Fatih Terim'in Sözleşmesi Resmen Uzatıldı

DppS4iwX4AE2K29

Sanirim o spk ile ilk halka acilirken yaptigin (ve onlarin da kabul ettigi) anlasmaya gore oluyor

Fb nin biraz farkli mesela

Bu saatten sonra değiştirme olmaz o zaman herhalde?

Fb'de alt limit 7 milyon üstü olunca açıklanıyor, 7 altı isteğe bağlı.

Konunun agzina ettin be.

Ustat bos mukavele olur mu ? Bu da futbolun en arabesk islerinden biridir , vazgecemedik su populist , anti profesyonel islerden

Bos mukavele kayitdisi isci calistirmaktir , sacma sapan , millet aoow waoow desin diye yapilan isler
kongre üyemiz
ben ne demek istedim
sen ne anlattın :D

Hayrli olsun cok basarili olacak insallah fakat herseye ragmen ben td olarak o sureyi tamamlayacagina inanmiyorum. Basarininda basarisizliginda bi cezasi olacaktir.

Ustat bos mukavele olur mu ? Bu da futbolun en arabesk islerinden biridir , vazgecemedik su populist , anti profesyonel islerden

Bos mukavele kayitdisi isci calistirmaktir , sacma sapan , millet aoow waoow desin diye yapilan isler
Boş mukavele olayı maaş ücreti sabit yazılmış olmayan bir belgedir.

Yoksa öyle tabiki bomboş bir mukavele değildir.
Böyle bom boş sayfalara imza atılan bir saçmalığa inanmaz umarım kimse :)

Aslan hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabi ki bostan kasit ucret kismi ama o da olmaz

Akit olusmaz orada mantikli bir bedel olmadikca

Bu 3 oluyor agizlari yandi ama akillanmadilar

Milli takimda oldu tazminati var yok diye terimin , hem terim hem tff halkla alay etti resmen

Sonra 1905 lira , arkasindan "pardon kap aciklamasi duzeltmesi" geldi

Bu da simdi bos mukavele populistligi

Biraksinlar bu sacma isleri

Kim neden öyle anlasın onu da anlamadım ki. Açıklama da bariz yazıyor sadece alacağı miktar ile ilgili olan bölüm diye. Üstelik orası bile boş bırakılmamıștır. Verilmek istenen mesaj açık, hoca para konuşmadı ne uygun görüyorsanız kabulüm dedi anlamına gelen anlaşılması kolay bir mesaj. Bunda anlamayıp olayı alakasız yerlere çekecek ne var anlamadım doğrusu.

Tabi ki bostan kasit ucret kismi ama o da olmaz

Akit olusmaz orada mantikli bir bedel olmadikca

Bu 3 oluyor agizlari yandi ama akillanmadilar

Milli takimda oldu tazminati var yok diye terimin , hem terim hem tff halkla alay etti resmen

Sonra 1905 lira , arkasindan "pardon kap aciklamasi duzeltmesi" geldi

Bu da simdi bos mukavele populistligi

Biraksinlar bu sacma isleri
Türkiyede kanunları bu konuda bilmiyorum ama almanyada maaş konusu boş bırakıp sözleşme imzalaya biliyorsun.

Özelikle derneklerde bu mümkün. Türkiyede bu ama dediğim gibi emin olmadığım için bir şey söyleyemem ama kulüp araştırmadan yapmamıştır herhalde bu tür sözleşmeyi

Türkiyede kanunları bu konuda bilmiyorum ama almanyada maaş konusu boş bırakıp sözleşme imzalaya biliyorsun.

Özelikle derneklerde bu mümkün. Türkiyede bu ama dediğim gibi emin olmadığım için bir şey söyleyemem ama kulüp araştırmadan yapmamıştır herhalde bu tür sözleşmeyi

Ya hukukeni de gectim zaten , akli olan herkes terimin 3-4 sene bilabedel calismayacagini bilir anlar

Bu da insanlarin akliyla dalga gecmek gibi oluyor , benzerlerini gecmiste yasadik

Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir.

Harbiden Maasi yazmamisiz kapa

Ya hukukeni de gectim zaten , akli olan herkes terimin 3-4 sene bilabedel calismayacagini bilir anlar

Bu da insanlarin akliyla dalga gecmek gibi oluyor , benzerlerini gecmiste yasadik
Boş bir tartışma bence.

Futbol Show sonuçta. Hoca tabiki hakkı neyse bir şekilde alır ama bırakalım'da bu showun romantik tarafını insanlara sunsun arada sırada yönetenler insanlara.

Özelikle bu devirde ve gelecek nesillerde belki bu tür eskimiş efsane profilleri yok olacak. Yani yenileri gelmeyecek piyasaya

Boş bir tartışma bence.

Futbol Show sonuçta. Hoca tabiki hakkı neyse bir şekilde alır ama bırakalım'da bu showun romantik tarafını insanlara sunsun arada sırada yönetenler insanlara.

Özelikle bu devirde ve gelecek nesillerde belki bu tür eskimiş efsane profilleri yok olacak. Yani yenileri gelmeyecek piyasaya

Avrupada var mi acaba fiilen boyle uygulamalar

Hocamiz bos sozlesmeye imza atti sonra lokal para biriminde dolduracagiz tarzi resmi aciklamalar

Geri
Üst Alt