Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abicim bak , yonetmeliklerde , ulkenin cb nin tff baskanini gorevden alabilmesine iliskin bir madde mi var ? hayret yahu
Ülkenin cb nin talimatiyla neler oluyor bumu olmiyacak? O tüpcüyü o koltuga oturtan kim? Adam neyi basarmista oralara gelmis, 8jki batiriyordu az kalsin...
Olayin ne oldugu cok acik yani hic gevelemeye gerek yok

Sen akıl dolu bir cevap vermişsin mi de ben akıl dolu cevap vereyim? :) Asla katiyen Aysalcılık imalarını kabul etmezsin her bahsi açıldığında ortalığı ayağa kaldırırsın ama Aysal'ı öven en ufak mesajları bile beğenir,eleştiri iması bulunan mesajlara bile alıntı yapmadan cevap verir iğnelersin.Ha tabii ki senin en doğal hakkın ben buna karışamam da,bunun karşısında da ne Aysal'ı yazmak hakikaten komik ve insanların aklıyla alay etmek oluyor.
Apo yu gözünde çok büyütüyorsun.

Soytarı.

sent via GSC

Ülkenin cb nin talimatiyla neler oluyor bumu olmiyacak? O tüpcüyü o koltuga oturtan kim? Adam neyi basarmista oralara gelmis, 8jki batiriyordu az kalsin...
Olayin ne oldugu cok acik yani hic gevelemeye gerek yok

ben de senden farkli bir sey demiyorum , oraya onu oylariyla kulupler getirdi , bu liyakati olmayan adami baslarina getiren kuluplere ne yapsa mustehak !

ben de senden farkli bir sey demiyorum , oraya onu oylariyla kulupler getirdi , bu liyakati olmayan adami baslarina getiren kuluplere ne yapsa mustehak !
Tüpcüden baska adaymi vardiki?
Bu islerin nasil yürüdügünü herkes biliyor biri ismi belirliyor digerleride ters düsmiyelim diye onayliyor iste

Apo yu gözünde çok büyütüyorsun.

Soytarı.

sent via GSC

Apo ayağına hiç hocayı savunuyormuş ayağına yatma,hala tam manasıyla kabul etmiyorsun.Hocaya sallamak forumda tepki gördüğünden buradakilerin gözünde daha az kredisi olan hatta neredeyse hiç olmayan Albayrak'a saldırmayı seçiyorsun.Hoca Milli Takım günlerinde olsa buradakiler tekrardan parator demeye başlasa bu yazdıklarının aynısını Hoca için de yazarsın adım gibi eminim.Daha senin ben forumun genelgeçer düşüncesi dışında bir tane özgün,kendine ait bir düşünceni yazdığını görmedim.

O zaman sen GS olarak kesin secilecek de olsa oy vermezsin , bugun gogsunu gere gere "ben destek vermedim" dersin

adamin 6-7 senedir yaptigi onca seye ragmen bu kulup bu adama tff secimlerinde oy atiyorsa hic aglamasinlar

buna polatsa polat ,aysal dursun veya cengiz .. hepsi dahil

Fatih Terim'in iktidarla ve tff'yle ters düştüğü zaten herkesin bildiği bir gerçek. Uğraştıkları bu kadar ortadayken hoca neden bu hareketlere, açıklamalara devam ediyor?

Fenerbahçe maçı bittiğinde Fatih Terim Fırat Aydınus'a saydırmaya başladı suratına parmak sallayarak. Sanıyorum o an haklı ya da haksız tribündeki çoğu kişinin yapmak istediği şeydi bu. Muhtemelen daha ağırları. Ben ekran başında bunu hissediyordum en azından diğer arkadaşlarımla beraber. Peki bütün bu gelişmelerden uzun süredir haberdar olan hoca neden bunu yapıyordu? Cevabı aslında basit çünkü bu adam her şeyden önce bir taraftar, Galatasaraylı. Profesyonelce mi? Hayır. Zekice mi? Uzun vadeli sonuçları düşünülmüş bir hareket mi? Hayır. Ama o an hoca tribündeki, ekran başındaki milyonlarca Galatasaraylının yapmak istediği şeyi yapıyordu. Bu kısmı beğenmedik. Ve soralım: Neden profesyonelce davranmıyor?

Galatasaray Hagi ile görüşmeleri sürdürürken menajerinin ve Hagi'nin isteklerinden bıkan Faruk Süren transferden vazgeçer. Dönemin bütün transferlerini(Emre, Popescu, Hagi vs.) yapan İrfan Kurtoğlu'nun anlatımına göre hoca ona bir kağıt uzatır. Kağıtta "ben bu sene hiç para almayacağım" yazmaktadır. Bu da pek profesyonelce gelmedi bana. O sene para almayacak Galatasaray Hagi'yi alabilsin diye. Burada da sorar mıyız "Neden profesyonelce davranmıyor?" diye. Florya'nın kapısına dayanan tüpçü(gerçek tüpçü)nün parasını ödeyip gönderen de bu adamdır, alt yapı oyuncularına harçlık veren de. Rijkaard ya da cocu'nun bunları yapacağını mu sanıyorsunuz?

Şimdi ilk olaya tekrar bakalım; örneğin cocu takımının haksızlığa uğradığını düşünse terim gibi sorumsuz hareketlerde bulunur mu? O şekilde hakemin üzerine yürür mü? Maç sonunda hatta 4 gün sonraki maç sonrasında da saydırmaya devam eder mi? Muhtemelen hayır.

Olaya baktığınız açı bütün sonuçları değiştirir. Ama her yönüyle baktığımızda Fatih Terim budur arkadaşlar. Hocada bir tutarsızlık yok. Tutarsız olan sizlersiniz. İşinize gelince imparator gelmeyince parator. Bu arada parator diye saçmalayanlar da 10 sene Galatasaray'da görev yapmış(Futbolculuğu hariç) 4 kez gelip 3 kez gönderilen(henüz) bu adamın kulübümüzden kaç lira tazminat aldığını da yazarlarsa sevinirim.
Hızlı girmişsin kanka

Yine alakasız karşılaştırmalar ve yine ülkemizde işlerin nasıl yürüdüğünden bir haber yorumlar var anlaşılan.

Şöyle bir açıklamayı Alman Futbol Federasyonu başkanı yapsa da izlesek kaç gün o koltukta kalabiliyor. Adam İlkay ve Mesut olayında bile kellesini zor kurtardı.

Bugün ülkemizde tek adam olmak için herşeyi yapanlar varken, Almanya'nın hala en güçlü Politikacısı konumunda olan Merkel kendi iradesi ile Parti başkanlığından çekilme kararı ile birlikte bir daha Başbakanlık için aday olmayacağını açıkladı.

Albayrak GS haricinde de Erdoğan ile çok yakın arkadaş.Tanışıklıkları çok eskiye dayanıyor.GS görevini bunun için kullanmasına gerek yok.

Başkan olsun kendisi olsun eminim bu kulüp için yeri geliyor uyumuyorlardır bile.Şu an gitseler sezon sonu denecek ya acaba hata mı ettik diye.Terim'in her tökezlemesinde sadece gaz veriyor taktikten anlamıyor demekle eşdeğer bir durum benim için.İki durumda da defalarca olmadıklarında ne hale düştüğümüzü görmemize rağmen ısrarla aynı masalın peşine takılmamız akıl tutulması resmen.GS'nin bu adamlar olunca şampiyon olması bunlar olmayınca devamlı 3. 4. falan olması tesadüf değil.Florya'da başarı hikayesi yazacak bir adam olmuyor çünkü bunlar olmadığında.Eskiden aidiyeti yüksek 90'larda parlamış jenerasyon vardı onlar yazdılar bu hikayeyi 2006 ve 2008'de mesela.Ama şu an yok.O yüzden de çuvallıyoruz bunlar olmadığında.

Tamam zaten ben gitsin demiyorum, rolu yeniden cizilsin diyorum.

Basin karsisina cikmasin, transfer isleriyle ugrasmasin diyorum.

Yine alakasız karşılaştırmalar ve yine ülkemizde işlerin nasıl yürüdüğünden bir haber yorumlar var anlaşılan.

Şöyle bir açıklamayı Alman Futbol Federasyonu başkanı yapsa da izlesek kaç gün o koltukta kalabiliyor. Adam İlkay ve Mesut olayında bile kellesini zor kurtardı.

Hadi bilmeyenler oltaya takiliyor da Sinan baskanin ulkenin isleyisi konusundaki trollukleri malum neden her seferinde kendini paraliyorsun ki

velhasıl kelam apo bizim için aslında çok çok büyük bir koz ama bizim devlet memuru başkan bunu kullanamıyor cünkü liseli fosil tayfasından tırsıyor korkuyor

gizliden gizliden apoya söylese apo reislede devletlede aramızı cillop gibi yapar sonra sıkıyorsa o 300 okkalık manda dokunsun sarperin dedigi gibi apo ve uzunun ahpaplıkları epey eski hatır gönül var aralarında

benim kulübümde apo gibi adam olsa heleki böyle bir iktidar varken nasıl kullanmam bu adamı

Tamam zaten ben gitsin demiyorum, rolu yeniden cizilsin diyorum.

Basin karsisina cikmasin, transfer isleriyle ugrasmasin diyorum.

İlk mesajda dedin ya romantize ediyorsun o kadar önemli bir figür değil.Sportif açıdan önemli bir figür niye önemli olduğunu önceki mesajlarda net anlattım kısa bir röportaj da attım izlemen için,izledin mi mesela?Ki zaten işe yaramayan bir adam olsa liseciler yönetimin y'sine bile sokmazlar bu kendilerine 180 derece ters adamı sanırım bunda da hemfikirizdir?

Tamam çıkmasın transferi yapmasın da,yapacak biri var mı asıl sorulması gereken bu.Burada başkanın bir suçu var,yönetim kurulu kendisi ve Albayrak dışında pasif isimlerden oluşuyor.

Neyse bu Demirören ve Hökümet ilişkisi ile alakalı yazılacak daha çok şey var ama ne yeri burası ne de yazsan bile deve kuşları kafalarını kumdan çıkarıp ne oluyor lan diyebilecek durumdalar.

velhasıl kelam apo bizim için aslında çok çok büyük bir koz ama bizim devlet memuru başkan bunu kullanamıyor cünkü liseli fosil tayfasından tırsıyor korkuyor

gizliden gizliden apoya söylese apo reislede devletlede aramızı cillop gibi yapar sonra sıkıyorsa o 300 okkalık manda dokunsun sarperin dedigi gibi apo ve uzunun ahpaplıkları epey eski hatır gönül var aralarında

benim kulübümde apo gibi adam olsa heleki böyle bir iktidar varken nasıl kullanmam bu adamı

Kullanmadığını nereden biliyoruz ki ama?Nihai netice önemli.Sezon sonu istediğimizi almış olamazsak sana hak veririm.Albayrak'ın GS etrafında dolanmasına izin verilmesinin en büyük sebeplerinden biri şu yazdıkların zaten.

Kafanda fazla romantize ediyorsun Albayrak'i bu kadar onemli bir karakter degil sadece cok sansli ayrica tutarsiz bir adam oldugu da cok belli, ne zaman konussa batiyor
Şanslı demek yanlış. Bu kadar şans tutmaz.
Konu futbolcularla yakından ilgilenmesiyle alakalı. Geçen fb li Samet kendi dönemini anlatıyordu. Zico zamanında gecenin 2 sinde futbolcularin problemleriyle uğraşıyordum diyordu. Zico nun brezilya dizisi hastası olduğu onun için akşam vakti çanak ayarı yaptırdım diyordu. Adam bundan mutlu oluyordu benim de bunu gerçekleştirmem görevim olmasa da fb için yapıyordum diyor. Çünkü oyuncu veya td kendine kalan alanda rahat ve iyi hissederse antrenmanlara da iştahlı geliyor iyi çalışıyor bu da doğal olarak başarıyı getiriyor diye devam ediyordu.
Basit gibi şeyler ama ufak detaylar mükemmel sonuçlar doğuruyor.
Gelelim bize albayrak diye küçümsediğin adam futbolcunun akan çatısından yiyeceği yemeğe, alacaklarına kadar herşeye ilgileniyor. Gideninden kalanına saygı görmesinin sebebi bu. Başarıyı da bu getiriyor. Misal Aysal 2.donemi. Herşey tamam diyorduk gayet Pro yönetim vardı ama başarı gelmedi. Sebep ahanda bu saydıklarım iste.
Tesadüf 1 olur 2 olr maksimum 3 olur. 6 olmaz.

[D. A] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt