Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorumsuz davranislarina son vermesi ve yaptiklarinin sorumlulugunu almasi gerekiyor.

Mecburen onu savunacagiz cunku ona gelen zarar galatasaray'a gelmistir, bunu kendisi mekan basar gibi yapmamali

Cok duygusalsiniz, yaptigi futbol icinde ama ozellikle futbol disinda hatalari gormezden gelip onun istedigi gibi davraniyorsunuz

En son bunu yaptiginda galatsarayi ikiye bolmus ve isyan ettiklerinin yanina gitmisti hatirlatirim.

Fatih Terim Galatasaray'in elemanidir. Galatasaray olarak butun calisanlari koruyabilecek durumdayiz artik cenesini kapayip, isine odaklanip saha disi gorusmeleri yetkili kisilere birakmalidir.

Cok duygusal davraniyorsunuz en son tam da boyle bir anda bizi vurmuslardi, simdi ayni senaryoyu baska bir sekilde izliyoruz.

Tahminim: Galatasaray kaybetmisken terim bu olaydan guclu cikacak ve gitse de kalsa da 3 sene icinde baskan adayi oldugunu aciklayacak. İcten pazarlikci biri var karsinizda siz de terim vur dese vururuz modundasiniz. Halkin ozetisiniz.

Galatasaray Terim'dir , Terim Galatasaray'dır artık şu eleman vs saçma sapan şeyleri yazmayalım yeter yahu.

Galatasaray'ı Galatasaray yapan güçlü kişiler , yıkılmaz insanlardır şu an etrafıma bakıyorum 1 kişi yok Terim dışında.

Bırak Terim'i savunmayı 2 lafı bir araya getiremeyen rakip kulüpleri , tffyi yalayan şahsiyetler görüyorum sadece.

Seviye arşa ulaşmış son 3-5 sayfada.
Terimsiz dönemde 2.5 puan ortalaması tutturacağız gibi geliyor.

Terim Galatasaray ı yarı yolda bırakmaz. TFF nin başındaki Demirören ve tayfasının ne mal olduğunu anladı çünkü.

Bu sezon ki şampiyonluk hepsinden daha değerli olacak.

Sorumsuz davranislarina son vermesi ve yaptiklarinin sorumlulugunu almasi gerekiyor.

Mecburen onu savunacagiz cunku ona gelen zarar galatasaray'a gelmistir, bunu kendisi mekan basar gibi yapmamali

Cok duygusalsiniz, yaptigi futbol icinde ama ozellikle futbol disinda hatalari gormezden gelip onun istedigi gibi davraniyorsunuz

En son bunu yaptiginda galatsarayi ikiye bolmus ve isyan ettiklerinin yanina gitmisti hatirlatirim.

Fatih Terim Galatasaray'in elemanidir. Galatasaray olarak butun calisanlari koruyabilecek durumdayiz artik cenesini kapayip, isine odaklanip saha disi gorusmeleri yetkili kisilere birakmalidir.

Cok duygusal davraniyorsunuz en son tam da boyle bir anda bizi vurmuslardi, simdi ayni senaryoyu baska bir sekilde izliyoruz.

Tahminim: Galatasaray kaybetmisken terim bu olaydan guclu cikacak ve gitse de kalsa da 3 sene icinde baskan adayi oldugunu aciklayacak. İcten pazarlikci biri var karsinizda siz de terim vur dese vururuz modundasiniz. Halkin ozetisiniz.
Demir adam zaten başkan olmak istediğini ayan beyan bildirdi. Bunun için ekstradan entrika çevirecek birisi de değil. Güçlenip çıkmasına da gerek yok. Yeterince de güçlü birisi zaten. İkiye böldü dediğin olayda senin başkanın adam olsaydı da tüpçü denen koca kafalıya hocamızla alakanız olamaz deseydi. Sağa sola atar yapıyordu ya o zamanlar. Tüpçüye gelince mi bizim için sıkıntı olmaz diyebildi. Senin başkanın matkap fiko kadar olamadıysa kusura bakma ben suçu hocada bulmam

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Terim'dir , Terim Galatasaray'dır artık şu eleman vs saçma sapan şeyleri yazmayalım yeter yahu.

Galatasaray'ı Galatasaray yapan güçlü kişiler , yıkılmaz insanlardır şu an etrafıma bakıyorum 1 kişi yok Terim dışında.

Bırak Terim'i savunmayı 2 lafı bir araya getiremeyen rakip kulüpleri , tffyi yalayan şahsiyetler görüyorum sadece.
Metin Oktay'a bu lafi soylesen o karakter bunu kabul etmez ben galatasarayim ama galatasaray sadece benden ibaret degil der muhtemelen.

Fatih Terim, Galatasaray'in degeridir. Ama Galatasaray degildir. Su an ise calisandir, parasi neyse veriyoruz. Ederinden azini vermiyoruz merak etme.

Metin Oktay'a bu lafi soylesen o karakter bunu kabul etmez ben galatasarayim ama galatasaray sadece benden ibaret degil der muhtemelen.

Fatih Terim, Galatasaray'in degeridir. Ama Galatasaray degildir. Su an ise calisandir, parasi neyse veriyoruz. Ederinden azini vermiyoruz merak etme.

Milli takıma gitti fbye değil neyse kime ne anlatıyorum ki sen bana göre rakip takım taraftarından daha beter birisin.

Demir adam zaten başkan olmak istediğini ayan beyan bildirdi. Bunun için ekstradan entrika çevirecek birisi de değil. Güçlenip çıkmasına da gerek yok. Yeterince de güçlü birisi zaten. İkiye böldü dediğin olayda senin başkanın adam olsaydı da tüpçü denen koca kafalıya hocamızla alakanız olamaz deseydi. Sağa sola atar yapıyordu ya o zamanlar. Tüpçüye gelince mi bizim için sıkıntı olmaz diyebildi. Senin başkanın matkap fiko kadar olamadıysa kusura bakma ben suçu hocada bulmam

Benim baskanim degil, Galatasarayin Baskani

Gitmek isteyene dur diyecek bir yapi sadece turkiye'de bulabilirsin, profesyonellige aykiri bir durum olurdu.

Bilmiyorum abi ona sormak lazim ama dedigim gibi o defter kapandi. Bir daha yapacagi bir hata degildir diye tahmin ediyorum.
Kimseye sormana gerek yok. Düşün bakalım 2 sene şampiyon olmuş bir adam niye bırakıp gider. Kafasından zoru olması lazım herhalde. Hata hocanın değildi. Önce bunu anlarsan yine aynı şartlar kendisine dayatılırsa yine bırakıp gideceğini de bilirsin

Kimseye sormana gerek yok. Düşün bakalım 2 sene şampiyon olmuş bir adam niye bırakıp gider. Kafasından zoru olması lazım herhalde. Hata hocanın değildi. Önce bunu anlarsan yine aynı şartlar kendisine dayatılırsa yine bırakır gider

Abi ben de bunu anlamiyorum

Hep kotu seyler oluyor ama hep teknik sorumlu bundan sorumlu olmuyor

Vardir Terim'in bir bildigi diyoruz hep

Takimda teknik direktor de yok yardimci teknik direktorlerin de biri yok

Bu ha 5 mac mac olsun ha 10 mac sorumsuzluktur.

Sahada oynanan oyuna bakiyorum onda da son maca kadar, artik eksikler yuzunden ayni oyunu oynayamayacak duruma gelene kadar degisime kapali bir anlayis vardi.

Sampiyon olalim abi, basaksehiri gecip olalim. Ulkenin futbol yonetim sistemine sovmedigimiz kalmadi, terim bu sistemin en onemli carklarindan buna da laf yok. Tamam abi laf soylemeyelim bagiralim.

İmparator Fatih Terim!
Vardir Bir Bildigi Hocamin!
Elestirmek yasak!
Rakip takim taraftarindan beter olursunuz elestirirseniz!
Terim dusmanlarinin....!
Galatasaray Fatih Terimdir!
Herkes esittir, Fatih Terim daha esittir!

Eger Mustafa Cengiz hocasi sayesinde taninmis hale gelen bir eski baskan bozuntusu gibi davranirsa, yani hocayi taraftarin önüne atip bir de hocayla ilgili yalan söylerse, iste o zaman Terim Galatasaraydan ayrilabilir. Aksi takdirde bunun gerçeklesmesi biraz zor olur. Kariyerinin büyük bölümünü Galatasarayla geçiren ve kulübe bir sürü basari kazandirmis ve basarili olmaya devam eden adamin kredisi kesinlikle küçük degildir. Elestirilir ve elestirilmeli ama kendisi bu kulübün efsanesidir, imparatorudur.

Nedir sorumsuz davranışları???
Hakemin gırtlağına mı yapışmış?
Anasına mı küfretmiş?
Rakip oyuncuya mı vurmuş?
Galatasaray’ın menfaatlerini korumak dışında ne yapmış hoca???
Terim nefretiniz yüzünden tüpçüyle koçu yalayacaksınız neredeyse.. yazıklar olsun sizin gibi Galatasaray taraftarı geçinenlere! Yazıklar olsun!!!

Hocamin bi lafiyla burnunu kırabilirim
arda-turan-alisan-nihat-dogan-m-ceceli-sinan-akcil_1752232.jpg

aralarına resmini eklemek isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt