Serdar Demir
Tecrübeli Üye
- 22 Mart 2009
- 5.390
- 24
- 1.333
Cevap: Fetih 1453
Al bi de burdan yak
Turk sinemasi bu filme kalmadi hic korkmayin.. bundan 15 sene evvel cok daha iyi filmler cekilmisti.. mesela "Eskiya" mesela her ne kadar onu da sevmesem de saygi duygugum "Agir Roman"..
"Istanbul kanatlarimin altinda" mesela, muthis bi film bence Turk sinemasi adina.. Turk sinemasinda kaliteli is yapmayi bu recep ivedik produktorleri icat etmedi hic kusura bakma.. O sevmedigimiz Recep Ivedik filmlerinin arkasinda kim var bil bakalim.. Hah iyi tahmin.. Fetih 1453 yonetmeni ve produktoru.. Turk sinemasini bu ucubeler kurtarmayacak korkmayin.. onlarin yaptiklari filmler anca Recep Ivedik ve onun 17 milyon TL daha pahali versiyonu 1453 'un otesine gidemez.. Bu adamlarin capi bu.. bu kadar.. Sen sinemaya gittin para kazandirdin diye bu adam bi dahaki sefere "Schindler'in Listesi" ni falan cekmeyecek.. Yine sivayip batirmaya devam edecek..
Turk sinemasini cok destekliyorsan git Nuri Bilge Ceylan'in, Mustafa Altioklar'in,Yavuz Turgul'un, hatta Cem yilmaz'in filmlerini izle.. evet cem yilmaz.. Adamlar hic degilse seyirciyi aptal yerine koymuyorlar.. Gordugun gibi ovguyu hakedene gani gani ovgu dagitmayi ben de iyi biliyorum.. Turk sinemasinda iyi yapilan isleri alkislamak benim icin her zaman zevktir..
Faruk Aksoy ise, karsisinda ilkokul 5.inci sinif ogrencileri varmis gibi aptal bi senaryo yazmis.. Begenmedim kardesim.. Hem de hic begenmedim.. Akli basinda kimseye de tavsiye etmiyorum..
Turk sinemasini senden cok ben seviyorum merak etme..
Turk sinemasi bu filmden coook onceleri iyi isler yapti.. bu film kendini bilmezlerin iddia ettigi gibi ileriye degil, geriye bi adimdir..
Bu ülkede yapılanı eleştirme dışında bir işe soyunan varsa beri gelsin.
Eleştirme dalında oscar alırız emin ol. Sonuçta basit bir evlendirme programında bile 70 tane eleştiren yaratık çıkıyorsa, eleştirme dalında birinciyizdir.
Daha önceki mesajlarında da futboldan dem vurmuşsun, tenisten dem vurmuşsun, neden hiç futbolcu, tenisçi çıkmıyormuşmuş 80 milyon ülkede. Ulan adam gibi çıkanı sinema kapattı diye delirten, diğerini at yarışı oynuyor diye dışlayan, birine Şaban diyen yine sen değil misin? Çık, daha iyisini yapabiliyorsan yap. Filme gelecek olursak, bugüne kadar yapılmışlar içerisinde en iyi film. Afedersin ama 'bokum gibi olmuş' tarzı ergen ergen yorum yapacaksanız filmede gitmeyin.
Bazısıda American filmleriyle filan kıyaslamış. Sanki biz bu zamana kadar yarışıyorduk 200 milyon dolarlık filmlerlede bir bu filmde vasatın altında kaldık! Recep İvedik filmleriyle doluydu seanslar, en azından sinemaya benzeyen birşey var şuanda salonlarda. Gidin izlemeyin ama izleyenede mani olmayın birader. Ne bu kin, sanki filme gittiğinde salonda tecavüz ettiler adama..Bırakında bardağın dolu tarafını görün bir kez.
Al bi de burdan yak
"Istanbul kanatlarimin altinda" mesela, muthis bi film bence Turk sinemasi adina.. Turk sinemasinda kaliteli is yapmayi bu recep ivedik produktorleri icat etmedi hic kusura bakma.. O sevmedigimiz Recep Ivedik filmlerinin arkasinda kim var bil bakalim.. Hah iyi tahmin.. Fetih 1453 yonetmeni ve produktoru.. Turk sinemasini bu ucubeler kurtarmayacak korkmayin.. onlarin yaptiklari filmler anca Recep Ivedik ve onun 17 milyon TL daha pahali versiyonu 1453 'un otesine gidemez.. Bu adamlarin capi bu.. bu kadar.. Sen sinemaya gittin para kazandirdin diye bu adam bi dahaki sefere "Schindler'in Listesi" ni falan cekmeyecek.. Yine sivayip batirmaya devam edecek..
Turk sinemasini cok destekliyorsan git Nuri Bilge Ceylan'in, Mustafa Altioklar'in,Yavuz Turgul'un, hatta Cem yilmaz'in filmlerini izle.. evet cem yilmaz.. Adamlar hic degilse seyirciyi aptal yerine koymuyorlar.. Gordugun gibi ovguyu hakedene gani gani ovgu dagitmayi ben de iyi biliyorum.. Turk sinemasinda iyi yapilan isleri alkislamak benim icin her zaman zevktir..
Faruk Aksoy ise, karsisinda ilkokul 5.inci sinif ogrencileri varmis gibi aptal bi senaryo yazmis.. Begenmedim kardesim.. Hem de hic begenmedim.. Akli basinda kimseye de tavsiye etmiyorum..
Turk sinemasini senden cok ben seviyorum merak etme..
Turk sinemasi bu filmden coook onceleri iyi isler yapti.. bu film kendini bilmezlerin iddia ettigi gibi ileriye degil, geriye bi adimdir..