Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.278
- 2.864
- 648
Yaşattığı en iyi zamanların yanında en kötü zaman ve anların başrolünde de kendisi vardır maalesef. Bu denli romantizme,bu denli mitleştirmeye mana bulamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14-15sezon sonuna kadar kalsaydi, kacinci olurdu onu merak ediyorum sadece
3. olurduksezon sonuna kadar kalsaydi, kacinci olurdu onu merak ediyorum sadece
cengiz baba kullenen askbak yine acıyor sol yanım
kader bize niye gülmedi?
cengiz baba kullenen ask
2-3 takviyeyle ciddi çıkış yakalardı muhtemelen çünkü Ocak'da takviye basıp 2. devre gaza basmak hocanın en sevdiği iştir. Ama bu takımın mevcut haliyle de 12. olması açıklanamaz.sezon sonuna kadar kalsaydi, kacinci olurdu onu merak ediyorum sadece

aynı zamanda bir divan kurulu üyesi olarak kesinlikle buna benzer bir tavır içerisine girerek, daha uçağı bile inmeden yoğun tepkilere maruz kalan yeni hocamıza kendi fanlarınında destek vermesini sağlaması gerekir. eğer bu şekilde davranırsa heykeli dikilecek adam pozisyonuna gelir..Eger sende biraz Galatasaray sevigisi varsa, yarin gidip antremanda bir koca cicek ve baklava alirsin, ve Torrente basarilar dilersin. Ama sende o ego oldugu surece, bu imkansiz.
Td kariyeri bitti ya. Artik baskan olarak gelir maxsürekli kovuluyor geri geliyor umarım artık bi agırlıgın olurda kovuldugun yere dönmezsin
bunun uyelıgını fln ıptal etmek gerekTd kariyeri bitti ya. Artik baskan olarak gelir max
Üyelerin cogu sevmez zaten. Secmezlerbunun uyelıgını fln ıptal etmek gerek