Galatasaray, Boupendza İçin Hatayspor’a Resmi Teklif Yaptı İddiası!

Söylediklerinize göre adam larin tarzı bi oyuncu,bize aboubakar tarzı biri lazım

Bu Adam diagneden daha iyi Topcu. Sirfanadolu takimi topcusu diye bok atmanın anlamı yok. Muricte anadolu topcusuydu lazyoya 17 milyona okuttular.

Öte yandan Galatasaray'da mevcut kadrosunda yer alan golcü Radamel Falcao yıllık 5 milyon Euro kazanıyor ve bu sezon 5 gol attı.

Bu haberin neden yapıldığını gösteriyor. Ciddiye alıp başlık açmaya gerek yokmuş şahsi fikrim.

Bu Adam diagneden daha iyi Topcu. Sirfanadolu takimi topcusu diye bok atmanın anlamı yok. Muricte anadolu topcusuydu lazyoya 17 milyona okuttular.
Laziolular anasından girip Kosova'daki dedesinden çıkıyor. O transfer performans transferi kesinlikle değildir.

Uygun fiyata geliyorsa gelsin
Yoksa artık süper ligde parlayan bu tarz yabancıları almayalım

Boupenzda 'yı beğeniyorum adam golcü bayağı oynadığı hemen her maçta farkını ortaya koyuyor adam geçmesi iyi bitiriciliği iyi defans arkasına sarkmasını biliyor şut çekmesini biliyor ama gel-gelelim en uç forvet oynayabilir mi bu takımda ? çok zor hani Feghouli & Arda filan gelip Boupendza gol atsın o rahat etsin diye oynayacak değil bizim takımın asıl forvet ihtiyacı Babel'in genç daha maç içinde kondisyonu yüksek hali olmalı

Babel top durdurmayı biliyor Belhanda & Arda & Feghouli gibi adamların pas yapmasına imkan sağlıyor hava topu alıyor gerektiğinde kalçasını araya sokup topu bekletiyor tamam yaşına göre bitiriciliği cidden eksik ama maç içinde ilk defa forvetimizi kullandığımızı izliyoruz uzun zamandır

Hı Fatih Terim Boupenzda'yı çok isterim gelsin ondan mobil bir forvet çıkartırım ben derse de vardır bir bildiği der susarım ...

Tinersporla oynadıkları maçta izlemiştim ve beğenmiştim ama sonraki hafta izlediğim denizli maçında diagnenin bir benzeri olduğunu gördüm. Takım oyununda hiç yok. Pas alışverişlerinde iyi değil diyemiycem, adam hiç pas alışverişine girmiyor bile. Sadece kendine oynayıp istatistik kasmaya çalışıyor. Alırsak sene sonunda teneke bağlayıp göndeririz. Ağır çöp...

Bu adamın gollerini seyrettim diagne bunu donunda sallar. Gelsin 5 maç sonra keşke diagne kalsaydı deriz

iyi istatistik ucuza kaparsak iyi transfer. bir forvet daha şart zaten.

Diagne ve Amrabat gibi ligden aldığı adamlardan yediği kazık Apo'ya yetmedi herhalde?

Geri
Üst Alt