GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 283

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,9K
Sayfa
283/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım hoca canlı yayında neler söyleyecek.

Çok düşük bir ihtimal ama “artık Galatasaray’a zarar veriyorum” diyip belki istifa edebilir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Soru soracak ülkede gazeteci yok malum siyasi yapı ve tek adamci zihniyet ülkenin her yerine sirayet etti .Hesap sorulamiyor denetleme yok bu ülkede artık. Daha iki gün önce başkanımız küfürle yöneticileri kovmuş yazılana göre ben başkanım seçildim diye seçilen sorgulanamiyor atanan yada görev verilen sorgulanamiyor başarı nasıl gelecek ?
1- Hoca bu takımda Omar yedlin boey aldırdın bu oyuncuların linnesden çok mu farkı vardı?
2- Yedek kalecin İsmail Galatasaray bir köy takımı değil bu takımda böyle bir kadro hatası nasıl yapılır.
3 - Donku yolladın asuncao alındı luyindama kaldı donk bu ikisinden hem defansta hem orta sahada daha başarılıydı neden yolladın
4- Tüm transfer sezonu gedson peşinde koştun hiç mi ikinci planın yoktu takımda kim 6 kim 8 belli değil
5- Bu takımın forveti kim sistemi ne ne zaman oturacak bu takım
6 istifa etmek için ne olması lazım daha ?

Homurdanmalar mevcut, bunları susturmak icin her zmnki gibi taraftarı/camiayı yanlış yönlendirip hedef şaşırtatacak ve suçu üzerinden atacaktır. Çok iyi yapıyor bunu.

Cevapları sorulayacak biri de olur karşısında.

Muhtemelen taraftara da dün gündem olan istifa sesleri icin vefasız demeye getirip, gecmis basarıları hatırlatacaktır.

Bana göre kendisine yakışan sezon sonu birakiyorum demesidir. Ama kendisine yakışanı kendisi bilir tabi.

Konuşupta beni delirtmesin. Kaç maçtır cezali zaten bir dhaa ceza almasın. Uefa maçına kadar kulübe de oturmak istemiyor herhalde. Madem burak elmas ceo aldı o konuşsun diyeceğim de onlarda cok kibar. Bu insanlar küfürü bile kibar ederler. Ne hallere düştük.

Yayın yok vazgeçti galiba.
Avrupa maçı olsa taraftarı uyuturdu haftaya memleketinde bırakır farklı bir skor olursa .
Ceza aldığı için kulağının üstüne yatıyor üst üste bu kadar puan kaybına sergen istifa etti ki geçen sene şampiyon oldular bizim hocamız 3 sene istiyor.

Ceza alıp ortadan kayboldu. Olmasa her maç sonunda hesap vermiyordu ama bir şeyler söylemek, açıklama yapmak zorunda kalıyordu. Şimdi o da yok. Maç sonunda yetkili bir kişinin açıklama yapması lazım. Necati yada Selçuk değil. Resmen kaybettirdi kendini. Kameralar bile bulamadı son maçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri