topluluğudur.
Bekler koşmuyor ileri basmıyor diyoruz yanlış basıyor bindiriyorlar ama boş bindiriyorlar. Topla gittiklerinde ileride kimse olmuyor topsuz gittiklerinde takım orta sahada aptalca paslaşmalar yapıp üzerine top kaptırıp kontra yiyoruz. Takım çok kopuk.

Bu takımın sorunu oyuncular değil sistem-sistem-sistem.

Trabzonspor'un yaptığını yapmalıyız.
Yani öze dönüş.
Sürekli 2000 kuşağı denilen bir kuşak var. Herkes övüp övüp duruyordu. Böyle bir kuşak varsa riske edilip oynatılmalı. Bunlardan kötü oynayamazlar.

Muslera
Şener - Ly - Marcao - Luş
E.Mor - Nzonzi - Taylan - Ömer Bayram
Andone - Falcao

Ah emre akbaba olacak nasıl oynarız ama işte..​

Kadro güzel kalemine sağlık.

2000 de zirveye ulaşan kuşağın ortaya çıkışında en büyük emek kimin onlara o topu oynatan kim Galatasaray'a o oyun kültürünü yerleştiren ekol yaratan kim? Fatih Terim değil mi? Senin bahsettiğin 2000 kuşağını toplayan da Fatih Terim ama şimdi oynatmayan da yine Terim hocam?

Onun sistemini ondan iyi oynatabilecek öğrencileri vardır sadece şans vermek lazım. Ben hocanın yanında ki yardımcılardan bile doğru düzgün verim alabildiğini sanmıyorum. Acaba hiç Necati'ye demiş midir hocam gel şu santraforlara orta sahalara plase çalıştır ya da gençlere şunu şunu göster hiç sanmıyorum. Oyuncuların hiç bir ittirme olmadan kendi kendilerine ritim tutturup seviye atlaması bekleniyor. Ozan gibi idealist bir velet çıkacakta hocam verim alacak. Ozan'a o kadar penaltı vakasına rağmen taraftar sabır gösterdi. X genci sahaya koysa yuhalayacak değil ya. Sadece biraz güven bu korkak tavırlar hocaya yakışmıyor. Tudor bu korkaklığı yapmıştı onu hadi anlıyorum gençlerle ilgilenecek vakti ona gösterilecek sabır yoktu. Sende sabır da vakit de bolca var hocam neyden korkuyorsun o zaman?

Ali Yavuz fiziken hazırdı sezon başı şuan Eyüpspor'da. Mustafa Kapı sadece idmanlarda bazen görülüyor hadi onun yaşı küçük anladık. Atalay,Yunus Gökhay Güney, Süleyman Luş, Mutlu Doğan(kirada galiba), Abdüssamed, sezon başı oynattığın Erencan nerede bunlar ya? Ben artık sahada çarpışacak Galatasaray patentli oyuncular görmek istiyorum. 1 tane de olsa iki tane de olsa sür sahaya aptal aptal transfer için kulübün milyon eurolarını çarçur ettirme.

ibretlik PAS OYUNU.

Video içeriği; pas tekniği ve koşma.

Bizde olmayan özellikler. Pas tekniği az da olsa var diyelim. Ama koşma ve pas kanalı açma durumu yok maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadro güzel kalemine sağlık.

2000 de zirveye ulaşan kuşağın ortaya çıkışında en büyük emek kimin onlara o topu oynatan kim Galatasaray'a o oyun kültürünü yerleştiren ekol yaratan kim? Fatih Terim değil mi? Senin bahsettiğin 2000 kuşağını toplayan da Fatih Terim ama şimdi oynatmayan da yine Terim hocam?

Onun sistemini ondan iyi oynatabilecek öğrencileri vardır sadece şans vermek lazım. Ben hocanın yanında ki yardımcılardan bile doğru düzgün verim alabildiğini sanmıyorum. Acaba hiç Necati'ye demiş midir hocam gel şu santraforlara orta sahalara plase çalıştır ya da gençlere şunu şunu göster hiç sanmıyorum. Oyuncuların hiç bir ittirme olmadan kendi kendilerine ritim tutturup seviye atlaması bekleniyor. Ozan gibi idealist bir velet çıkacakta hocam verim alacak. Ozan'a o kadar penaltı vakasına rağmen taraftar sabır gösterdi. X genci sahaya koysa yuhalayacak değil ya. Sadece biraz güven bu korkak tavırlar hocaya yakışmıyor. Tudor bu korkaklığı yapmıştı onu hadi anlıyorum gençlerle ilgilenecek vakti ona gösterilecek sabır yoktu. Sende sabır da vakit de bolca var hocam neyden korkuyorsun o zaman?

Ali Yavuz fiziken hazırdı sezon başı şuan Eyüpspor'da. Mustafa Kapı sadece idmanlarda bazen görülüyor hadi onun yaşı küçük anladık. Atalay,Yunus Gökhay Güney, Süleyman Luş, Mutlu Doğan(kirada galiba), Abdüssamed, sezon başı oynattığın Erencan nerede bunlar ya? Ben artık sahada çarpışacak Galatasaray patentli oyuncular görmek istiyorum. 1 tane de olsa iki tane de olsa sür sahaya aptal aptal transfer için kulübün milyon eurolarını çarçur ettirme.

Onceleri ben de oyle zannediyordum ama borc kapatmak icin sampiyon olmak zorunda degiliz. Zira gelen paralari abuk subuk transferlere harciyoruz. Iki ihtiyar beki dehleseler maas yukunden kurtulurduk, belki bir iki milyon bonservis te kazanirdik. Belhanda'yi, Feghouli'yi satsak gene kazanirdik. Babeli almak zorunda degildik. Bu seneyi feda ederdik belki onumuzdeki seneyi de. FFP'den bu sekilde de kurtulunabilinirdi. Gencler bizi kime dusurecek degiller.

Taraftarın kendisine tepki göstereceğini net olarak anladı

Bu hafta göstermelik oyuncu değişiklikleri yapar artık

Kurt hoca ya

Genel olarak maçtan sonra sinir harbi yaşadık ama ufak da olsa 1 kıpırtı var hala çoğu kişide.
Cuma akşamı inş. bu kıpırtıları yok edip yine yanlış dağlara güvenip kar yağmasını seyretmezsin hocam

Kesinlikle hakettiği için çok eleştirdik.Hatta gitmesi gerektiğini bile konuştuk.Hocayı çok seven her zaman destek olan bir taraftar olarak kendisinin sistem,oyuncu tercihleri vsss hiçbirisi için hocaya sırtımı dönmem gönderilsin demem.Ama bu hatalar sırf ego,inat uğruna devam ederse işte orada kimseyi tanımam.Benim içim bu noktada çok büyük hayal kırıklılığı.
Galatasaraylılık,aslolan Galatasaray gibi aşırı sevgi söylemleri malesef sadece sözde...

Mesela baktın transferlerde ciddi başarısızlığın var.Danışacaksın hatta ben mevkileri söyliyim siz alın diyeceksin.Yönetimin işide bu işten anlayan,futbolcudan anlayan kişileri ya yönetime yada profesyonel olarak hiç farketmez bulup getirecek.
Yani iki tarafta Galatasaray için fedakarlık yapıp kendilerini ön planda tutmaktan vazgeçecekler.

Şimdi gerçekci olmak gerekirse. Ne yönetim ne hoca gitmeyecek.Artık çözüm üretmemiz lazım.
Buna göre ne yapmalıyız

17,18 yaşındaki gençlerin oynaması veya taylan,mor gibi adamların oynaması hiçbirşeyi değiştirmez.Bu arada bu adamlar oynamasın demiyorum.Kesinlikle şans bulsunlar.Ama puan farkı çok açılmadan devre arasına girersek transferi yapmak için doğru kişileri yönetici, profesyonel artık ne haltsa bulabilirsek her zaman umut vardır.

İnşallah baştakiler taraftarın çoğunluğunun düşündüğü gibi Kadro kaliteli ne transferi arkadaş demiyordur.

Kadrodaki oyuncuların çoğunun sadece ismi kalmış.Başka hiçbirşey yok.Hem yaş hem fizik olarak bitikler.Birde üzerine özellik olarak ağır oyuncular olunca böyle fiyasko bir oyun ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt