Kenan Soydabir
Kırmızı Üye
- 8 Haziran 2011
- 2.383
- 2
- 288
Beşiktaş maçından önce medyada çıkan yalan yanlış 11 yüzünden hocaya saydıranlar gelmiş yine buraya. Yer arıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim GalataSarayı yüzüstü bırakmamıştır. görevimi tamamladım gidiyorum demiştir ki bu onun en doğal hakkı. gidişine herkes üzüldü ama kimse kızmadı, yolun açık olsun dendi.
4 sene ve uefa şampiyonu yaparak gitti hala yüzüstü diyorsun sanki adam sezon ortasında çekip gitmiş.
FT in eksiklikleri olabilir kimin yok ki ?
başkanımızın parayı basıp alacağı yeni hocamızda zaten hiç ego olmayacak.taraftar isteyecek çift forvet çıkacak, taraftar isteyecek tek forvet çıkacak.ayrıca yollanırken de kalan senelerin parasını takmaya çalışmayacak kulübe.
sizin yaşınız yetmez hocayı anlamaya sevmeye adam sözum senet diyor ne imzası ben gönülden imzalıyım bağlıyım diyor
Madem öyle açık açık 4 maç için varım sonrasında sadece Galatasaray olacak demek çok mu zordu, ısrarla sorulmasına rağmen? Süslü laflar yerine net bir cümle çıksa ağzından yeterli olmaz mıydı?
Beşiktaş maçından önce medyada çıkan yalan yanlış 11 yüzünden hocaya saydıranlar gelmiş yine buraya. Yer arıyorlar.
Ya işte bunları anca siz yersiniz hoca gittiğinde "bana şöyle yapıldı böyle yapıldı ben mağdurum" diyecek sonra "Artık milli takım için çalışacağım" diyecek yine destekleyeceksiniz. Bırakın bu işleri, Terim Galatasaray'ın iyiliğini düşünseydi Milli Takım'a falan gitmezdi.
evet aysal onlara benzemez bu arada hatırlatmakda fayda var ,göreve büyük heycanla gelen Canaydını daha göreve gelir gelmez bitiren kişi terimdir, rahmetli canaydın Galatasarayın devasa borçlarına karşı Terime büyük bir bütçe sunmuş oda almaguer,lukunku,petre,bratu vs vs oyuncularla takımı çöplüğe cevirmiş ve Galatasaray uzun süre belini doğrultamamışdır.. hoca maalesef kendisini olduğundan büyük görmeye başladığı zamanlarda bizi uçuruma götürmekdedir ve aynen bu olduğundan fazla görünme durumu an için geçerlidir dolayısı ile acilen yollar ayrılmalıdır..
Medya da mı ? Sahada ki 11 dogruydu yani sana gore ?
efendim yaşım bir hayli ileri,o günleri cok iyi hatırlıyorum , o nokta bizim atılım noktamızdı,camiadan terimin kalması gönünde büyük istek vardı , hoca bu isteği net olarak LÜKS olarak gördü bizim camiamız için ve gitti, gitmesi kendi hakkıdır,gidebilir ama bunun lüks olduğunu söyleyip gitmek ayıp oldu hemde Galatasarayın büyük bir atılım yapabileceği zamanlarda sonrası malum takım dağıldı gitti zaten..
Rize macına Davalayla cıkarız . Juve macına Manciniyle . Mancini benim en buyuk td favorim suan forumdaki pek cok kisi begenmese de sistemini takdir ettigim bir hoca .
2 tane duran top organizasyonu ögretsin kar sayarım
evet anca biz yeriz benim için Fatih terimin sözü senettir.
Medyada ilk çıkan 11'de Zan ve Umut 11'deydi. Ona saydırıyorlardı.
abi ben senden 5 yaş küçüğüm, FT in giderken gitme sebebiyle alakalı bir açıklaması olduğunu hatırlamıyorum. sadece görevimi yaptım gidiyorum dediğini hatırlıyorum. gerçektende yapmıştı o yüzden herhangi bir kırgınlığım olmamıştı.
milli takımdan tamtamlarla kovulunca göreceğiz onu..
Her sıkışan sizin yaşınız yetmeze sarılıyor nedense. Anlat da öğrensinler işte başka nasıl öğrenecekler![]()
fb çok iyi duran top organizasyonu yapıyordu geçen sene o zaman aykut kocaman ı getirelim takımın başına ?
Tek suçlu hoca değil tabiki, herkes suçlu. Ama suç skalasına Fatih Hoca ağır basıyor. Suç derken şimdi o da yanlış anlaşılır. Hoca bu sene işini yapmıyor, Galatasaray'a konsantre olması için para alıyor ama kafası Galatasaray'dan çok başka yerlerde. Hoca çok duygusal adam medyada çıkan herşeyi kafaya takıyor. Milan'da çalıştı Fiorentina'da çalıştı ama profesyonelliği öğrenemedi. Oralardan gönderilme sebebi de buydu zaten. Artık futbol endüstrisinde böyle çalışanların işi çok zor.
Fatih hoca her zaman bizim için efsane olarak kalacaktır. Ama olmayınca da olmadığını kabul etmek gerekli.