- 18 Temmuz 2009
- 80.669
- 225.111
- 5.093
Bilgi yok yeterince, inceleyemiyoruz yani.Ben inceleyeceğim akşama fırsat bulursam renkdaş. Sonrasında özetlemeye çalışırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi yok yeterince, inceleyemiyoruz yani.Ben inceleyeceğim akşama fırsat bulursam renkdaş. Sonrasında özetlemeye çalışırım.
Bu konuda hiç bir klübün bilgisine ulaşamadımBilgi yok yeterince, inceleyemiyoruz yani.
Sana bir link yollayayım yüzeysel ama muhtemelen biliyorsundur.Bilgi yok yeterince, inceleyemiyoruz yani.
Dediğim gibi sığ piyasada dayadılar yukarı 30 liraya satılanlar 100 lira oldu şimdiden.Bu konuda hiç bir klübün bilgisine ulaşamadım
Valenciada klübe yakın birine de yazdım ,mamafih bir bilgi yok
Açıklanan bilgiler dışında ayrıntılı bilgi verilmiyor nedense
Paribuda direk borsaya satış varmı?Dediğim gibi sığ piyasada dayadılar yukarı 30 liraya satılanlar 100 lira oldu şimdiden.
@Emre Ersoy o düşecek diyenleri unfollow yap.
9 ayda girerler diğer borsalara daParibuda direk borsaya satış varmı?
Yoksa elde patlar 40/50€ olunca
Kim alıcak ,kilitler açılınca o fiyatlara ,sonuçta büyük borsa değil
baya imkansızmış düşmesi, benim çkarımım şu oldu 30 liradan satılandan max 200 adet alınıyorsa 3xte satan kişi 18 bin tl mi kar yapıyor abiDediğim gibi sığ piyasada dayadılar yukarı 30 liraya satılanlar 100 lira oldu şimdiden.
@Emre Ersoy o düşecek diyenleri unfollow yap.
12 bin kar yapıyor.baya imkansızmış düşmesi, benim çkarımım şu oldu 30 liradan satılandan max 200 adet alınıyorsa 3xte satan kişi 18 bin tl mi kar yapıyor abi
peki bu 500 binlik tokenler tamamen şans üzerine mi dağılmıştır yoksa bir hile hurda dönmüş müdür 2 gün önce herkes şikayetçiydi bir anda bitti diye12 bin kar yapıyor.
ben o k harfi fazlası olan pis herifin hiç bir yaptığına inanmam hele klüblere para sokuşturmanın imkansız olduğunun söylendiği yerde ne hikmetse habire satıcak bişey bulup klübe para girişi sağlıyor.
30 saniyede satıldı şans biraz.peki bu 500 binlik tokenler tamamen şans üzerine mi dağılmıştır yoksa bir hile hurda dönmüş müdür 2 gün önce herkes şikayetçiydi bir anda bitti diye
@Oğuzhan Aşı Ol un 25 bin karda olduğu bilgisi elime geçti tepki çekmek için söylemiyormuş30 saniyede satıldı şans biraz.
150 lira oldu btw![]()