Akın Sayman
Büyük Kaptan
ben okandan ziyade ömer olsun isterim katılırsınız katılmazsınız bizi 100 bin lira için satan ayağı kırıldığı halde sahip çıkan Galatasarayı satmıştır.Okan benim iiçin okansızdırtaraftar ikiye bölünür sıkıntı bir isim
ben okandan ziyade ömer olsun isterim katılırsınız katılmazsınız bizi 100 bin lira için satan ayağı kırıldığı halde sahip çıkan Galatasarayı satmıştır.Okan benim iiçin okansızdırtaraftar ikiye bölünür sıkıntı bir isim
Adam genclesiyoruz, iyi oynuyoruz, hakemler falan diyor. Yeni td konuşmanın anlamı yok.
Okan Hocamın gelmesini isterim ama AB yönetiminin altında degil. Yeni yönetimle beraber ins.
Çok istiyorsa istifa etsin başkan olsun o zaman.. Madem çok seviyor, çok savunuyor Galatasarayı! Ama olur mu hiç ? Yıllık 3 milyon euro'yu (45 milyon TL) kim verecek kendisine başkan olunca değil mi ?Hocayi en sert sekilde eleştirelim hatta bıraksın da eyvallah..ama kulübün hakkı savunulurken şu hocaya olan takıntılı düşmanlığınızı bırakın artık..
Bir çok sezonda bir çok maçta hakem kıyımları oldu evet ama pandeminin çıktığı sezondan beri özellikle de bu sene bu kadar ayan beyan Galatasaray düşmanlığının yapıldığı sezon gormedim ben..sistematik sekilde göstere göstere tff ve kurulları düşmanlık yapıyor.. saha içinde hakemler ve var ile..saha dışında pdfk ve tahkim ile kulübe operasyon çekiliyor..ve bunu yapan tüm kurullar gücü arkalarındaki siyasi güçten alıyorlar..servet yardımcı denen şahıs zaten bu işin siyaseten futboldaki unsuru...
Öyle ya da böyle terim çıkmış bu kulübün hakkini savunmak adına konuşmuş..oynattığı oyunu tekniği taktiği ayrı mevzu onu destekleme yine eleştir..ama hak arayışında kulübe çekilen bu operasyona karşı her Galatasaraylınin aynı safta olması gerekir..
1. aldigi para 18 milyon TLÇok istiyorsa istifa etsin başkan olsun o zaman.. Madem çok seviyor, çok savunuyor Galatasarayı! Ama olur mu hiç ? Yıllık 3 milyon euro'yu (45 milyon TL) kim verecek kendisine başkan olunca değil mi ?
İnsanların aklıyla alay etmeyin artık yeter! Sabrımızında bir sınırı var.. Kendisi geleli 4 yıl olacak 4! 4 yıldır sadece tudor'un kurduğu kadroyla yaşadığı şampiyonluk var.. Onun haricinde 3,5 yıldır ortada ne oyun var ne taktik var ne sistem var!
Sen kendi sahanda rakibi boğup 3-4 gol attında hakem mi vermedi ? Hepimiz görüyoruz hakemlerin takımı doğradığını! Ama takımın leş gibi oynadığınıda göremeyecek kadar aptal değiliz..
Çok savunmak istiyorsa Galatasaray'ın hakkını, istifa edip başkan olsun.. Hadi bakalım!
Son zamanlarda okuduğum en haklı yorumu burada cevap olarak paylaşmak istiyorumÇok istiyorsa istifa etsin başkan olsun o zaman.. Madem çok seviyor, çok savunuyor Galatasarayı! Ama olur mu hiç ? Yıllık 3 milyon euro'yu (45 milyon TL) kim verecek kendisine başkan olunca değil mi ?
İnsanların aklıyla alay etmeyin artık yeter! Sabrımızında bir sınırı var.. Kendisi geleli 4 yıl olacak 4! 4 yıldır sadece tudor'un kurduğu kadroyla yaşadığı şampiyonluk var.. Onun haricinde 3,5 yıldır ortada ne oyun var ne taktik var ne sistem var!
Sen kendi sahanda rakibi boğup 3-4 gol attında hakem mi vermedi ? Hepimiz görüyoruz hakemlerin takımı doğradığını! Ama takımın leş gibi oynadığınıda göremeyecek kadar aptal değiliz..
Çok savunmak istiyorsa Galatasaray'ın hakkını, istifa edip başkan olsun.. Hadi bakalım!
Aldığı maaşin 3 milyon euro olduğunu kanıtlarmisin..bütün yazılarında hep aynı terane terim aşağı terim yukarı.. o kadar takintilisin ki yalan yanlış argümanlar ile sallıyorsun.diyoruz ki yine salla oyuna teknik direktörlüğüne hala 3-4 attida hakem mi vermedi diyorsun ne yani her maçta önümüze gelene 3-4 atmamız mi gerek..kötü oynadiysak pozisyonları harcayıp gole ceviremediysek hakemin tff nin tum kurulların yaptığı bu düşmanlığı maruz mu görelim..yahu hak aramanın oyun ile ne alakası var arkadaş..oyunu eleştir bu yapılan düşmanlıkta takımımızın safında olun yahu bu ikisi ayri şeyler..Çok istiyorsa istifa etsin başkan olsun o zaman.. Madem çok seviyor, çok savunuyor Galatasarayı! Ama olur mu hiç ? Yıllık 3 milyon euro'yu (45 milyon TL) kim verecek kendisine başkan olunca değil mi ?
Inandim bir kere.birakmiyorum