Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Kariyerimizi düşününce, bu projeye gerek yoktu. Bunu cesur insanlar yapabilir. Kolay bir iş değil. Bunla başa çıkmak zor. Biz bu yola böyle çıktık. Galatasaray için gereken, bu projedir. Galatasaray'ın ekonomik ve teknik kurtuluşu bu yoldadır."

Çok açık net soracağım; küme hattıyla neredeyse mücadele veren bir ekip nasıl ekonomi mücadelesi verecek ?

Elinde ederin olan iki oyuncunun bile değeri bu sebeple düşecek, diğer yatırımlar Nelsson harici patladı gibi, az biraz bir iki tık üstü Mostafa var bir de? Pazarlama zaten yapamıyoruz. Bu da gitti.

Elinden lig gidince tek elemeli TR kupası şansı kalmıştı, Denizli gibi vasat takıma daha beşinci turda elendin. O da gitti.

İlk beş hayalimiz de zor.

İlk sene boş geçen bir ekonomi pazarında (galibiyet de alamıyoruz ki maç başı parası diyeyim) taraftarın ilgisi de hâliyle düştü.

Ne yatırımı yapıldı? Nerede hani ekonomik kazanç? İlk sene girdisi eksi olarak yazılacak bir sezon olacak.

Sadece AL var. O bahane kaldı. Bu oyunla çok zor. Mucize. İmkansız olarak görüyorum hatta. Ve seneye de göremeyeceğimiz için bunu da yemiş olacaklar ve seneye kalsalar utanmadan AL hatta konferansa bile gidemeyecek durumda olduğumuzda sizlere "bugün feda ettiğimiz, sabır göstermemiz gerektiği söylenen Lig şampiyonluğunu vadedecekler sadece" Bizden de bunu alırlarsa alkış bekleyecekler! Bu kadar kör olunmaz ya!

E3dBZnYXIAgETrh

Hoca uefa için duruyon ama sal artık bizi elelame madara ettin

Biraz zaman geçsin efsane gsc üyeleri ve modları devreye girip gazı şu şekilde vermeye başlar.. Admini asli görevine davet ediyorum. Burada hocayı eleştirmek için bahane üretenler var. Forumun bunlardan temizlenmesi lazım vs..

Diğer efsanelerde hocanın resimlerini paylaşmaya başlar 1-2 gün sonra..

Bunlarda öyle bir zihniyet var ki kulübü bitiren hocanın üstüne bu kulübü yaparlar..Bekleyin 2-3 güne damlarlar buraya

Fatih Terim: "Galatasaray'a bir futbol mirası, ekonomik olarak sürekli kendisini yenileyen bir takım bırakmak istiyorum. Daha önce hayatım boyunca hiç talep etmediğim bir şeye ihtiyacımız var: Sabır."
Senden kalan miras anca MR Dortnalin b.k nobeti gibi birsey olur

Hoca neden kagittan okuyorsun, yaz siyah zemin ustune beyaz fontla, yayinla twitter'dan gitsin. Samimiyetini kaybettin, sahada da bu yuzden kaybediyorsun.
Gercekten neydin, ne oldun. Kariyer adina senden guzel dersler cikartiyorum.

Fatih Terim: "Galatasaray'a bir futbol mirası, ekonomik olarak sürekli kendisini yenileyen bir takım bırakmak istiyorum. Daha önce hayatım boyunca hiç talep etmediğim bir şeye ihtiyacımız var: Sabır."
olmayan futbolun ne gibi bi mirası olacak acaba. :asd: sanırsın guardiola futbolu oynatıyor. bu futboldan kalsa kalsa enkaz kalır

Diğer kullandıklari kalibı unutmayalım..Hocayı eleştiren antuya gitsin burası antu degil !!

Antu vb kuş siteleri şu an FT gitsin istemez. Şu durumdan memnunlardır. Ki diğer sosyal ağlara bakarsanız rakip takım taraftarları hocamızı yedirmeyiz demeye başladı...

Yani ftcilerin söylemi daha çok kendilerine uyuyor gibi. 🙂

Gidecek gidecek belli de kim gelmeli? Pep'in yardimcisi da onun gibi pas manyagi ise sakin gelmesin. O adamlarin istedikleri oyunculari alamayiz. Okan ikna edilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt