İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
hocaya 3-5 transfer dönemi daha müsaade edin sayın taraftar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sadece bu maç değil. Elindeki imkanlarla şimdiye ligi çoktan garantilememiz gerekirdi. Kaç tane maçı kendi eliyle verdi. Düşününce insan kafayı yer.
hakem, tff 2. , 3. Sıradaki faktörler. Şampiyonluğu 80% FT verdi.
Verse sanki kazancaktik... Zaten bir kırmızı yedi ler sen de oyuna sinani aldın...Sizin gibi sözde objektif izleyici yalakalar yüzünden eziyorlar hep beraber bizi.
Adam 2. kirmiziyi vermemis, golü iptal etmemis siz neden bahsediyorsunuz ya?
Teknik taktik mi konusuyorsunuz
Yazdığında bile meymenet yok.. Kendinle celişiyorsun.. Bana hem renkdas diyorsun, hem beni Beşiktaslı yapıyorsun.. Senin kafan iyi galiba.
aynen rengdaş bugun baya fıçılık oldum ayıptır söylemesı. ramazan gelemden ne yasarsak kar.
bu arada dunku mucadelenızden dolayı tesekkuru bir borç bilirim keşke hep böyle olsanız.
hakaret demek he. canın sağolsun.Sen ne biçim adamsın yaa.. Seninle ugrasamam.. Zeka ve espri seviyen yerlerde.. Yuru git..
Sizin gibi polyannalar yuzunden kendine ceki duzen vermiyor Fatih Hoca. 60 dakika 10 kisi oynamis tarihin en kotu kadrosuna sahip rakibini yenmeyi birak son 30 dakika tek bir orta kestiremiyorsan futbol senden coktan gecmistir.Sizin gibi sözde objektif izleyici yalakalar yüzünden eziyorlar hep beraber bizi.
Adam 2. kirmiziyi vermemis, golü iptal etmemis siz neden bahsediyorsunuz ya?
Teknik taktik mi konusuyorsunuz
Bunların Galatasaray sevdasından çok Terim nefreti ağır basıyor işte. Forum ultraslan ve terim nefreti ile dolup taşan, hangi takımı desteklediği belli olmayan üyeler ile dolu. Hakem adam gibi maç yönetip, gerçek anlamda hakemlik yapmış olsaydı 20 sene sonra Kadıköy'de galibiyeti getiren de Terim olacaktı ama bunu göremezler. Kadıköydeki şampiyonluğu getiren de Tudor'du zaten ondan hiç bahsetmiyorum.Antu da bile hakem eleştiriyor bizim foruma giriyorum bu maçı bile terime kötü futbola bağlayanlar var. Yere batsın sizin centilmenliğiniz
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle değildi bu forum skorlardan bağımsız sürekli artan bir Terim düşmanlığı var. Hoca da akp ye yakınım filan mı dedi ben mi kaçırdım gayet iyi oynadık. Tek pozisyonu var rakibin o da faulle oluşmuş. 10 kişi kalınca yüzde yüz ezilerek yenilir fark atılır diye kural mı var? Ayrıca hakem o eksikliği fazlasıyla kapatmışkenBunların Galatasaray sevdasından çok Terim nefreti ağır basıyor işte. Forum ultraslan ve terim nefreti ile dolup taşan, hangi takımı desteklediği belli olmayan üyeler ile dolu. Hakem adam gibi maç yönetip, gerçek anlamda hakemlik yapmış olsaydı 20 sene sonra Kadıköy'de galibiyeti getiren de Terim olacaktı ama bunu göremezler. Kadıköydeki şampiyonluğu getiren de Tudor'du zaten ondan hiç bahsetmiyorum.