Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben birakip giderken ki tavrini ve bahanelerini sindiremiyorum

arda medyayi bahane edip giderken de sindiremedigimde forumdaki insanlarin hepsi gsnin evladina laf soyleyemezsin !!!!!! tavrindaydi

herkes ardaciydi

simdi herkes terimci

yarin ridvanin altinda milli takim hocasi olursa simdi bana laf soyleyenler benden beter laflar ederler

dedigim de bisey yok

suphiye destek verdim ve sov yaptigini yazdim

2 ay once kebapci kavgasinda terime laf soyleyip tudorcu olanlar bugun herkesten fazla terime laf soyletmiyor

kadin organi gibi yayik duracagima erkek organi gibi dik dururum

k. bakma

Yalnız erkek organı da işine geldiğinde dik durur refick reis

iPhone3GS cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

her donem 1 kral ilan edilip etrafina ususmeseniz olmaz dimi

terimin parayi ne kadar sevdigi asikar

bunla ilgili de elestiri yapiyiruz

karaktersiz herifler

daha 2 ay once kebapci kavgasinda yazdiklarinizi buldurtmayin bana

bokunuzda boncuk bulmus gibi atliyorsunuz herseye

istedigimiz gibi elestiririz ki elestirilerde %100 hakliyiz

aldigi para helali hos olsun

ama ne kadar para istersin gibi sovlara girme iste

bunu da yazalim bi zahmet

Valla kendi adıma konuşayım ben hocayı hiç eleştirmedim
Kebapçı olayında milleti gaza getiren insanlar yüzünden dünya kupasına gidemedi milli takım.
Fatih Terim 3 milyon yıllık alıyorsa mustafa denizli denen dinozor 2 milyon€ Ya imza attı.
Lucescu 2.5milyon€ yıllık para alıyor bu adamların takımlarımıza ne kattıkları ortada işte
Mesela hoca 7 yılda 6 şampiyonluk bir kere 2.'lik yaşamış klübümüzde bunumu eleştireceğiz yoksa maço mayfa bozuntusu yakışmıyor diyemi eleştireceğiz mayfanın kralı yıllardır şikecilerin başında başkan 0 başarısı var şike yapmış bir adam onun için bile destek oldu adamlar bizler ise elimizdeki değeri efsanemizi yerden yere vuralım adam şampiyon olamasa bu sezon sevinecek Galatasaraylılar var ibretliksiniz gerçekten.

Merak etmeyin hocayı bu forumda sonuna kadar savunacağım yıllar sonra rahat rahat maç izliyorum sayesinde beğenmeyen izlemez olur biter

Hay başlayacağım genç oyuncunuza oynadıklarında görüyoruz hepsini adamın zamanı yok,Eldeki adamları görecek eleyecek ve transfer yapacak.3-4 hafta sonra maçlar başlıyor bu kadar takılmayalım.

utgg0o.jpg

hoca ikinci maçta karizmayı çizdirmeyelim diye gençleri pek düşünmedi muhtemelen her birinin gönlünü almıştır maç sonrası.

Ne genç oyuncu fanteziniz var yahu, o girmesini istediğiniz oyuncuların çoğunu taa 4-5 sene önce Terim getirtti zaten. Sanki hoca bilmiyor bu gençleri oynatmayı parlatmayı.
Gördük geçenki maçta oynayan gençlerin hepsi döküldü. Görende wonderkid çocuklar var sanır elimizde. Yani sırf eleştirmek için yorum yapan, art niyetli insanlar var; bunlar ilk puan kaybında buralara neler yazacak siz düşünün. Bunun önüne geçilmeli.

Son düzenleme:
Anlaşıldı artık. Bazı kişiler hoca yukara ters baksa dinsiz ilan edecek.
90da genç oyuncu almış da...
Ya eleştirin de bir mantığı olur arkadaş. Son saniyede oyuna sokarak o genç oyuncuya unutmadım senide mesajı vermiş olamazmı mesela yani? Oyuncuda Motive olur bu şekilde. A takımda kadroya girmek kolay değil sonuçta böyle genç oyuncular için

Ya eleştirin de bir mantığı olur arkadaş. Son saniyede oyuna sokarak o genç oyuncuya unutmadım senide mesajı vermiş olamazmı mesela yani? Oyuncuda Motive olur bu şekilde. A takımda kadroya girmek kolay değil sonuçta böyle genç oyuncular için

Tudor her maç oynatıyordu ya gençleri özlediler tabi modern futbolu bu maç tudor olsa kendi sahamızdan çıkamazdık ama bazıları görmek istemiyor sen ne anlatsanda boş kardeşim
Gelicekti tudordan hallice bir T.D biz burada sinir krizleri geçirecektik bu maçı izlerken belki mağlup olacaktık içleri rahat edecekti sanırım o insanların tuhaf hakikatten

Elestirecegiz elbette sen ne diyorsun?

Tudor bunu yapsa forumun yarisi ana avrad duz gitmisti

Elestirecegiz elbette sen ne diyorsun?

Tudor bunu yapsa forumun yarisi ana avrad duz gitmisti
Tudor yapsaydı eleştiri ederdim bende evet çünkü gençlere önem verdiği dahil izleri yok onun kariyerinde.
Kişiye göre değişir yorumlar yani anlayacağın. Fatih Terim kariyerinde gençler verdiği önemi bilmesem yine senin gibi eleştirirdim belkide.

Sorun gençler değilde bu Selçuk'u filan övmeye devam ederse taraftarı karşısına alır. İnş takımı karıştırmasın diye taktik yapıyordur.

Fatih Terim Allah gecinden versin ama ölene kadar eleştirilecektir. Bunu değiştiremeyiz. Sevin ama ilahlaştırmayın, doğru bildiğinizi sırf Fatih Terim diye söylemekten çekinmeyin. Gerisi hallolur zaten :)
Hata yapanı eleştirirsin, başarılı ise alkışlarsın. Destek olursun, hakederse desteğe devam edersin, haketmezse protesto edersiniz. Bu iş her zaman böyledir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimse gencleri oynat demiyor, diyoruzki 92:30'da genc oyuncu alip gururu kirilmaz.

Fatih Terim diye konusuyorsunuz hocayi savunmaya kalkiyorsunuz

Bende eleştirimi yapayım bari.

Latto iyi oynamış hocama göre. Yok daha neler hoca?
Koruma amaçlı ise tamamda gerçekten öyle düşünüyorsa oha yuh yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt