- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
sizin gibi alkoliklerle yeterince ugrasiyoruz sekocum, ben icmem. sonum sana benzer mazallahIcki severmisin zurh?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin gibi alkoliklerle yeterince ugrasiyoruz sekocum, ben icmem. sonum sana benzer mazallahIcki severmisin zurh?
takimin yarisi sakat, eyvallah ama üste hocasi da kenarda degil tribünde. nasil bir kulübüz anlamadim
Resim bir türlü kayıt olmadığı için yazı ile Mahir'in avatarı.
Kendisi tam forumumuza layık bir şizo.
Eleştiri noktasında sıkıntı yok. Kıytırık Kayseri deplasmanında iki tane isabetli pas attı diye takımın en çok para kazanan oyuncusu Feghouli'yi göklere çıkarıp, Fatih Terim'i yererek itibarsızlaştırmaya mı çalışıyorsunuz ? Feghouli kim kardeşim ? Rakibin ne kadar kötü oynadığını görmüyor musunuz ? Ayakta duramayan Selçuk bile asist yaptı, oyun kurmaya çalıştı. Ömer Bayram'ın bile kötü oynamadığı ve hatta skora katkı sağladı bir maç sonrası şu eleştirileri yapmak kusura bakmayın art niyetliliktir. Keşke sene başında Feghoulİ, Belhanda ve Maicon üçlüsünden kurtulsaydık. Kanserli hücre gibi bu adamlar. Takımın mali yükü hafiflerdi en azından.
Feg tamamda mariano oynuyor çoğu zaman ki mariano nun bu sene defansif olarak zaafiyet yaşattığı maçlar var..ozan çoğu zaman onun kademesine giriyordu. Ama hoca mariano dan hiç vazgeçmedi ama..linnesle rotasyon oluyordu maçına göre..ama feg konusunda evet çok önceden kazanmalıydık feg i..Ne anlatıyonuz Hocanın oynatmamak için heves ettiği Mariano ve Feg sayesinde maç aldık diye hocayı mı övmemiz gerekiyor bu akşam. Galatasarayı Terimspor haline getirmeyin rica ediyorum herkes eleştirilebilir.
Linnes seviyorum çok mücadeleci ama Mariano çok daha teknik Belhanda, Feghouli, Fernando varsa net Mariano'da oynamalı sahada ne kadar teknik oyuncu oynatıyorsak oyun kalitesi de o denli daha güçlü oluyor hele ki arkada 3'lü defans oynuyorsak Linnes yerine Mariano daha cazip geliyor hızdan çok tekniğe ihtiyacımız var.Aslında sezon boyunca deplasmanlarda, yenilmememiz gereken maçlarda filan deneyebileceğimiz bir taktik bu maçta denedik ve tuttu. Ya tabiki de evimizde oynadığımız hücum odaklı maçlarda bu sistem işe yaramaz rakip sürekli kapanırsa biz de istediğimiz oyunu sergileyemeyiz
Lokomotif maçına da aynı taktikle çıkabiliriz tabi Nagatomo-Fernando takviyeleriyle birlikte
Sonra lige döndüğümüzde Beşiktaş deplasmanı ve Başakşehir deplasmanında da deneyebiliriz bu taktiği
+ olarak da bu sistemde beklerin sürekli gidip gelen adamlar olması gerektiğinden dolayı Mariano yerine Linnes tercih edilmesi taraftarıyım
++ Sinan 'ı izlemekten gına geldi artık Yunus 'a şans tanınsın
Şu kriz dönemini aşana kadar bu 11 'le mücadele edebiliriz
![]()
Linnes seviyorum çok mücadeleci ama Mariano çok daha teknik Belhanda, Feghouli, Fernando varsa net Mariano'da oynamalı sahada ne kadar teknik oyuncu oynatıyorsak oyun kalitesi de o denli daha güçlü oluyor hele ki arkada 3'lü defans oynuyorsak Linnes yerine Mariano daha cazip geliyor hızdan çok tekniğe ihtiyacımız var.