- 20 Haziran 2011
- 60.955
- 69.357
- 4.758
Futbolu ne zaman salcan ?geçen sene de aynısını yapıyordu-ziraatte darıca maçında bile
gerek yok. oyunculara bir faydası olduğunu düşünmüuorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu ne zaman salcan ?geçen sene de aynısını yapıyordu-ziraatte darıca maçında bile
gerek yok. oyunculara bir faydası olduğunu düşünmüuorum
işi gücü toparlayınca belkiFutbolu ne zaman salcan ?
hocam kaliteden anlıyor diyebiliriz
Yaw bende oyle bir psikoloji olustu ki Kante de gelse De Bruyne de gelse hepsi geriye gidecek dusuncesi hakim. Inanilmaz derecede umutsuzum.
Şu Berkan gelsin de gorelim. Mac basina 13 km kosuyormus.
işe topçuları azarlamayarak başlayalım
Sizo hayat yaşamanı takdir ediyorumişi gücü toparlayınca belki
Ciddili soruyom la yarın De Bruyne bize gelse iyi top oynayabilir mi
Insallah dusmez ya. Hakikiten acayip umutsuzum.Bizim antrenmanlari yedikten sonra direkt düser o rakam.
Protein barı fazla mı kaçırdın ?Ciddili soruyom la yarın De Bruyne bize gelse iyi top oynayabilir mi
Garip değil aga oyunculara çatmak gereksiz. İyi oynayanda bir süre sonra terimin takımında salıyor bu bir gerçek.garip soruları bir kenara iteleyelim
Maç kadrosuna şöyle bir baktım. Feghouli dışındaki tüm oyuncular Terim zamanında alınmış oyuncular. Muslera hariç diğerleri hep son 4 senede kadroya dahil olanlar. Oynanan berbat oyunun sorumlusu bunlarmış! Ne güzel.. Hem aldırıyorum, hem suçluyorum, hem de yerlerine yenilerini arıyorum. Bakın halen yeni transferler bekleniyor, 5, 6 hatta belki 7 oyuncudan bahsediliyor. Allah daha çok versin, GS'nin malı deniz... "Gelsin yaa iyi alternatif" adı altında sırf harcamaya adam alalım, 8, 10, 15 milyon verelim. Şu topu 20'de 1'i fiyatına altyapı topçuları da oynar ama olsun, biz para harcayalım, yedekleri milyonluk yetersizlerle dolduralım, öylesi daha iyi. Sonra sahaya çıktıklarında suçu onların yetersizliğine atalım. Peki soru şu: şimdi yeni kurtarıcı kim? Rumen Misimovic mi? 20'lik sağ bek mi? 30'luk sol bek mi? Hani diyor ya, arkada jenerasyon bırakmak istiyormuş.. Hangi jenerasyonu bırakacak acaba gittiğinde? Buyurun işte; son 4 senede bizzat kendi ürettiği jenerasyon sahada.. 4 senede bunu üreten, önümüzdeki 3 senede üretse üretse gene ancak bahane üretir. Bıraktığı şey de jenerasyon olmaz, enkaz olur. Ondan sonra gelecek olan da bu enkazı kaldırayım diye ölür ölür dirilir artık.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başlarında u19 tdsi olacaksa doğrudur. Terim olursa yakın futbol oynanır.
U19’u hiç bozmadan koy sahaya bundan daha iyi oynamazsa birşey bilmiyorum
Insallah dusmez ya. Hakikiten acayip umutsuzum.
Kimden?Hocam kaç kurtar kendini