Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu forumdan 11 kişi çıkıp 100 korner kullansak rakip psg olsa 1 tane atarız be. götümüze başımıza çarpar girerdi bu gerçeklerin farkına var hocam bu takım yatıyor ne duran top ne korner ne mücadele ne disiplin sorumlusu sensin.
Elin adamı rakibe çarptırıp atıyor ne yapıp edip atıyor

Allah kahretsin senin oynatacağın topa yaa

4 sene yaa

dile kolay tam 4 sene

Neymiş 2 şampiyonluk almış

Laa o şampiyonluklarda da oynanan oyun belli zaten

Tek kelime ile rezalet

Bu kadar sene de doğru düzgün bir takım kurulmaz mı yaaa

Hiç mi organizasyon çalıştırmazsın kardeşim sen takıma

Hangi hocaya kime verildi bu kadar destek

Halen masal dinliyoruz beyfendiden

Sana ağa dedik, bir bildiği vardır dedik. Sen bizi bitcoinci Sergen'e rezil ettin!

Yetersiz bekler, yumuşak orta sahanla ve dahiyane 2-5-3 dizilişinle birlikte pas oyunu fantezine tümüyle yoğunlaşabilirsin Hocam. Bu saatten sonra ara transferde yaptırabileceğin 1-2 transferle ancak sebep olduğun cacığın hıyar oranını artırırsın. Tam kırılma maçıydı, sayende tam anlamıyla kırıldık...

Ulan herşeyi geçtim bjk hafta içi maçında 2 tane kornerden gelen toptan gol yedi 1 tanesi de penaltı oldu.Hiç mi izlemediniz heriflerin yan toplardan gol yediğini.Onu da geçtim yediğimiz 2. golde nasıl bi adam paylaşımı yaptırdın takıma acaba merak ettim.Ön direkte kafayı Necip arkaya aşırtıyo Larin de Yedlinden kurtulup bomboş atıyo golü.Hadi onu da geçtim korner kazanmış rakip oyuncular paylaşım yapacak ben şunu alacam sen şunu alacan diye daha doğrusu oyuncu paylaşımı yapmalı çat oyuncu değişikliği.Dalga geçiyo adam ya.Hiç mi duran top çalışmaz bi takım ya akıl alır gibi değil.Sahaya yenilmeye çıktığımız o kadar belli ki.Hasbel kader gol bulduk 5 dakika dayanamadan gol yedik.Ne iş yaparsın kulübede bize çık anlat.0-1 öne geçen takım 10 dakika dayanıp devreye önde giremiyo ya.Attın golü soğut biraz oyunu devreye kadar.Yandan bişeyler söyle sakatlıktı oydu buydu bitir devreye kadar.Yok ya yok maçı izliyo kenardan herif.

Ikinci yarida gayet diri kaldik, yenilgiye uzuldum ancak mucadelemiz iyiydi. ORta sahaya Taylan yerine ve sol beke Aanholt yerine iyi iki oyuncu gerekli.

Bence iyi yoldayiz. Son olarak artik penaltici secmesi gerekli, futbolcularin insiyatifine birakilmamasi lazim.

2017de geldi 4 sene oldu takım top oynamıyor top yeter be. şampiyon olduğunda bile 7 mağlubiyeti vardı takımın. Hagi olmasa kendisi her ay farklı takımlarda hocalık yapardı

Ikinci yarida gayet diri kaldik, yenilgiye uzuldum ancak mucadelemiz iyiydi. ORta sahaya Taylan yerine ve sol beke Aanholt yerine iyi iki oyuncu gerekli.

Bence iyi yoldayiz. Son olarak artik penaltici secmesi gerekli, futbolcularin insiyatifine birakilmamasi lazim.
Ciddimisin bu yazdıklarında

Kaptani Necip olan takima, ustelik Necip'in on direk topuyla ve rezil bir futbolla yenilmek icin teknik adam lisansina gerek yok.

egonu kağıt gibi yırtarız

Şu forumdan 11 kişi çıkıp 100 korner kullansak rakip psg olsa 1 tane atarız be. götümüze başımıza çarpar girerdi bu gerçeklerin farkına var hocam bu takım yatıyor ne duran top ne korner ne mücadele ne disiplin sorumlusu sensin.
korner dünyanın en kolay topu bizim topcularda iş yok

Vallahı futbol çok güzel izledik sayende, ha rakip oynadı ama olsun

2000 jenerasyonun ve Hagi nin ekmeğini yedi haalada yiyor. Yazık çok yazık
Hagi'nin ekmegini yedigi dogrudur, ama bahsettigin (2000 degil) yerli jenerasyonu tamamen kendi uretimi bir gruptu genc milli takimdan itibaren. Hocayi yerin dibine sokanlardanim ama 96-2000 doneminde emek verdi, cok calisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt