Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'i sevenler = Ak parti'li diyenlerde gram beyin yok ya o kadar saçma ki..Ünal Aysal Demirören'le bir araya gelince profesyonel oluyor ama dimi?

Sonuna kadar ön yargılı bir mesaj kesinlikle.

Burada ki 5-6 kişiye bakarak yorum yapılmamalı bu konuda.

Futbol ile siyasi fikirleri karıştırmayacak kadar olgun olmalı herkes.

Her ne kadar ülke olarak sürekli bir gerilim politikası izlense de yıllardır biz daha kendi aramızda böyle bölünürsek, ve empati sezimizi kaybedersek ne olacak halimiz?

Cok büyük bir AKP muhalifi olarak, Galatasaray efsanesi Fatih Terim´i cok severim.

aysal vızyon toplantısına katılınca 20m oy verdık akp ye dıyınce sesınız cıkmıyor ama.

aysal vızyon toplantısına katılınca 20m oy verdık akp ye dıyınce sesınız cıkmıyor ama.

Onu kimin öyle lanse ettiğine dair tekrar açıklama yapmasına rağmen böyle körü körüne yazıyor olmanız ve bunu bir Galatasaray forumunda yapıyor olmanız..

Nasil Atatürkçü Terimciler varsa, Akp'li Aysalcilar da var. Dinci birisi Hristiyan Sneijderin hayrani olabiliyor. Böyle paradox gibi görünen örnekleri çogaltabiliriz.

Terim her dönemde kulübümüzle sikeciler arasindaki dengeyi saglamak için devreye girer. Asil üstünde durmamiz gereken konu bu. Ne zaman arayi açacak olsak FT'ye bir yerlerden emir gelir. Ortaligi karistirip gider. sakat bir kadro birakarak gider. Kolunu kanadini kirar takimin.

Cok büyük bir AKP muhalifi olarak, Galatasaray efsanesi Fatih Terim´i cok severim.

Imza her kelimeye.

Hocanında ama her insan gibi hataları olmuşdur tabiki.

Türkiye cumhuriyetin ay yıldızını calıştırmasıda hata olarak asla sayamam sıf tff de tüpcü var diye.

Onu kimin öyle lanse ettiğine dair tekrar açıklama yapmasına rağmen böyle körü körüne yazıyor olmanız ve bunu bir Galatasaray forumunda yapıyor olmanız..

neyı nası lanse etmısler pardon? canlı ızledıgım ıcın soyluyorum 20m oy verdı gs taraftarı dedı..yanlıs soyledım fılan dıye duzelttı ama sonucta agzından o laf cıktı..nası unal aysala akepelı demıyorsak ft ye de bu damgayı vurmak yanlıs

topu yere vurdugun icin 9 mac ceza aldin.ufak sorun yuzunden GSyi birakip, sana o ceza veren haramilerinyanina kactin

O yüzden mi özür diledi aceba Ünal Aysal bu aciklamalarindan dolayi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=eS7-jsvhuFo[/media]

"25 Milyon GS´linin 20 milyonunun AKP´ye oy verdigini TAHMIN EDIYORUM..."

Burada anlasilmiyacak hic birsey yok. Ben buna Galatasaray´in menfaatleri derim, ve elestirmem. Ama Fatih Hoca´ya bok atanlarin, Fatih Hoca´nin böyle bir aciklamasini bulsunlar bakayim... Terimciler AKP´li diyen arkadas bunu iyi okusun. Daha iki sene önce kendi baskanimiz nerdeyse hepimize AKP´li dedi... Bunu sonra geri almis, alamamis benim icin önemli degil.

hayır bıde her devrın adamı dıyen ergenler kac devır gormuste adamı sucluyorlar merak edıyorum herzaman aynı sıyası gorusteydı bu adam...gorende 10 yıl once devrımcıydı sanır

tek derdimiz ERMAN KILIÇ!

niye yolladın onu, neden CL kadrosuna bildirmedin

İNSAFSIZ

Onu bunu bilmem adam gelmiş geçmiş en büyük türk antrenördür diğer şeyler beni pek ilgilendirmiyor.

Nasil Atatürkçü Terimciler varsa, Akp'li Aysalcilar da var. Dinci birisi Hristiyan Sneijderin hayrani olabiliyor. Böyle paradox gibi görünen örnekleri çogaltabiliriz.

Terim her dönemde kulübümüzle sikeciler arasindaki dengeyi saglamak için devreye girer. Asil üstünde durmamiz gereken konu bu. Ne zaman arayi açacak olsak FT'ye bir yerlerden emir gelir. Ortaligi karistirip gider. sakat bir kadro birakarak gider. Kolunu kanadini kirar takimin.

Devreye girip arayı açtırmayan dediğin adamın Galatasaray lig şampiyonluklarının 3'te 1'inde ismi var avrupada ilkleri yaşatmış bir insan bu kadar komik olmayın ya..

Yasin bombayı bıraktı ortalık birbirine girmiş. Hemen hemen herkes sallamış kafadan yalniz baya. :D güzel gece.

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt