Fenerbahçe'den KAP Bildirimi: "Fenerbahçe Token ile 268.500.000 TL gelir elde edilmiştir"

Bu konuda hiç bir klübün bilgisine ulaşamadım
Valenciada klübe yakın birine de yazdım ,mamafih bir bilgi yok
Açıklanan bilgiler dışında ayrıntılı bilgi verilmiyor nedense
Dediğim gibi sığ piyasada dayadılar yukarı 30 liraya satılanlar 100 lira oldu şimdiden.

@Emre Ersoy o düşecek diyenleri unfollow yap.

Paribuda direk borsaya satış varmı?
Yoksa elde patlar 40/50€ olunca
Kim alıcak ,kilitler açılınca o fiyatlara ,sonuçta büyük borsa değil
9 ayda girerler diğer borsalara da

9 ay sonra çakılma olur zaten ama o vakte kadar 500 lira garanti bence, şimdiden 100ü geçti.

Dediğim gibi sığ piyasada dayadılar yukarı 30 liraya satılanlar 100 lira oldu şimdiden.

@Emre Ersoy o düşecek diyenleri unfollow yap.
baya imkansızmış düşmesi, benim çkarımım şu oldu 30 liradan satılandan max 200 adet alınıyorsa 3xte satan kişi 18 bin tl mi kar yapıyor abi

ben o k harfi fazlası olan pis herifin hiç bir yaptığına inanmam hele klüblere para sokuşturmanın imkansız olduğunun söylendiği yerde ne hikmetse habire satıcak bişey bulup klübe para girişi sağlıyor.

ben o k harfi fazlası olan pis herifin hiç bir yaptığına inanmam hele klüblere para sokuşturmanın imkansız olduğunun söylendiği yerde ne hikmetse habire satıcak bişey bulup klübe para girişi sağlıyor.

gebersede kurtulsak ahbert, ayni o botokslu surat nur cebi icin gecerli

peki bu 500 binlik tokenler tamamen şans üzerine mi dağılmıştır yoksa bir hile hurda dönmüş müdür 2 gün önce herkes şikayetçiydi bir anda bitti diye
30 saniyede satıldı şans biraz.

150 lira oldu btw :asd:

Geri
Üst Alt