Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard | Teknik Direktör

ah adnan sezgin ah şu takıma bir kondisyon yükleyemedin 2 senedir, hep senin yüzünden oluyor bunlar!!!

Sorunun Rijkaard'da olduğunu düşünen arkadaşları anlamıyorum ben ya.

Hee ancak şöyle olabilir , Süper Lig'de senin bu oynattığın futbolu anlayacak T.D yok.Süper Lig'deki takımlar futbol oynamadığı için , bizim taraftarımız da futbol görmek istemiyor.Adam elindeki Xavi ve İniesta'dan geldi , Sarp ve Barış'a , adamdan nasıl bir şey bekleyebiliyorsunuz ki , adamın istediği oyuncular alınmazsa adam ne yapsın ?! Adam Elano'ya sistem kuracak , yönetim her fırsatta Elano'yu satmak istiyor , adam ne yapsın ?

Sorunun Rijkaard'da olduğunu düşünen arkadaşları anlamıyorum ben ya.

Hee ancak şöyle olabilir , Süper Lig'de senin bu oynattığın futbolu anlayacak T.D yok.Süper Lig'deki takımlar futbol oynamadığı için , bizim taraftarımız da futbol görmek istemiyor.Adam elindeki Xavi ve İniesta'dan geldi , Sarp ve Barış'a , adamdan nasıl bir şey bekleyebiliyorsunuz ki , adamın istediği oyuncular alınmazsa adam ne yapsın ?! Adam Elano'ya sistem kuracak , yönetim her fırsatta Elano'yu satmak istiyor , adam ne yapsın ?

barcelona'yı transfer edelim oynatabilir mi rijkaard? xavi ve iniesta kesmez bence, sağa bak sabri sola bak balta, arkana bak servet

barcelona'yı transfer edelim oynatabilir mi rijkaard? xavi ve iniesta kesmez bence, sağa bak sabri sola bak balta, arkana bak servet

Yani sadece iki örnek verdim , adamın önceki oyuncularına bakın , sonraki oyuncularına bakın.Yine de Süper Lig'e göre , adamın istediği oyuncuları alırsan neden başarı gelmesin ki.Bu saatten sonra yapılan transferin takıma ne gibi yararı olacak.

Güle güle Hocam... Efendiliğin ve adamlığın 10 numara ama hoca olarak çok vasatsın.

Sanırım en geç 5. hafta sonrası "0" puanla devam ederken kovulacaksın.

Umarım kovulmadan Bursa maçı sonrası giderde önümüzü açarsın

Türkiye'de bir iki maç, şampiyonluk kaybederek hocaların kellesinin uçurulması geleneğine karşı isyanın adıdır Frank Rijkaard. Bugün ligimizin neden dünyada marka ligler arasında olmadığı, y.dışında 1-2 yıldız futbolcumuz yer almadığı, büyük şampiyonalarda hakemlerimize bile görev verilmediği ve milli takımımızın büyük ölçüde istikrarsız olduğu bir ortamda Türk futbolunun bütün suçlusu teknik adamlar mıdır bunu sorgulamanızı gerçekten canı yürekten isterim. Olabilecek en optimum seviyede imkanlarla kurulmuş bir futbol takımında elindeki malzemeye kendine göre şekil veren bir adamı sorgulamaktan çok bu adama destek olmamız gerektiği kanısındayım. Tarihe baktığımızda ise Sir Alex Ferguson'un kaç yılda M.United'ı o mertebeye getirdiğini ve daha sonra oturttuğu sistem (altyapı, saha dışı v.b. alanlarda dahil) ile bugün o takımın hangi kulvarlarda ne şekilde mücadele ettiğini hepimiz hayranlıkla izlemekteyiz. İşte bu nedenle bu sorgulamaları yaparken tam anlamıyla bir futbol seyircisi ve Galatasaray taraftarı olarak Frank Rijkaard'a destek olmamız gerektiğini düşünüyorum. Aksi halde hepimiz o gazete köşelerindeki ve televizyonlardaki futbol cahillerinden oluruz. (futbol duayenlerinden değil)

NOT: Rijkaard'la beraber her alandaki Galatasaray S.K.deki değişimi iyi bir şekilde gözlemlemenizi dilerim.Bunun meyvelerini 3-5 yıl sonra aldığımızda umarım bu adamı saygıyla anarsınız.Bırakın 1-2 sezon heba olsun.

Güle güle Hocam... Efendiliğin ve adamlığın 10 numara ama hoca olarak çok vasatsın.

Sanırım en geç 5. hafta sonrası "0" puanla devam ederken kovulacaksın.

Umarım kovulmadan Bursa maçı sonrası giderde önümüzü açarsın

Adama söz verenler transfer yapamayanlar kendi içsel çekişmelerinin faturasını takıma çıkaranlar taraftarı ve kendisini enayi yerine koyanlar kovacağına evet Rijkaard istifa etsin. Bu kariyerine daha çok yakışır...

Birde önümüzü açarsın demezlermi...

takimin basinda ben olsam takim gene boyle oynar

takimin basinda ben olsam takim gene boyle oynar

Ne kadar kolay monitörün karsisinda bunlari yazmak degil mi? Ben olsam takim yine böyle oynar... Sen yoksun kardesim hic bir zaman da olamayacaksin, tek yapacagin buradan konusmak olacak, kimse de kaale almayacak. Anlatabildimmi? :)

Adamsin Rijkard, adam, gidersen de, kalirsan da arkandayiz!

Ne kadar kolay monitörün karsisinda bunlari yazmak degil mi? Ben olsam takim yine böyle oynar... Sen yoksun kardesim hic bir zaman da olamayacaksin, tek yapacagin buradan konusmak olacak, kimse de kaale almayacak. Anlatabildimmi? :)

Adamsin Rijkard, adam, gidersen de, kalirsan da arkandayiz!

Yahu kardeşim biz kızımıza damat mı arıyoruz takıma hoca mı?

Adammış...

Adamlığı tamam da iyi hoca değil ki bir kere birinci madde bu benim için. Doğru söylemiş çocuki bu takım hocasız da bu kadar oynar zaten, nesine itiraz ediyorsunuz anlamıyorum ki çok mu memnunsunuz oynanan oyundan yani? Ya da takımda az çok bir umut mu görüyorsunuz bir ışık falan bizim göremediğimiz?

takımın başında ben olsam bu takım şimdikinden daha iyi oynar...

Rijkard hoca degil, siz takimin basinda olsaniz takim simdikinden daha iyi oynar, annemin biyigi olsaydi babam olurdu...

Hee tamam öyle. Hatta Barcelona'yi bana verseniz ben bile Sampiyonlar Ligini aldiririm. Bu ülkede 60 tane Rijkard bulurum falan.

Rijkard hoca degil, siz takimin basinda olsaniz takim simdikinden daha iyi oynar, annemin biyigi olsaydi babam olurdu...

Hee tamam öyle. Hatta Barcelona'yi bana verseniz ben bile Sampiyonlar Ligini aldiririm. Bu ülkede 60 tane Rijkard bulurum falan.

60 mı, bu ülkenin tamamı Rijkaard yahu.

evet genel kanı o yönde barcelona'nın başına kimi geçirirsen geçir cl şampiyonu oluyorlar, bizim takımın başına da kimi geçirirsen geçir sürünüyoruz, onun için ben de olsam bundan kötü durumda olmayız, bu takımı cevat güler'le adnan sezgin şampiyon yaptı...

evet genel kanı o yönde barcelona'nın başına kimi geçirirsen geçir cl şampiyonu oluyorlar, bizim takımın başına da kimi geçirirsen geçir sürünüyoruz, onun için ben de olsam bundan kötü durumda olmayız, bu takımı cevat güler'le adnan sezgin şampiyon yaptı...

Zaten Barcelona'nın Rijkaard öncesi dönemde aldığı kupalar şampiyonluklar ortada.Mantığa bak. Dünyanın en düz adamı.Bugünkü Barcelonayı barca yapan adamdır rivaldolu overamrsı kadrolar şampiyon olamadı Rijkaard geldi eline yetkiyi verdiler temizlik yaptı bugün izlediğimiz takımı yarattı.Ama doğru ya sen de şampiyon yaparsın.Ben de soruyorum sana sen kimsin peki?

neyi bekliyor rijkaard temizlik yapmak için kovulmayı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt