Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takim niye böyle aciz bi futbol oynuyor hocam? Anlat... ne bu rezillik?
Koskoca Galatasaraya bu futbol yakisiyormu? Bu takimi oynatan Taraftar miydi? Ne bu hal yaw? Niye koşmuyor bu takim? Niye pres yapamiyor? Nerde istek? Niye hak eden formayi almiyor?

mert çetin'den fatih terim'e destek

Puhaha ulan çok komik ya. Kulübün maaşlı elemanları tam destek diye takılıyor. Güler misin ağlar mısın.
Ahtapotun kolları gibi herifler bunlar.
Bir tane kırıntısı kalmaması gerekiyor artık.
Scout ekibi dahil komple yapılanma.

adam resmen bizim 3 Temmuzumuz oldu yaa

daha da bir şey demiyorum

anlayan anladı

Biat kültürü bizim insanımızda hayret edilecek derecede fazla. Bu sadece spor değil aklınıza gelecek her konuda böyle ondan 1 ileri 5 geri gidip her anlamda geri kalmışız. Allah akıl fikir versin ne denilebilir ki değere sahip çıkmak hak ettiğini vermek ayrı körü körüne taparcasına destek ayrı maalesef bizim insanımız ikinci söylediğimi yapıyor. Kısacası zihniyet değişmeden bir yol olmaz bizden

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan her şeyi geçtim çıkıp insan der ki suç benim oynatamadım benim yüzümden oldu bu kadar mı zor söylesen o egona nolur ki ölmezsin vallahi ölmezsin ama bizi öldürdünüz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mesele esir düşmekte değil,
teslim olmamakta bütün mesele hocam

şampiyon yapsa da gönderilmeli yapamazsa da gönderilmeli. senelik 18-20 milyon kazanılan makam mazeret makamı değildir. herkes işini iyi yapmakla yükümlü kimse babasının hayrına yapmıyor bu işleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt