GSCimbom
Alper Altun

Fatih Terim Sayfa 308

Alper Altun ·

Cevap
9,9K
Okunma
416,7K
Sayfa
308/497
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı futbolcular sezon kötü giderse noel haftası kart gördü mü laf atılırdı, yılbaşı geliyor ya ona hazırlık mı diye.
Aralık'ta lige havlu atan Terim beyin bilmediğimiz bayram seyranı mı var, Ekim'den beri galibiyete de hasretiz.

Bu çifte standartı da sorguluyorum tabi. Hayır Bodrum mevsimi de değil..............

Sadece Yunus Akgün'ü göndermesi bile oyuncudan ne denli anlamadığının bir göstergesi..

Bu adama Ocak ayında transfer yaptırırsanız Galatasaray bir daha belini doğrultamaz çok açık ve net söylüyorum!
Dogru diyorsun da Yunus simdi bizde olsaydi en fazla son 10 dakika oynatirdi ve biz de Yunus'a bolca kufur ederdik. Bugun 100% emin oldum, sorun isim isim topcularda degil, kesinlikle Terim'de.

ilhan-palut-yalniz-degildir-750x421.jpg

İstifa etmesi gerekiyor, yoksa belki bu hafta belki 2 hafta sonra stadta ft istifa seslerini duyar. Ne kadar basarisiz olursa olsun bu laflari duymasini istemem.

Terim en büyük yaşayan efsanemiz herşey tamam güzel de kardeşim üç sene oldu takım top oynamıyor.Görevde olduğu süre boyunca toplam 41 maç ceza almış 1 sezondan fazla yapar.E bu adama neden ceza verilemiyor abicim ben anlamıyorum ya koskoca kulubü babasının çiftliği gibi yönetiyor ya en çokta o zoruma gidiyor

Terim en büyük yaşayan efsanemiz herşey tamam güzel de kardeşim üç sene oldu takım top oynamıyor.Görevde olduğu süre boyunca toplam 41 maç ceza almış 1 sezondan fazla yapar.E bu adama neden ceza verilemiyor abicim ben anlamıyorum ya koskoca kulubü babasının çiftliği gibi yönetiyor ya en çokta o zoruma gidiyor
Çünkü 8 şampiyonluk bilmem kaç maç bi uefa kupası kazandırdı 30 sene önce. Hepsi bu yüzden. Peygamber görenler var haşa. Kendisi olmasa Galatasaray olmazmış. Terimi terim yapan sanki mersin idmanyurdu

kim bu arkadaş hiç tanımıyorum ama hemen altındaki şu yorumu dikkatimi çekti.

1640153169963.webp

Muhtemelen sıfır bilgisi var ama proje öyle bir şey değil. Ben proje yaptım 3 yıl sonra görürsünüz!!!!! yok kardeş böyle bir durum. Proje gün gün takip edilir, aksayan noktalar her gün belirlenir, müdahale edilmesi gereken yerlere anında müdahale edilir, gerekirse yöneticisi değiştirilir, ortakları değiştirilir, paydaşları değiştirilir. Sürekli müdahale ve güncelleme ile proje canlı tutulur.

Ha bunları yapmazsan ki Galatasaray yapmıyor, proje dediğin şey 3 sene sonra sana bombok bir enkaz bırakır. O enkazı temizlemek için de ayrıca proje yaparsın. Kendi enkazını temizlemek için çabalar durursun.

Oturduğun yerden "proje yaptık biz" olmuyor. Az okuyun öğrenin. Birini savunacaksanız argümanınız olsun, körü körüne kimseyi savunmayın. Gülerler adama.

Ne aldığımız parayı bırakıp gider, ne de başkanlık koltuğunu işgal eden zat onu kovabilir. Şimdiye kadar her ne olursa olsun başka teknik direktör olsaydı başımızda 3-4 hafta önce kovulmuş olurdu.
Bu şekilde davranarak taraftarın da artık gözünde değeri kalmadı Terim'in.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt