Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yenilgi sorun değil ama bu kadar mı ezik oynar koskoca GS.konya maçı lokomotif maçı ve bu maç her maçta ezildik.GS bu orta sahayı layık gorduyseniz yazık size.gustovoyu neden niye aldık.pjanij bizde olsaydı bu ligde zirveye oynardık.

Yeniden yapılanma fırsatını büyük bütçeleri hep yanlış isimlere veriyoruz. Mesela Terim ve Tudor.

Kayseri macinda top rakipteyken 3 oyuncu birden degistirip gol yemistik. Simdi yine ayni terane. Bari bekle eger gol yemezsek degistir, yersek de Morutan'i cikarmazdik. Baskili oynadigimizda Morutan cok fark ederdi.

rakip korner kullanırken değişiklik yapılmaz

futbol 101

beyin fukarası

Sorumluluk al ve koca 96 dakikayı bir penaltı vuruşuna bağlama
Yenilmek değil de rencide olmasaydık iyiydi

işin enteresan tarafı her maçtan sonra takımı övüyor iyi oynadık falan diyor. gerçek olan şu ki 2. randers maçı dışında her maçta bu takım ezildi. anadolu takımları bile gelip kendi sahamızda tek kale oynadı. ama sorsan takım harika
Balik hafizali taraftar varken uyutmasi kolay oluyor bu sekilde.

Öfff 3 senedir Terim'in sacmaliklarini izliyoruz, birde 3 sene daha istedi Başkan kovamaz bu zaten istifa etmez kisaca 3 sene daha igrenc futbola devam, adam Morutani cikarip Babeli aliyor cildiricam...

Bir kez daha anlaşıldı ki o eski Fatih Terimin yerinde yeller esiyor. Sahada penaltı tartışması çıkıyor hocanın umrunda değil, hanginiz atarsa atsın modunda.

Futbolcuların üzerinde otoritesinin kaldığına bile inanmıyorum artık.

Bu gece 5875’inci kes Babeli kurtarıcı diye oyuna aldı ama 5875’inci kez yanıldı.

Sahada iki pas yapmayı bile beceremezken sözde “pas futbolunda” ısrar etmeye devam et!

Yazık! Daha da diyecek bişey yok.

Kayseri macinda top rakipteyken 3 oyuncu birden degistirip gol yemistik. Simdi yine ayni terane. Bari bekle eger gol yemezsek degistir, yersek de Morutan'i cikarmazdik. Baskili oynadigimizda Morutan cok fark ederdi.
Bilincli yapmıyoki ezbere saldım çayıra mevlam kayıra götür milyonları sorsan en büyük galatasaraylı bu yersen

Hocam Pva'yı sağ beke alınca bir kez daha Galatasaray'ın hocası olduğu için gurur duydum. Muhteşem bir taktik deha.

Ikidir sag ayagini sadece ayakta durmak icin kullanan adi batasica Babel kilikli herifi sag beke cekiyor.

Fantezilerinin sonu yok gercekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt