GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 163

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
163/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ligi 3 sene üst üste vermek uefa kupasında yarı final oynamaya yakın bir mucize olur. başarırsa tebriklerle uğurlarız.

Her şeyden önce rakip analizi denen olay kesin olarak teknik ekip tarafından yapılmıyor. Karagümrüğün pas ile çıkma hastalığını herkes biliyor ve önünde bir bjk karagümrük maçı var be adam, aç izle en azından, topla çıkmaya çalışıyorlar ama yetenek olarak stoperlerin kısıtlı olması ile baskı da hata yapma ihtimalleri çok yüksek bu takımın, sen ne yaptın nerdeyse golü yiyine kadar basmadın ilerde ki golden sonraki baskı zaten şuursuz bir baskı, he golümüz de yine baskıdan geldi. Tabii ben öğrenmem öğretirim diyen bir hocamız var, şaşırılacak bir durum yok, yazıyoruz işte.

markus gisdol gelmeli
tapatalk_1635688943487.webp

rakiplerin kadrosuna ve durumuna 1 gram bakmadigini iddia edebilirim ama kanitlayamam. rakip stopersiz oynarken forvetsiz düzende devam ediyor ve mucizevi bir seyler bekliyor. hala babel'e forma veriyor. rakip ayni bizim gibi baski yiyince sacmalayan karagümrük. orta saha hakimiyetini yitirmis takima karsi statik 3 orta saha düzeniyle devam etti. 24 orta yapan ömer bayram bu ortalarin 18ini tek halil oynarken yapmistir muhtemelen. ömer oynuyor, kafa vurusu yapamayacak birine forvette görev veriyorsun. yedigimiz gollerin neredeyse hepsi taktige bagli bireysel hata.

Ilgaz Çınar 'ın Vole 'de yorumunu dinliyorum, "Karagümrük stoperi 1. dakikada sakatlandı 20. dakikada çıktı, yerine kariyerinde stoper oynamamış Lucas Biglia stopere geçiyor. Fatih Terim eskisi gibi olsa hemen klübeye bakar Mostafa Mohamed 'i Diagne 'yi filan oyuna alır o 40 ortayı açarken rakibi boğardı gerekirse ikisini birden oyuna atardı" diyor

Bence çok haklı bizim de uzun zamandır söylemekten yorulduğumuz şey bu, Fatih Terim artık eskisi gibi değil. Artık eskisi kadar cesur değil. Gol yedikten sonra Feghouli 'yi Morutan 'ı Diagne 'yi filan oyuna alıyor

Çok akıllı adam vesselam

Yazın başında momoyu psikolojik olarak bitirdi sonra oynatmaya başladı ve ne hikmetse geri kazanmaya çalışıyo oldu ama kötü oynayınca momo hedef haline geldi ve ft otomatikmen üste çıktı bakın ne kadar doğru yapmışım dercesine

Şimdi de morutanı psikolojik olarak bitiriyo sırf transfer uğruna yapıyo bide onu da muhtemelen bitirdikten sonra 11 oynatıcak ve kötü oynadıktan sonra momodaki gibi hedef haline gelicek sonra hoca haklı çıktı olucak

Senin egonu da sivri zekanı da ..
Buyuk oyunu cozmussun ,akil kupu

Ilgaz Çınar 'ın Vole 'de yorumunu dinliyorum, "Karagümrük stoperi 1. dakikada sakatlandı 20. dakikada çıktı, yerine kariyerinde stoper oynamamış Lucas Biglia stopere geçiyor. Fatih Terim eskisi gibi olsa hemen klübeye bakar Mostafa Mohamed 'i Diagne 'yi filan oyuna alır o 40 ortayı açarken rakibi boğardı gerekirse ikisini birden oyuna atardı" diyor

Bence çok haklı bizim de uzun zamandır söylemekten yorulduğumuz şey bu, Fatih Terim artık eskisi gibi değil. Artık eskisi kadar cesur değil. Gol yedikten sonra Feghouli 'yi Morutan 'ı Diagne 'yi filan oyuna alıyor
devre arasini bekliyordu hep. bugün arada bile hamle yapmadi. inanilir gibi degil. biz daha ilk yari bitmeden hamle beklerken adam öylesine bekledi..

devre arasini bekliyordu hep. bugün arada bile hamle yapmadi. inanilir gibi degil. biz daha ilk yari bitmeden hamle beklerken adam öylesine bekledi..
Demek ki devre arasına kadar oynanan oyundan memnunmuş diycem de maç sonu yaptığı açıklamalara bakarsak Fatih Terim 'e göre galibiyeti kaçırmışız oyunu domine etmişiz hiç pozisyon vermemişiz neler neler

Fatih Hocanın bu kadar kontrollü oyun oynattığını ben zaten hatırlamıyorum. Taçlar garanti olsun diye dengesiz yakalasak bile 10 saatte kullanıyoruz, orta sahada top kazandıysak yeni build-up için Muslera’ya kadar dönüyoruz. Bu arada bunun yanlış olduğunu düşünmüyorum ama çok fazla yapıyoruz. Atağı bitiremeyeceksek geri dönüyoruz, Halil linked-up olarak geliyor diyoruz ancak bu süreçte ceza sahasına kimse girmiyor. Kenar organizasyonu hazırladık, bomboş orta fırsatı geldi ancak ceza sahasında kimse olmadığı için geri döndük. Bunları yapıp bir de hatalı gol yiyoruz. Hocanın oyuncuları çok fazla kastığını düşünüyorum. Biraz daha serbest bırakmalı bence. Oyuncuya serbestliği vermediği sürece hücumda tıkanıklık devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt