Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanirim o spk ile ilk halka acilirken yaptigin (ve onlarin da kabul ettigi) anlasmaya gore oluyor
Fb nin biraz farkli mesela
kongre üyemizUstat bos mukavele olur mu ? Bu da futbolun en arabesk islerinden biridir , vazgecemedik su populist , anti profesyonel islerden
Bos mukavele kayitdisi isci calistirmaktir , sacma sapan , millet aoow waoow desin diye yapilan isler
kongre üyemiz
ben ne demek istedim
sen ne anlattın![]()
Hayrli olsun cok basarili olacak insallah fakat herseye ragmen ben td olarak o sureyi tamamlayacagina inanmiyorum. Basarininda basarisizliginda bi cezasi olacaktir.
Boş mukavele olayı maaş ücreti sabit yazılmış olmayan bir belgedir.Ustat bos mukavele olur mu ? Bu da futbolun en arabesk islerinden biridir , vazgecemedik su populist , anti profesyonel islerden
Bos mukavele kayitdisi isci calistirmaktir , sacma sapan , millet aoow waoow desin diye yapilan isler
Boş mukavele olayı maaş ücreti sabit yazılmış olmayan bir belgedir.
Yoksa öyle tabiki bomboş bir mukavele değildir.
Böyle bom boş sayfalara imza atılan bir saçmalığa inanmaz umarım kimse![]()
Kim neden öyle anlasın onu da anlamadım ki. Açıklama da bariz yazıyor sadece alacağı miktar ile ilgili olan bölüm diye. Üstelik orası bile boş bırakılmamıștır. Verilmek istenen mesaj açık, hoca para konuşmadı ne uygun görüyorsanız kabulüm dedi anlamına gelen anlaşılması kolay bir mesaj. Bunda anlamayıp olayı alakasız yerlere çekecek ne var anlamadım doğrusu.Boş mukavele olayı maaş ücreti sabit yazılmış olmayan bir belgedir.
Yoksa öyle tabiki bomboş bir mukavele değildir.
Böyle bom boş sayfalara imza atılan bir saçmalığa inanmaz umarım kimse![]()
Türkiyede kanunları bu konuda bilmiyorum ama almanyada maaş konusu boş bırakıp sözleşme imzalaya biliyorsun.Tabi ki bostan kasit ucret kismi ama o da olmaz
Akit olusmaz orada mantikli bir bedel olmadikca
Bu 3 oluyor agizlari yandi ama akillanmadilar
Milli takimda oldu tazminati var yok diye terimin , hem terim hem tff halkla alay etti resmen
Sonra 1905 lira , arkasindan "pardon kap aciklamasi duzeltmesi" geldi
Bu da simdi bos mukavele populistligi
Biraksinlar bu sacma isleri
Türkiyede kanunları bu konuda bilmiyorum ama almanyada maaş konusu boş bırakıp sözleşme imzalaya biliyorsun.
Özelikle derneklerde bu mümkün. Türkiyede bu ama dediğim gibi emin olmadığım için bir şey söyleyemem ama kulüp araştırmadan yapmamıştır herhalde bu tür sözleşmeyi
Boş bir tartışma bence.Ya hukukeni de gectim zaten , akli olan herkes terimin 3-4 sene bilabedel calismayacagini bilir anlar
Bu da insanlarin akliyla dalga gecmek gibi oluyor , benzerlerini gecmiste yasadik
Boş bir tartışma bence.
Futbol Show sonuçta. Hoca tabiki hakkı neyse bir şekilde alır ama bırakalım'da bu showun romantik tarafını insanlara sunsun arada sırada yönetenler insanlara.
Özelikle bu devirde ve gelecek nesillerde belki bu tür eskimiş efsane profilleri yok olacak. Yani yenileri gelmeyecek piyasaya
BilmemAvrupada var mi acaba fiilen boyle uygulamalar
Hocamiz bos sozlesmeye imza atti sonra lokal para biriminde dolduracagiz tarzi resmi aciklamalar
Bilmembizim gibi duygusal insan topluluğu olan ülkelere bakmak gerekir tarihte.