Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2011 - 2012 Forma önerileri

Off.. O kadar umutlandık Nike'dır. Şudur, budur diye. Fos çıktı..!

[video=youtube;yZFcK4uUiCs]https://www.youtube.com/watch?v=yZFcK4uUiCs#ws[/video]

Adamların forma kalitesine,mont kalitesine bakar mısınız?Harika resmen tek kelimeyle harika.Keşke bize de böyle bişey yapılsa ama nerdeee.

5532841935_54b5b12017_z.jpg

5532841931_12d78a4d5f_z.jpg

İkiside keşke gönderilseydi ilgili makamlara.

Ya yarın gece formalar storlara geliyor 15 inde satışta olur büyük olaslıkla biz elit katagorideyiz yoksa adam sırf sözleşme fesih bedeli olarak 5 milyon euro vermez Juventusun pembe forması harika sponsor mahvetmiş Parçalı tam parçalı olmazsa yazık olur.

Ya yarın gece formalar storlara geliyor 15 inde satışta olur büyük olaslıkla biz elit katagorideyiz yoksa adam sırf sözleşme fesih bedeli olarak 5 milyon euro vermez Juventusun pembe forması harika sponsor mahvetmiş Parçalı tam parçalı olmazsa yazık olur.

Nerden çıkardın arkadaşım bunu formalar 17 sinde tanıtılcak.

metinoktay.jpg

Tek istegimiz bu. Hadi Nike yap bi güzellik.

Nike'ın orjinal parçalıdan haberi olmaması imkansız bence.

Ve çok eminimki o sitedeki forma ve haberler korsan önüne bir nebze geçmek için.

İçimde öyle bir his var ki Pazartesi orj parçalı formamızı göreceğiz tanıtımda..

Aramızda kalsın.. :)

Nike'ın orjinal parçalıdan haberi olmaması imkansız bence.

Ve çok eminimki o sitedeki forma ve haberler korsan önüne bir nebze geçmek için.

İçimde öyle bir his var ki Pazartesi orj parçalı formamızı göreceğiz tanıtımda..

Aramızda kalsın.. :)

İnşallah dediğin olur uçarak alırım o formayı.

Şu son olaylardan sonra çok gaza geldim formalar istediği kadar dandik olsun en az 3 tane alacağım.

trabzonsporun forma satış rakamı nedirki elit kesimde olsun umutsuz olmayın güzel formalarımız çıkıcak pazar günü herkes tv başında olsun :)

Vallahi artık beklemekten başka çaremiz yok sanırım. Pazar günü göreceğiz Elit miyiz yoksa Katalogmu. İnşaallah hayal kırıklığına uğramayız.

İŞTE YENİ SEZON FORMALARIMIZ

Koşun la koşun ne buldum bakınnn.

Oh bee rahatladım laan.

Edit:Yanlız sazan.avi olup forma resimlerini aramaya kalkmayın kewell19 un yazısını okuyun ben onun linkini koydum.:asd:

PSG elit kategoride değil demi.değilse güzel forma bence kaliteli.en azından bizimkisi bu kalitede olur ki ben daha kaliteli olacağını düşünüyorum.sözleşmes fesih ettiler bi nedeni vardır bence

6422.jpg

PSG elit kategoride değil demi.değilse güzel forma bence kaliteli.en azından bizimkisi bu kalitede olur ki ben daha kaliteli olacağını düşünüyorum.sözleşmes fesih ettiler bi nedeni vardır bence

6422.jpg

Bu "elit kategori" olayi bence uydurma. Nike büyük takimlar icin herzaman özel formalar yapiyor. Kücük takimlarinki ise siradan oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt