- 12 Haziran 2011
- 72.168
- 21.750
- 2.893
Tamam ben de öyle diyorum zaten. "Hocanın" diye bahsettiğim Terim.Petre, bratu ve tamas Terim zamaninda geldi diye hatırlıyorum.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam ben de öyle diyorum zaten. "Hocanın" diye bahsettiğim Terim.Petre, bratu ve tamas Terim zamaninda geldi diye hatırlıyorum.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bogazin iki yakasini baglayan bir koprum var. Gecen araclardan cok guzel gelir getiriyor. Cok ucuza birakabilirim. Alici olur musunuz?1.si hocanın Ocak demesinin sebebi takımın birbirine alışması istediği taktiksel planları gerçekleştirmeye başladıktan sonra takımın göstereceği performansı herkese gösterecek olması.
2.si iyi bir planlama yapıldı ne kadar iyi hamleler yapılsa da transfer döneminde herkes bunu biliyordu Boey yokken yedlinle olmayacağını
Aanholt yokken Ömerle böyle olacağını ama eldeki bütçe buydu demekki anca bu kadar hamle yapılabildi
3.sü daha bu takımdan gidecek bir sürü isim var başta Babel-Feghouli-Yedlin gibi bırak yedek olmayı direk kadro dışı kalmalılar ama başka alternatifleri yok ve bunları oynatmaya mecburuz.
4.sü bi kere şöyle düşünün Boey'den Cica'dan mükemmel katkı alıyorsun her istediğini veriyor sana ama yerlerine oynayan isimler anca bu kadar oluyorsa daha burda yapılması gereken çok işler var demek
5. Birde şöyle düşünmek lazım yeteneği olmayan yapamayan bir insana ne kadar öğretirsen ne kadar çalıştırsan çalıştır uğraş olmuyorsa olmaz hocamda o var illa olacak her oyuncuyla aynı düzeni oynayamazsın özellikle sisteme uymuyorsa Luyındama ile Alparslan ile defanstan top çıkaramıyorsun işte Yedlin den sağ bek falan olmaz bize dön 3'lüye işte yok illa kafasında bir şey var ve o olucak diye diretiyor ya sonu olucak yada çok güzel şeyler olucak bakalım görücez
5.si biraz zaman tanıyalım Ocak ayına kadar bakalım verilen sözler yapılmak istenilenler yapılacak mı?
insallah kardesimhoca birak pls