Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

fener alan daralttı epeyce top yapmamızı engellemek için bunu da becerdiler... bu yüzden ayağa pas yapamadık, bu yüzden şişirmeler fazlaca oldu... zaten ona zorladılar arkada bilica ve lugano bütün topları topladılar...

Bugün naapsaydı arkadaş sen söylesene? Topal ve Sarp'ı oynatıp kimi yedek bıraktı Lampart'ı Essien'i falan mı? Eldeki en iyi kadro bu. Ötesi yok. Eee Elano, Keita, Gio, Jo, Neill ar bizde süper de mi? Süper de Caner, Topal, Sarp, Servet'i napacaz? Leo'nun saçma sapan bir gol yiyeceğini hissedememesi mi hatası? Yedek klubesinden Guiza'nın gördüğü penaltıyı, ceza sahası önündeki Cüneyt Çakır göremiyosa maçtan önce gözlük falan vermediği için mi kabahat Rijkaard'da?

Herşey birilerini oynatmakla yada yerlerini değiştirmekle mi oluyor? Bir oyuncudan istediğin alabilmen için ona birşey söylemen gerekmiyor mu.Sürekli topu ileri şişiren bir takımda kulübeden çıkıp da oyunu yerden oynayın diye uyarıda bulunamaz mı bir teknik direktör.teknik direktörlük sadece taktiği vermekle mi oluyor yani.şu maçı kulübede izleyip de Caner'i oyundan çıkarmıyorsa takım üzerinde hiç bir etkisi yoktur yada oyuna müdahale edemiyordur.İlla sistem içinde oynamak mı gerekiyor yani başarılı olabilmek için.Sistem içinde oynamaya çalışırken dan duna dönen futbol anlayışına müdahale etmedikten sonra ne güne duruyor kulübede.Ayrıca hangi maçta oyuna direk müdahale edebildi.son zamanlar sürekli takip ediyorum 2 oyuncu değişikliği yapıyoruz her hafta.sanki çok iyi futbol oynuyoruz da 2 değişiklikle tamamlıyoruz maçı.ki bu maçların da hepsinde mağlup olduk.elbette o 3. değişikliği yapınca farklı şeyler olduğunu savunmuyorum ancak risk alabilmektir teknik direktör olmak.maçı kazanmak için hamleler yapıp bazı şeylerden vazgeçebilmektir.

Top şişiren adamlar genelde eleştirilen adamlar zaten. Caner, Leo, Servet bazen Elano. Belki de sorun Rijkaard'da değil de bu isimlerdedir.

Tamam da bu davranışları silecek, takıma pas futbolunu aşılayacak olan Rijkaard. Hala bu oyunculara top şişirmemeyi öğretememişse ortada bir sorun var demektir. Devrimler heme olmaz ama 1 senede de bu öğretilemez mi? Sorun Rijkaard'da veya değil ama sezon başından beri bir milim yol alamadık. Ya Rijkaard bu takıma birşey veremedi ya da takım Rijkaard'dan birşey alamadı. Hangisi olursa olsun ortada halledilmesi gereken bir sorun olduğunu gösteriyor ama. Yoksa artık o istenilen düzeye ulaşacağımızdan ümidimi keseceğim.

Bence ilk iş şu tercümanı postalamak. Rijkaard Ankara diyor Mert g.tü kara. Oldum olası ısınamadım bu elemana..

4-3-3 sistemi turkiye'de olmuyor Rijkaard anla artik anlaaaaaaaaaaaaa!

yeni bir alternatif bul 4-3-3 degil 4-5-1 oyna topal+sarp yerine mustafa sarp'i elano+gio'nun arkasini koy Elano ve Gio'da pas daglimi yapsinlar ve boylece yeni bir alternatif 4-3-3 bulmus olursun orta uçlu elano,gio,sarp, hucum uçlu arda-Jo(baros)Keita

tabiki klavye basinda bunlari yazmak kolay Rijkaard daha iyisini biliyordur

________________Jo(Baros)___________________

___arda_____elano________Gio_______Keita_

___________________Sarp__________________

balta______Neil____Servet__________Sabri__

________________Leo(UFUK)______________

adamlar artik nasil galip geleceklerini biliyorlar ortasaha'yi ele geçirip pas yapip araya toplar ile gol atiyorlar

Aldigi ucreti, ovguyu ve ilgiyi hak ediyorsa hepimize gecirmisler olsun

sezon basinda 7/7 yapan bir takim 7/7 bugun yapamaz mi? rijkaard ne oldu da o 7/7 yapan takim bir anda istikrari kaybeden bir takima donustu ben bunu sorguluyorum ya oyuncular iyice motive olmuyorlar yada suç oyuncularda Rijkaard ne yapsin oyuncular onun dedigini yapmiyorlar ki ? bekler resmen topu sisirdiler

Yılmaz vural gelse bu kadroyu şampiyon yapardı be...Tutturduk illede bi 4-3-3 sevdası gidiyoruz bakalım nereye kadar...olmuyor işte anla be kardeşim olmuyor!! barcelona dünyada tek...

Olan oldu. Sezon sonuna kadar tüm maçlar artık Anadolu takımlarıyla. Diyarbakır maçını seyircisiz oynarız gibi geliyor. Artık var yoğu koyup gelen gidene döşeyeceğiz. Başka çıkarı , çaresi yok. Rijkaard bunu aşılasın. Silkelesin takımı..

Arkadaş birisi bana neden uzun top oynadığımızı anlatabilir mi?Kaç maçtır tvnin başında çıldırıyorum resmen biz baya rakip alana yığılmış,orta sahasında cırcır böceklerinin öttüğü,kontraatak sistemiyle gol arayan bir takım haline gelmişiz.Ne oynadığımız top belli,ne takımın atak stratejisi belli.Defans yaparken 2 önlibero hamle yapmak için rakibin ceza sahamıza yaklaşmasını bekliyor,sebebini de bir türlü anlayamıyorum.

Elano'nun bu takımdaki amacı tam olarak nedir?Defanstan ileri top taşımak mı?Orta sahadan oyun kurmak mı?Forvet arkasından hücumu beslemek mi?Hatta son maça bakarsak kanatta bile oynatmaya çalışıyoruz biz bu adamı.Bu adamın kafası şu an 1500 ne yapacağını bilemez halde öyle mal gibi dolaşıyor sahada.Ne bir sorumluluk alma ihtiyacı hissediyor ne bir hücum organizasyonu başlatayım diyor.

Sezonun ilk yarısındaki 3-0 yendiğimiz Beşiktaş maçından beri hep bir şeylerin yanlış gittiğini gördük,en azından çoğumuz görmüştür.Takımda inanılmaz bir dağınıklık,bir başıbozukluk var.Sonra bunu gelip geçicidir dedik,sakatlıklara bağladık,maç temposuna bağladık,Milli maçlara bağladık vs.Ama hepsi geçti,mazeretler de tükendi.Kardeşim takım dökülüyor yahu!Bu kadroyla bu nasıl mümkün olur?Daha sene başında ne güzel tek top oynamaya çalışan sürekli koşan,birbirine pozisyon yaratan müthiş bir takımdık biz.Neden şimdi böyle saçmasapan maceralar aranır aklım almıyor.Kafa olarak resmen bitmişiz biz!Şampiyonluktan geçtim artık 3. olabilir miyiz diye düşünür oldum.

Rijkaard'la 4 yıllık yeni sözleşme yapılsın diyenlerin en büyük destekçilerinden biriydim ama futbola küstüm arkadaş,sinirimden kafayı yiyecem!Fener mener umrumda değil BU TAKIM NASIL BU KADAR KÖTÜ OYNAYABİLİR???Maç bitti bizimkilere soruyorum lan dedim acaba Hıncal Uluç haklı mı?Bunu söyleyebileceğim aklımın ucundan geçmezdi ama bana dedirtti ya!Kendim diyordum daha 3-4 hafta önce,bu takım küme de düşse Rijkaard kalmalı diye.Şimdi şu son birkaç aydır oynanan futbola bakıyorum,en ufak bir ilerleme yok aksine geriye gidiyoruz!Şimdi Rijkaard kalmalı mı diye sorsa birisi bana,cevap veremem,gitsin diyenleri de suçlayamam.

Tekrar söyleyim bütün bu yazdıklarım 20 maçlık içimdeki birikmişlerdir,tek maçlık konuşmuyorum.Ben eski takımımı geri istiyorum!

Arkadaş birisi bana neden uzun top oynadığımızı anlatabilir mi?Kaç maçtır tvnin başında çıldırıyorum resmen biz baya rakip alana yığılmış,orta sahasında cırcır böceklerinin öttüğü,kontraatak sistemiyle gol arayan bir takım haline gelmişiz.Ne oynadığımız top belli,ne takımın atak stratejisi belli.Defans yaparken 2 önlibero hamle yapmak için rakibin ceza sahamıza yaklaşmasını bekliyor,sebebini de bir türlü anlayamıyorum.

Çok paslı oyun sistemininin gerekliliklerini takımın tam olarak yerine getirememesi ve sakatlıklar bunda başrol oynuyor. İki kanat oyuncumuz Gio ve Keita kapalı alanda yapabileceklerinin çok daha iyisini açık alanda yapabilen oyuncular. Bunları da besleyebilecek Elano ve Neill gibi iki isim var. Bu yüzden böyle bir oyun anlayışı benimsenmiş. Bu anlayışı takımı seyredenlerin pek benimsediğini düşünmüyorum tabi.

klübede hoca oturmasa taraftarların oyları ile taktik yapsak ve takım kursak bundan daha kötü olmaz.lucescu gelsin terim falan gelmesin.şu feneri şampiyon yapıcaz ya helal olsun takıma

Seninle her şeye varım ben....

Bugun de iyiydin hocam senin yerinde olsam Ardayı oyuna hiç sokmazdım....

Amam olsun daha uzun seneler seninle birlikte olacağımıza hiç şüphe duymuyorum

İçinden geçiriyomudur acaba çıkıp oynasam da bazıları görseler o mevkide nasıl top oynanır diye.Kadife ayaklı adam.

Yine beşinci olalım ama sen bırakıp gitme Rijkaard. Eminim seneye iyi birkaç orta saha ile daha farklı bir Galatasaray izleteceksin.

klübede hoca oturmasa taraftarların oyları ile taktik yapsak ve takım kursak bundan daha kötü olmaz.lucescu gelsin terim falan gelmesin.şu feneri şampiyon yapıcaz ya helal olsun takıma

siz herhalde Rijkaard'i daum gibi mi sandiniz? daum kameralara oynuyor Rijkaard'in bir seviyesi var o oyunculara ne yapmasi gerektigini antrenmanlarda soyluyor ve oyuncularini hazirlayip maçi izliyor amaci " KEYIF VEREN HAFIZALARA KAZINMIS GUZEL VE AKICI FUTBOL"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt