Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş maçından önce medyada çıkan yalan yanlış 11 yüzünden hocaya saydıranlar gelmiş yine buraya. Yer arıyorlar.

Fatih Terim GalataSarayı yüzüstü bırakmamıştır. görevimi tamamladım gidiyorum demiştir ki bu onun en doğal hakkı. gidişine herkes üzüldü ama kimse kızmadı, yolun açık olsun dendi.

4 sene ve uefa şampiyonu yaparak gitti hala yüzüstü diyorsun sanki adam sezon ortasında çekip gitmiş.

FT in eksiklikleri olabilir kimin yok ki ?

efendim yaşım bir hayli ileri,o günleri cok iyi hatırlıyorum , o nokta bizim atılım noktamızdı,camiadan terimin kalması gönünde büyük istek vardı , hoca bu isteği net olarak LÜKS olarak gördü bizim camiamız için ve gitti, gitmesi kendi hakkıdır,gidebilir ama bunun lüks olduğunu söyleyip gitmek ayıp oldu hemde Galatasarayın büyük bir atılım yapabileceği zamanlarda sonrası malum takım dağıldı gitti zaten..

sizin yaşınız yetmez hocayı anlamaya sevmeye adam sözum senet diyor ne imzası ben gönülden imzalıyım bağlıyım diyor

Her sıkışan sizin yaşınız yetmeze sarılıyor nedense. Anlat da öğrensinler işte başka nasıl öğrenecekler ;)

Madem öyle açık açık 4 maç için varım sonrasında sadece Galatasaray olacak demek çok mu zordu, ısrarla sorulmasına rağmen? Süslü laflar yerine net bir cümle çıksa ağzından yeterli olmaz mıydı?

Haklısın ortada belirsizlik var. Başkan iyi niyet gösterip görüşmeye müsaade etti ama görüşme sonrası nasıl kararlar alındı net bir şekilde belli değil. Gs yönetimi yapılan sözleşmeyi istiyor göndermiyorlar kimisi de sözleşme yok diyor. Bu belirsizlikten Başkan'ın dediği gibi gs zarar görüyor.

Şimdi Başkan'ın açıklamasını okudum da başkan 1 yıl 1 yıl konuşmuştuk en başta ilk sene şampiyon olunca 2 yıl sözleşme yaptık bu da 2014 de bitiyor demiş. Yani 1 yıl 1 yıl değil hocanın dediği gibi. O zaman hoca kusura bakmasın.

Ya işte bunları anca siz yersiniz hoca gittiğinde "bana şöyle yapıldı böyle yapıldı ben mağdurum :(" diyecek sonra "Artık milli takım için çalışacağım" diyecek yine destekleyeceksiniz. Bırakın bu işleri, Terim Galatasaray'ın iyiliğini düşünseydi Milli Takım'a falan gitmezdi.

evet anca biz yeriz benim için Fatih terimin sözü senettir.

evet aysal onlara benzemez bu arada hatırlatmakda fayda var ,göreve büyük heycanla gelen Canaydını daha göreve gelir gelmez bitiren kişi terimdir, rahmetli canaydın Galatasarayın devasa borçlarına karşı Terime büyük bir bütçe sunmuş oda almaguer,lukunku,petre,bratu vs vs oyuncularla takımı çöplüğe cevirmiş ve Galatasaray uzun süre belini doğrultamamışdır.. hoca maalesef kendisini olduğundan büyük görmeye başladığı zamanlarda bizi uçuruma götürmekdedir ve aynen bu olduğundan fazla görünme durumu an için geçerlidir dolayısı ile acilen yollar ayrılmalıdır..

Devasa bütçe mi?

Nasıl devasa bütçeyse o dönem dört gözle Jancker'i, Roy Makaay'ı, Rui Costa'yı bekledik ama hiçbirinin transferi bitirilemedi, sonra Terim can atarak Lukunku'yu falan aldı ha!.. O dönem henüz EPL'de oynamayan, piyasaya yeni çıkan Zoltan Gera'yı

bile alamadı o yönetim.

Hayır yani Fatih Terim'i biz de eleştiriyoruz ama saçma argümanlarla değil.

efendim yaşım bir hayli ileri,o günleri cok iyi hatırlıyorum , o nokta bizim atılım noktamızdı,camiadan terimin kalması gönünde büyük istek vardı , hoca bu isteği net olarak LÜKS olarak gördü bizim camiamız için ve gitti, gitmesi kendi hakkıdır,gidebilir ama bunun lüks olduğunu söyleyip gitmek ayıp oldu hemde Galatasarayın büyük bir atılım yapabileceği zamanlarda sonrası malum takım dağıldı gitti zaten..

abi ben senden 5 yaş küçüğüm, FT in giderken gitme sebebiyle alakalı bir açıklaması olduğunu hatırlamıyorum. sadece görevimi yaptım gidiyorum dediğini hatırlıyorum. gerçektende yapmıştı o yüzden herhangi bir kırgınlığım olmamıştı.

evet anca biz yeriz benim için Fatih terimin sözü senettir.

E tamam işte daha da konuşmaya gerek yok. Fatih Terim ne söylese inanacaksınız, tıpkı Fener taraftarının Aziz'e uzun zaman inandığı gibi. Ha Terim bizim için çok çok daha değerlidir orası ayrı. Ama Terim sütten çıkmış ak kaşık değil, her zaman "Aslolan Galatasaray" der ama aslolan her zaman kendisidir.

abi ben senden 5 yaş küçüğüm, FT in giderken gitme sebebiyle alakalı bir açıklaması olduğunu hatırlamıyorum. sadece görevimi yaptım gidiyorum dediğini hatırlıyorum. gerçektende yapmıştı o yüzden herhangi bir kırgınlığım olmamıştı.

saygısızlık yapmadı ama bunu lüks olarak gördü bu yönde beyanı var... bu arada Galatasaray büyük saygısızlığı yapan eski bir futbolcumuz ,kendisi hala cok sevilir sayılır ve onun yaptıklarını buraya yazmaya bile korkarım..

Her sıkışan sizin yaşınız yetmeze sarılıyor nedense. Anlat da öğrensinler işte başka nasıl öğrenecekler ;)

Sıkıştığım filan yok 6 şampionluk 1 uefa kupası kazandıran bir isimden bahsediyoruz ne değişti 1 sene sözleşme imzalayan Ünal aysal deyilmiydi başarıya endeksli sözleşme ne değiştide 2yıla çıktı

E gitti diyelim kim gelecek ve Terimden daha basarili olacak? Mancini demeyin bana...

fb çok iyi duran top organizasyonu yapıyordu geçen sene o zaman aykut kocaman ı getirelim takımın başına ?

kötüden örnek olmaz arkadaşım

sözleşmeyi red etmiş ben yarım paket sigara içtim 1 saattir

sözü senetmiş

imza neden atmıyorsun

sattı bizi milli takımıyla başarılar dilerim

Tek suçlu hoca değil tabiki, herkes suçlu. Ama suç skalasına Fatih Hoca ağır basıyor. Suç derken şimdi o da yanlış anlaşılır. Hoca bu sene işini yapmıyor, Galatasaray'a konsantre olması için para alıyor ama kafası Galatasaray'dan çok başka yerlerde. Hoca çok duygusal adam medyada çıkan herşeyi kafaya takıyor. Milan'da çalıştı Fiorentina'da çalıştı ama profesyonelliği öğrenemedi. Oralardan gönderilme sebebi de buydu zaten. Artık futbol endüstrisinde böyle çalışanların işi çok zor.

Fatih hoca her zaman bizim için efsane olarak kalacaktır. Ama olmayınca da olmadığını kabul etmek gerekli.

yollar ayrılacak elbet bir gün ama böyle olmamalı.bu kime yarar sağlar bilmiyorum ama en fazla zararı galatasaray görecektir.profesyonellik bizi başarıya götürür anlayışı her zaman işlemiyor.dünyada bir ton teknik adam vr dibine kadar profesyonel ama başarısız.futbol ne kadar profesyonelleşse de ruh her zaman önemini koruyacaktır.ha sezon sonu anlaşmalı şekilde yollar ayrılır ona itirazım olmaz ama bu böyle olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt