Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simdi sira sende Hocam!

Onyekuru / Falcao / Linnes / Yedlin / Omar hepsi sakat.
Donk ve Babel cezali.
Muhammed Corona Positiv.

Sener kaldi sadece sag‘da.
Forvet olarak‘da Halil kaldi, Ogulcan forvet degil, yani alternatif yok.

Simdi göster iste kendini, Metehani al zaten Stoper kalmadi, Ozornwafor‘yu oynatmiyorsun, yine macera arama Gedson/Taylani oraya koyup.
Al iste Metehani Kadroya!

Forvet olarak Eren Aydini al, son maclarda acayip iyi formda U19‘da kendini bi göstersin.

Ömer Bayram ve Emre Akbaba sevdasinda vazgec, hatirla Bartug Elmaz vardi, diyorsun ya cok iyi yetenek, al iste Kadroya bu mac.
Zaten fark etmiyor artik, bir Orta Saha kazanirsin belki birde Altyapidan!

Iste simdi tam zamani ve bu mac bunuda yapamiyorsan kusura bakma Hocam ama ozaman sendede hata büyüktür ve sendede hesap sorulur.
Sezon bitti gibi , Sampiyonluk gitti, artik oyuncu kazan, altyapidan cikar olmadigi zaman denedim olmadi de iste, kimsede niye oynatin niye yaptin demez diyemez ama artik zamani geldi.

Gercek Fatih Terimi göster yoksa seninde sonun geliyor be Hocam!
Keşke transfer sezonunda olsaydık, Abdullah Ercan v.s. bir kaç tecrübeli oyuncu transferi ile hocam işi çözerdi.

Mancini nasıl başarısız abi? Saçmalamayı bırakın ya!

Juventus ile deplasmanda oynadığımız maçı, Kopenhag ile oynadığımız maçı hatırlıyorum TAŞ gibi takım vardı sahada! Içerde Fenerbahçe'yi ve Beşiktaşı yenmiş bir Galatasaray vardı.

Üstüne kupayı da kazanmış bir hoca vardı takımın başında!

Chelsea maçının 30' dakikasında Yekta-Hajroviç değişikliğiyle maça ortak olmamızı sağlayan hamleyi yapabilen bir hocaydı Roberto Mançini.

Başarısızlık mı? Ne yapmış başarısız olmuş? 6. ve 4. mu bitirmiş ligi?

ONURLU bir adamdı hoca. 4 milyon euro'ya teşekkür ederek, beş kuruş para almadan bu ortamda çalışamayacağını ifade edip ayrıldı hoca!

Şimdi getirin hadi? Yabancı sınırlaması da yok?

Bir de Ontivero transferiyle adamı suçladılar. Şimdi aynı adamlar Ozornwafor transfer ile ilgili azını açamıyor!

Ulan adam 1 kuruş para almadan ayrıldı. Ontivero'nun 3-5 kuruş komisyonuna mı kaldı.
kardeş mancini juventus deplasmanına çıktığında 3 gün olmuştu imza atalı. saçmalamayalım lütfen

20210416_205917.webp

Dirilelim artık hocam.

öyle böyle umudumu kaybettim diyordum ama hala şampiyon oluruz gibi de hissediyorum.

Tuhaf ağız burun hareketleriyle mağlubiyeti yorumlar maç sonrası.

Yine suçlu hakem olur, Rıdvan Dilmen olur, ABD olur..

Ha belki de imalı şekilde 'hatalı, suçlu arayan varsa benim' der maç sonrası. Duygu sömürüsünü iyi yapar.

Maç sonrası takıma 2 gün izin verir. Kendisi de Florya'ya tahsil edilen özel uçuşları kullanıp Bodrum'a uçar.

Ya da damatlarıyla M. Cengiz'in evini basar.

Tuhaf ağız burun hareketleriyle mağlubiyeti yorumlar maç sonrası.

Yine suçlu hakem olur, Rıdvan Dilmen olur, ABD olur..

Ha belki de imalı şekilde 'hatalı, suçlu arayan varsa benim' der maç sonrası. Duygu sömürüsünü iyi yapar.

Maç sonrası takıma 2 gün izin verir. Kendisi de Florya'ya tahsil edilen özel uçuşları kullanıp Bodrum'a uçar.

Ya da damatlarıyla M. Cengiz'in evini basar.
Yenilir hatta puan kaybedersek istifa edicek gibi bir his var içimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt