Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim paranın olduğu yerde vardır. Lütfen Hocamızı kötülemeyin.

Edit; Adaletin olduğu yerdeymiş yanlış oldu.

forumu bıraktım demiştin bi ara renkdaş gidişine baya bi üzülmüştüm geri dönüşünü o dönem öngörememen bizi baya bir yıpratmıştı. aramıza tekrar hoşgeldin.

umutsu sende hoşgeldin reiz genelde tdler kovulacağı dönemlerde veya ortalık karıştığı zamanlarda forumda olursun rikenks ile ilgili olumsuz bi haber aldıysan özelden paylaşmanı rica ediyorum.

Reis Danimarka yazıyor, Selen Olsen olabilir mi?

Son düzenleme:
Hayırdır beyler kupa mı kazandık gene Kadıköy'de kupa mı kaldırdık neden yüce teknik direktörün konusunu upladiniz :confused:

foooooooosssssssssssssssssssssssssssss birkere bile adaletli yarisa girmedi. Tam girecekti kacti

Hayırdır beyler kupa mı kazandık gene Kadıköy'de kupa mı kaldırdık neden yüce teknik direktörün konusunu upladiniz :confused:

Serdar ve Eren'e savrulan paralarin ortada koku yaratacagini ve bu kokunun Terimin burnuna gidebilecegini düsünmüsler arkadaslar sanirim o yüzden Sükrücügüm.

Serdar ve Eren'e savrulan paralarin ortada koku yaratacagini ve bu kokunun Terimin burnuna gidebilecegini düsünmüsler arkadaslar sanirim o yüzden Sükrücügüm.

jose-mourinho-6-horto-magiko.jpg

Nasil olsa her kazık Terim'in, her iyi transfer Aysal'in mükemmel ötesi vizyonu yüzünden gerçekleşti değil mi Cancım

Bruma transferi yüzünden FT'yi yerden yere çaldığıniz günleri unutmadık

Nasil olsa her kazık Terim'in, her iyi transfer Aysal'in mükemmel ötesi vizyonu yüzünden gerçekleşti değil mi Cancım

Bruma transferi yüzünden FT'yi yerden yere çaldığıniz günleri unutmadık

Konuyu yine neden Aysala getirdin merak ediyorum acikcasi cünkü Terim Aysal yokken de ayniydi. Hep bir kuyruk acisi hep bir Aysala satasma :D

Bence Bruma transferi hala yanlisti, bizim genc oyunculara katacak birseyimiz yok ne kulüp ne de ülke olarak. Önce bunun ortamini kur sonra genc oyuncular ile calis, yoksa her gelene teneke baglariz, zaten millet olarak hep yüksek beklentiler icindeyiz.

Hiç bir bağlantı, argüman, kanıt olmadan Serdar ve Eren transferi için Terimi sorumlu tutmak ancak Aysalcıların yapabileceği şey

Tarık, Olcan, Jem Paul ve diger yerli kazılarda kesin Terim yüzünden gerçekleşmiştir

Ulan Terim

Son düzenleme:
Hiç bir bağlantı, argüman, kanıt olmadan Serdar ve Eren transferi için Terimi sorumlu tutmak ancak Aysalcıların yapabileceği şey

Tarık, Olcan, Jem Paul ve diger yerli kazılarda kesin Terim yüzünden gerçekleşmişti.

Ulan Terim

Serdar'ı Terim'in aldırdığı yönündeki duyumları Ftw ve tek ihtimalli söyledi.İkisine de güvenirim.Eren'i aldırdığını zannetmiyorum ama.

ftor konusu uplanmış iyi güzel de takımda para yok. üstte de belirtilmiş terimin hangi koşullarda var olduğu.

Tarık, Olcan, Jem Paul ve diger yerli kazılarda kesin Terim yüzünden gerçekleşmiştir

Ulan Terim

Lan oglum ben Terim bunlari aldirdi mi dedim :D Kulüpte para var kokusu gitmistir dedim orada.

Kimse Terim aldirdi dememis, nerenle okuyorsun yazilanlari. Para neredeyse Terim orada tezi konusuluyor burada.

Lan oglum ben Terim bunlari aldirdi mi dedim :D Kulüpte para var kokusu gitmistir dedim orada.

Kimse Terim aldirdi dememis, nerenle okuyorsun yazilanlari. Para neredeyse Terim orada tezi konusuluyor burada.

Başkanın gibi u-turn yapma şimdi. ;) nasil bir algı yaratmak istediğini biliyoruz. Sizin huyunuzu iyi biliyoruz ama yemiyoruz kardeşim.

Serdar'ı Terim'in aldırdığı yönündeki duyumları Ftw ve tek ihtimalli söyledi.İkisine de güvenirim.Eren'i aldırdığını zannetmiyorum ama.

Her duyuma inanıyormusun Uğur. Şimdi Fatih Terim, kulüpler veya Serdar Aziz bu iddiayi gerçek yapacak şeyler deseydi durum farklı olurdu ama ortada hiç birşey yok.

Sadece Fatih Terim Serdar Azizi sürekli oynatmasi var. Eee o zaman Ozan Tufan ve Mahmut Tekdemiri neden almadık? Babacanı neden almadık? Vs. vs.

Her duyuma inanıyormusun Uğur. Şimdi Fatih Terim, kulüpler veya Serdar Aziz bu iddiayi gerçek yapacak şeyler deseydi durum farklı olurdu ama ortada hiç birşey yok.

Sadece Fatih Terim Serdar Azizi sürekli oynatmasi var. Eee o zaman Ozan Tufan ve Mahmut Tekdemiri neden almadık? Babacanı neden almadık? Vs. vs.

Her duyuma inanmam.Levent Gultekin,Askin Ates,Senfo10 falan salliyor mesela.

Tek ihtimalli,Ftw,Asaletin Yeter(Aysal donemi),Yaman Akinci(Aysal'in ilk transfer donemi) bu 4'unun dediklerine inanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt