defalarca biz burada hamitin faydalı bir oyuncu olduğunu sadece biraz şansızlık yaşadığını,ilerde topu tutan bir oyuncunun yapması gerekenleri yaptığını söylerken bazıları hamiti acımadan eleştirip hamitin kariyeri sorguluyorlardı.bu hamitin ne artısı varda,ne kadar kredisi varda bu takımda oynamaya devam ediyor diyorlardı.ama bakıyorum da dün akşamki maçtan sonra herkes neden hamit değilde aydın girdi demeye başlamış.sizler değilmiydiniz ki hamite verilen şans aydına neden verilmiyor diyen.ne oldu,ne değişti de şimdi herkes hamitin girmesi gerektiğini söyler oldu.eminim dün akşam aydın yerine hamit girseydi ve maç bu şekilde bitseydi yine hamite giydireceksiniz.artık skorlar üzerinden yorum yapmayı bırakında takımın oynamış olduğu oyun üzerinden yorum yapın.haftaya hamit çıkar gençlerbirliği maçında 2 gol bir asistle oynar o zaman da takımda hamiten iyisi olmaz.dün akşamdan sonra ben buna inanıyorum artık.
değişiklik konusunda hocayı eleştirenlere gelince.bilmiyorum farkındamısınız ama o değişiklikleri yapan fatih hoca değil ümit hocaydı.hoca ceza aldığı için en ufak bir şekilde duruma müdahalede bulunamıyor.bunuda göz önünde bulundurursanız yorum yaparken daha sağlıklı yorumlar yapmış olursunuz.
bir başka konu ise meğer ne kadar çok seveni(!) varmış fatih hocanın ya.bir beraberlikte bakıyorum da herkes giydirmeye başlamış.arkadaş maç öncesi istediğiniz kadroya yakın bir kadro çıkmadı mı?burada hocaya giydirenlerin kadrolarını da gördük maçtan önce.çok yakın bir kadro sahaya sürmüş hoca.ne oldu peki?ne memnun etmedi sizi? muslerayı saymazsak 10 tane adam sahada gezindi.1 değil 2 değil 3 değil.alayı birbirinden kötüydü.ne yapacak hoca.kafanıza yakın bir takım çıkarıyor ve maalesef o oyuncular sahada geziniyor.ama kalkıp dün akşam o kadro 3 tane sallasaydı o zaman neler yazardınız değil mi?biz kaç kere söylemedik mi bu kadro ile çıkarsan dağıtırsın,işte olması gereken bu kadro diye.kimse kusura bakmasın ama skor odaklı yorum yapanların ben futbol görüşünü en ufak bir şekilde ciddiye almam.önce skor odaklı yorumları bırakın ondan sonra futbol konuşun.