Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece bu maç değil. Elindeki imkanlarla şimdiye ligi çoktan garantilememiz gerekirdi. Kaç tane maçı kendi eliyle verdi. Düşününce insan kafayı yer.

hakem, tff 2. , 3. Sıradaki faktörler. Şampiyonluğu 80% FT verdi.

bu maçı geçiyorum sadece rize'yi kazanmış olsak (rize bok gibiydi o dönem) şu an fark 3'tü.

kalan maçları alırsak şampiyonuz diyecektik.

çok yazık olacak bu sezona

tabi uğradığımız hakem katliamlarını da unutmamak lazım ama hoca da kritik kayıplar yaptı.

Bende Terim'i eleştiriyorum ama defolsun gitsin demeye gerek yok. Terim yokken ezilerek kaybediyorsun Terim varken galibiyeti kaçırdığına üzülüyorsun.

Sağlık olsun hocam bunlara iyi bir ders vermek istyorsak kayıpsız geçelim bütün maçları daha önce de oldu bunlar herke herşeyin farkında

Golden hemen sonra oyuna sokacağı tek bir oyuncu vardı tabi dakika 88 olmadığı için sokmak istemedi yoksa evladı yorulurdu, üşütür hasta olurdu falan 5 dakika spor yapıp 25 bin euro alması lazımdı

Oyuncu degiksiklikleri hataliydi

Onun disinda dogru oyunu oynadik öne de gectik,deplasmanda nasil oynanmasi gerekiyorsa o sekilde oynadik ama yine 20 yildir oldugu gibi hakeme takildik

Sizin gibi sözde objektif izleyici yalakalar yüzünden eziyorlar hep beraber bizi.

Adam 2. kirmiziyi vermemis, golü iptal etmemis siz neden bahsediyorsunuz ya?

Teknik taktik mi konusuyorsunuz
Sizin gibi polyannalar yuzunden kendine ceki duzen vermiyor Fatih Hoca. 60 dakika 10 kisi oynamis tarihin en kotu kadrosuna sahip rakibini yenmeyi birak son 30 dakika tek bir orta kestiremiyorsan futbol senden coktan gecmistir.

Antu da bile hakem eleştiriyor bizim foruma giriyorum bu maçı bile terime kötü futbola bağlayanlar var. Yere batsın sizin centilmenliğiniz

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunların Galatasaray sevdasından çok Terim nefreti ağır basıyor işte. Forum ultraslan ve terim nefreti ile dolup taşan, hangi takımı desteklediği belli olmayan üyeler ile dolu. Hakem adam gibi maç yönetip, gerçek anlamda hakemlik yapmış olsaydı 20 sene sonra Kadıköy'de galibiyeti getiren de Terim olacaktı ama bunu göremezler. Kadıköydeki şampiyonluğu getiren de Tudor'du zaten ondan hiç bahsetmiyorum.

Hocam seni çok seviyorum seni eleştirmek içimden gelmiyor. Hataların olsa da canın sağolsun.

Bunların Galatasaray sevdasından çok Terim nefreti ağır basıyor işte. Forum ultraslan ve terim nefreti ile dolup taşan, hangi takımı desteklediği belli olmayan üyeler ile dolu. Hakem adam gibi maç yönetip, gerçek anlamda hakemlik yapmış olsaydı 20 sene sonra Kadıköy'de galibiyeti getiren de Terim olacaktı ama bunu göremezler. Kadıköydeki şampiyonluğu getiren de Tudor'du zaten ondan hiç bahsetmiyorum.
Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışken

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu puan bizi şampiyon yapacak inşallah.. Belhanda yı çıkarması hataydı ama canı sağ olsun hocamın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt