Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir 3 sene daha verelim.Takim sezon basindan beri futbolun F'sini oynayamiyor daha ne kadar sure lazim sana?!
DuygulandımHocam ne yapsın onunda bir Larin'i olsa maçı almıştı. Sonsuza kadar seninleyiz hocam.
Ocak'ta inş 10-11 transfer ile istediğin oyunu oynatan kadroyu kuracaksın hocam. Tam destek arkandayız.
İMPARATORRRRR FATİH TERİMMMMM
Balik hafizali taraftar varken uyutmasi kolay oluyor bu sekilde.işin enteresan tarafı her maçtan sonra takımı övüyor iyi oynadık falan diyor. gerçek olan şu ki 2. randers maçı dışında her maçta bu takım ezildi. anadolu takımları bile gelip kendi sahamızda tek kale oynadı. ama sorsan takım harika
Dolarda yüksek ortam gergin zaten üzmeyelim kimseyi.Şu memlekette adam gibi bi muhabir olsa şuna toplantıda gömlek değiştirtir. Buradan tüm Galatasaray muhabirlerinin de geçmişine rahmet okuyorum.
Bilincli yapmıyoki ezbere saldım çayıra mevlam kayıra götür milyonları sorsan en büyük galatasaraylı bu yersenKayseri macinda top rakipteyken 3 oyuncu birden degistirip gol yemistik. Simdi yine ayni terane. Bari bekle eger gol yemezsek degistir, yersek de Morutan'i cikarmazdik. Baskili oynadigimizda Morutan cok fark ederdi.
O hareketi görünce Ben gittim sandıktan antep Fıstığı çıkardım ve o anın keyfini çıkardımHocam Pva'yı sağ beke alınca bir kez daha Galatasaray'ın hocası olduğu için gurur duydum. Muhteşem bir taktik deha.