- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Çok alaka . Bugünlük ft trolleriyle konuşmamın sonuna gelmiş bulunuyorum . Bünye bu kadar ft trolleriyle konuşacak düzeyde değil . bb
Beynin yanmiş senin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok alaka . Bugünlük ft trolleriyle konuşmamın sonuna gelmiş bulunuyorum . Bünye bu kadar ft trolleriyle konuşacak düzeyde değil . bb
Sonuna kadar ön yargılı bir mesaj kesinlikle.
Burada ki 5-6 kişiye bakarak yorum yapılmamalı bu konuda.
Futbol ile siyasi fikirleri karıştırmayacak kadar olgun olmalı herkes.
Her ne kadar ülke olarak sürekli bir gerilim politikası izlense de yıllardır biz daha kendi aramızda böyle bölünürsek, ve empati sezimizi kaybedersek ne olacak halimiz?
aysal vızyon toplantısına katılınca 20m oy verdık akp ye dıyınce sesınız cıkmıyor ama.
Cok büyük bir AKP muhalifi olarak, Galatasaray efsanesi Fatih Terim´i cok severim.
Onu kimin öyle lanse ettiğine dair tekrar açıklama yapmasına rağmen böyle körü körüne yazıyor olmanız ve bunu bir Galatasaray forumunda yapıyor olmanız..
Onu kimin öyle lanse ettiğine dair tekrar açıklama yapmasına rağmen böyle körü körüne yazıyor olmanız ve bunu bir Galatasaray forumunda yapıyor olmanız..
Nasil Atatürkçü Terimciler varsa, Akp'li Aysalcilar da var. Dinci birisi Hristiyan Sneijderin hayrani olabiliyor. Böyle paradox gibi görünen örnekleri çogaltabiliriz.
Terim her dönemde kulübümüzle sikeciler arasindaki dengeyi saglamak için devreye girer. Asil üstünde durmamiz gereken konu bu. Ne zaman arayi açacak olsak FT'ye bir yerlerden emir gelir. Ortaligi karistirip gider. sakat bir kadro birakarak gider. Kolunu kanadini kirar takimin.
tek derdimiz ERMAN KILIÇ!
niye yolladın onu, neden CL kadrosuna bildirmedin
İNSAFSIZ
bilip bilmeden yorum yapan arkadaslar mesajını sılmış guzel.alıntı yapamadım cunku
"20 milyon taraftarımız AK Parti'ye oy verdi"